Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Οι χώροι του ΟΣΕ και του στρατοπέδου 301 στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων


 Nα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της απόδοσης των χώρων του ΟΣΕ και του στρατοπέδου 301 στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων ζητά, με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων-Καματερού.


Όπως αναφέρει, οι δυο αυτοί μεγάλοι χώροι θα μπορούσαν να διατεθούν και να αξιοποιηθούν για να πάρουν ανάσα οι κάτοικοι και ο λαός της περιοχής και να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ελεύθερους χώρους.


“Η ποιότητα ζωής του λαού δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική ανάγκη. Για αυτό οι χώροι του ΟΣΕ και το στρατόπεδο 301 μπορεί και πρέπει να αποδοθούν στους κατοίκους και γενικότερα στο λαό της περιοχής ως χώροι πρασίνου, περιπάτου και αναψυχής” τονίζει, μεταξύ άλλων.


21/9/2020

Α.Π.: 17762

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστ. Αθανασόπουλο

Κοινοποίηση: Δήμαρχο κ. Στ. Τσίρμπα

Δημοτικούς Συμβούλους


Στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων, μια περιοχή με λιγοστούς ελεύθερους χώρους και διαχρονική κυκλοφοριακή επιβάρυνση,  υπάρχουν δύο μεγάλοι χώροι που θα μπορούσαν να διατεθούν και να αξιοποιηθούν για να πάρουν ανάσα οι κάτοικοι και ο λαός της περιοχής, να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ελεύθερους χώρους: οι χώροι του ΟΣΕ και το στρατόπεδο Κοσκινά, γνωστό ως 301.

Η ποιότητα ζωής του λαού δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική ανάγκη. Για αυτό οι χώροι του ΟΣΕ και το στρατόπεδο 301 μπορεί και πρέπει να αποδοθούν στους κατοίκους και γενικότερα στο λαό της περιοχής ως χώροι πρασίνου, περιπάτου και αναψυχής. Για να γίνουν αθλητικοί χώροι και χώροι πολιτισμού. Οι χώροι αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν μια πράσινη διαδρομή που θα ξεκινάει από τα Μυκονιάτικα και θα καταλήγει στο Πάρκο Τρίτση.

Ζητάμε να ενταχθεί το θέμα αυτό ως τακτικό στην ημερήσια διάταξη της αμέσως επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


Οι δημοτικοί σύμβουλοι

 Θοδωρής Σκολαρίκος

 Γιώργος Βαρλάς

 Βάσω Ζάχαρη

 Μιχάλης Καραβίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου