ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

 Μακαβού Κατερίνα Βιογραφικό και Δισκογραφία
Η Κατερίνα Μακαβού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος  Jazz Φωνητικής του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης (Σ.Ω.Θ.).Πιο συγκεκριμένα ολοκλήρωσε των κύκλο σπουδών Jazz Harmony και  Jazz Vocals ( Τεχνική, Ρεπερτόριο).
Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με την Αμερικανίδα  Soprano Heather Heliger, αλλά και μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνικής παρουσίας με την σκηνοθέτιδα και καθηγήτρια του τμήματος  Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας – Θράκης, Σοφία Καρακάτζα.  Τέλος έχει παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων Θεατρικής Παιδείας και Κινησιολογίας με τον Ισπανό σκηνογράφο Alfonso Calderon Morcilo.
Παράλληλα με τις σπουδές της  ξεκίνησε  να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές  της  Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ως ερμηνεύτρια κάνει την πρώτη της μεγάλη συνεργασία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων το 2002, όπου και ξεκινά το  ταξίδι της στον χώρο της μουσικής επαγγελματικά. Μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς ακόμη σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μάριος Τόκας, Γιώργος Καζαντζής κ.α.
mousikorama-makavou-002Έχει επίσης συμμετάσχει σε 3 δισκογραφικές δουλειές και πιο συγκεκριμένα με τους Super Stereo στο άλμπουμ “Σούπερ Γκόμενα” το 2008, Harry Electron στο  άλμπουμ “Black Tower” το 2010, και Αντώνη  Σουσάμογλου στο άλμπουμ “One night Stand” το 2011.
Η Κατερίνα εκτός από τις φωνητικές της δυνατότητες, συνθέτει η ίδια, σε δικό της στίχο, και πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τους εξαιρετικούς μουσικούς που την πλαισιώνουν.
Δισκογραφικά έχει 2 προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της.
Τον Νοέμβρη του 2010 κυκλοφόρησε από την Legend (Virus Music), το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «Μικρά Μυστικά», στον οποίο υπογράφει τους στίχους και την μουσική σε 9 από τα 11 τραγούδια του δίσκου, πλην 2 τα οποία φέρουν την υπογραφή του Θανάση Dzingovic.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή και ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος με τίτλο “Αλλη Μια Ωρα”, στον οποίο εκτός από δικές της δημιουργίες, συνεργάζεται στιχουργικά και μουσικά με τους Οδυσσέα Ιωάννου, Θανάση Dzingovic, Δημήτρη Δημητρακόπουλο και Κίμωνα Χαραλάμπους.

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από πατέρα Κρητικό και μητέρα Μικρασιάτισσα. Σε ηλικία επτά ετών η οικογένεια του πηγαίνει στην Κω, όπου ζουν οι συγγενείς της μητέρας του. Εκεί μεγάλωσε ο Νότης με εξαίρεση κάποια μικρά χρονικά διαστήματα που η οικογένειά του πήγε στην Γερμανία.
Από το 1976 έως το 1984 εργάζεται σαν dj σε τοπικά club και disco. To 1985 ανοίγει ένα δικό του χώρο με ζωντανή μουσική, όπου ο Νότης τραγουδάει για πρώτη φορά επαγγελματικά και παίζει ντραμς. Λίγο καιρό αργότερα, τον Αύγουστο του '85, του γίνεται πρόταση από τοπικό νυχτερινό κέντρο και έτσι αρχίζει η καριέρα του σαν τραγουδιστής.
To 1988 πηγαίνει στην Αθήνα, ύστερα από πρόταση κάποιου επιχειρηματία, η συνεργασία όμως αυτή ατύχησε και ο Νότης έμεινε σε αυτή την πόλη χωρίς να γνωρίζει κανέναν που θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Μετά από λίγο καιρό κάνει την αρχή δίπλα στην Πόλυ Πάνου, τον Σαλαμπάση, τον Μοναχό και άλλους.
To χειμώνα του '89-'90 τραγουδάει στο νέο "STORK" δίπλα στην Πόλυ Πάνου, τον Σταμάτη Κόκκοτα και άλλους. To καλοκαίρι του '90 συνεργάζεται με την Ελένη Δήμου στη θεσσαλονίκη. Εκεί τον ανακαλύπτουν οι άνθρωποι της δισκογραφίας. 0 Τέρης Σιγανός και ο Άκης Γκολφίδης γίνονται οι παραγωγοί του πρώτου δίσκου σε label PIA. Όμως στη θεσσαλονίκη ο Νότης γνωρίζεται και με τον Κώστα Μπουρμά, διευθυντή τότε της SONY MUSIC. Aπoτέλεσμα όλων αυτών είναι η κυκλοφορία τον Ιούνιο του '91 του δίσκου του "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ". Στις αρχές του ' 92 ακολουθεί τον Κώστα Μπουρμά στην ΕΜΙ. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο "ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ". Σ' αυτό το διάστημα ο Νότης εμφανίζεται στο "ΔΙΟΓΕΝΗ" με τον Λευτέρη Πανταζή, την Άντζελα Δημητρίου και την Αλέξια (χειμώνας '91-'92).
To καλοκαίρι του '92 εμφανίζεται στη θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Αλέξια. Τον χειμώνα του '92-'93 εμφανίζεται "ΣΤΡΑΤΟΣ", με τον Άγγελο Διονυσίου και τη Χριστίνα Μαραγκόζη.
Απ' το καλοκαίρι του '93 ο Νότης συνεργάζεται με το ΒΙΟ ΒΙΟ (θερινό και χειμερινό) και ξεκινάει να κάνει πράγματα μόνος, σηκώνοντας όλο το βάρος μιας παράστασης στους ώμους του, μέχρι και σήμερα. Τον Νοέμβριο του '93 κυκλοφόρησε ο δίσκος του "ME TO N KAI ME TO Σ". Τον Δεκέμβριο του '94 κυκλοφορεί ο δίσκος "ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ TOY ΚΟΣΜΟΥ".
Εν τω μετάξυ συνεχίζεται η μεγάλη επιτυχία των ζωντανών εμφανίσεων του Νότη σε μεγάλους νυχτερινούς χώρους και σιγά-σιγά καταφέρνει να δημιουργήσει μία εντελώς προσωπική και νέα πρόταση στο χώρο της ψυχαγωγίας. Μία πρόταση που το κοινό αγκαλιάζει με ενθουσιασμό. To χειμώνα του '95-'96 ο Νότης εμφανίζεται στο "ΓΚΑΖΙ", όπου για άλλη μία φορά αποθεώνεται από το κοινό.
Τον Μάρτιο του '96 κυκλοφόρησε ο δίσκος του "5ο ΒΗΜΑ", που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων ετών.
Τον Μάιο του '96 έδωσε μια πολύ επιτυχημένη συναυλία στο CONFERENCE Hall-WEMBLEY του Λονδίνου.
Τον χειμώνα του '96-'97 εμφανίζεται στο "REX" και την ίδια χρονιά κυκλοφορεί τον δίσκο "ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ" με δεύτερες εκτελέσεις αγαπημένων του ελληνικών και ξένων κομματιών. Και ο δίσκος αυτός γνωρίζει μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία. Τα έσοδα του Νότη από τον δίσκο παραχωρούνται στην κοινότητα Ορμενίου-το βορειότερο σύνορο της Ελλάδας, για τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου (τo έργο αυτό πραγματοποιήθηκε). To καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, περιοδεύει σε 3 πόλεις της Αυστραλίας και γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίζεται, όχι μόνο με Ελληνικό κοινό. Τα έσοδα από την συναυλία στο SYDNEY, διατέθησαν στον Δήμο Καστελόριζου, για την ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου.
Τον χειμώνα του '97-'98 εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά στο REX και το πρόγραμμα του συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της νυχτερινής Αθήνας.
Τον Μάρτιο του '98 κυκλοφόρησε το διπλό δίσκο με τίτλο "0Ι ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 7ΨΥΧΕΣ". 0 δίσκος αυτός έγινε πέντε φορές πλατινένιος, ξεπερνώντας σε πωλήσεις κάθε προηγούμενο στην ελληνική δισκογραφία την τελευταία δεκαετία. To καλοκαίρι του '98 έκανε μία περιοδεία με τίτλο "0 ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ 0Ι ΝΟΤΕΣ, ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΊΉΝ ΕΛΛΑΔΑ". Την περιοδεία αυτή ξεκίνησε από την Κύπρο, όπου εκτός των 4 προγραμματισμένων συναυλιών, ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε μια 5η συναυλία στο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ. Τα λόγια του Νότη για την συγκεκριμένη συναυλία ήταν τα εξής: "Η συναυλία αυτή, άκρως δωρεάν, δίδεται στην μνήμη δύο ανθρώπων που πρόσφατα θυσίασαν την ζωή τους υπερασπίζοντας και την δική μου πατρίδα και αυτό είναι ελάχιστος φόρος τιμής". Στις συναυλίες αυτές παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ισάξιο των παραστάσεων της Αθήνας, το οποίο αποθεώθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε ολόκληρη την χώρα.
Την περίοδο '98-'99 εμφανίζεται για τρίτη και τελευταία φορά στο REX και ακολούθησε το Μάρτιο του '99 μία μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη και στη Βόρειο Αμερική η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία. To καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το "Ενθύμιον", ένας δίσκος που ηχογραφήθηκε ζωντανά μια και αυτός είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με το τραγούδι. Τραγούδια δικά του αλλά και τραγούδια που έχουν σημαδέψει με τις πρώτες ερμηνείες τους σπουδαίοι καλλιτέχνες και που μέσα απ' αυτές ο Νότης τα γνώρισε και τα αγάπησε. Ένας διπλός δίσκος που έγινε έξι φορές πλατινένιος, ο οποίος ήρθε να γιορτάσει τα τρία χρόνια του Νότη στο REX αλλά και τις χιλιάδες στιγμές ψυχαγωγίας και επικοινωνίας τις οποίες μοιράστηκε με τους φίλους του.
"ΠΡΟΑΓΓΈΛΟΣ" είναι ο τίτλος του τελευταίου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1999 και περιέχει πέντε καινούργια τραγούδια. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη κυκλοφορία αφού και τα πέντε κομμάτια είναι μοναδικά και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου. 0 Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης, δηλαδή το συγκρότημα "Εκείνος κι Εκείνος", ο Γιώργος Μουκίδης και οι Αλέκος Χρυσοβέργης και Σπύρος Γιατράς, είναι οι συντελεστές του δίσκου "Προάγγελος".






















ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΦΥΡΑΚΗΣ
Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Σε ηλικία 18 ετών φεύγει από την Ελλάδα με σκοπό να διευρύνει τις μουσικές αλλά και ευρύτερες αναζητήσεις του. Παίζει κιθάρα και τραγουδάει στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Βιέννη, στη Βενετία, στο Μόναχο (μόνος ή συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σχήματα) Επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει αυτές τις "περιπλανήσεις" σ' όλη τη χώρα, από τον Εβρο και τα Γιάννενα μέχρι τα Χανιά και τον Άγιο Νικόλαο.
Υπηρετεί ως έφεδρος ανθυπολοχαγός στον Ελληνικό στρατό και αμέσως μετά τη θητεία του παρουσιάζει τα πρώτα του τραγούδια στη Warner. Το πρώτο του album με τίτλο "Δεν Είμαι Πουθενά" κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 1996 (στίχοι-μουσική Νεκτάριος Σφυράκης).Τα τραγούδια "Ναι μου το' πάνε", "Λόγια λόγια", "Δεν είμαι πουθενά", "Είσαι πια στο παρελθόν" γίνονται μεγάλες επιτυχίες και ακούγονται παντού.
Τον Απρίλιο του 1998 κυκλοφορεί το δεύτερο album του Νεκτάριου Σφυράκη με τίτλο "Απόψε Φεύγω". Ο ίδιος έγραψε τα περισσότερα τραγούδια του album, από το οποίο ξεχώρισαν τα "θα 'ρχομαι κρυφά τις νύχτες", "Ψέμματα", "Απόψε φεύγω".
Στο τρίτο του album με τίτλο "Χωρίς Ρίσκο", συνεργάστηκε με γνωστούς Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Τουρνάς, ο Νίκος Τερζής και ο Άκης Δείξιμος.
Εκτός από την αγάπη του για τη μουσική ασχολείται με τον αεραθλητισμό (είναι μέλος της Αερολέσχης Αθηνών ως χειριστής μονοκινητήριου αεροπλάνου) και με το διαδίκτυο.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
Ο Διονύσης Σχοινάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και από την ηλικία των 15 χρονών του άρχισε να τραγουδά σ' επαγγελματικό επίπεδο.Ένα χρόνο αργότερα, σπουδάζει ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα.
Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού, όπως: Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Αντύπα, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρη Κοντολάζο, Αντώνη Βαρδή, Ελένη Δήμου, Λευτέρη Πανταζή... 
Σε ηλικία 25 χρονών κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, "Πρώτη αγάπη", που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. 
Δυο χρονιά αργότερα κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Σ'αγαπώ", με τραγούδια γνωστών δημιουργών. 
Το Καλοκαίρι του 1997 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ "Δημόσια συγγνώμη", που υπογραφεί - τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά - ο Γιάννης Καραλής.
Τον Νοέμβριο του 1998 κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Τι σου ζήτησα", με τη συνεργασία των Γιώργου θεοφάνους και Εύης Δρούτσα.
Το 2000 κυκλοφορεί το "Μου ταιριάζεις", ένα μίνι άλμπουμ, που αποτελείται από πέντε νέα τραγούδια που υπογραφεί ο Φοίβος.






















ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ































Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Το τραγούδι ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, αλλά η ουσιαστική αρχή και επαφή με αυτό έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη.
Σταθμός στην καριέρα του στάθηκε η γνωριμία του με το συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο το 1980. Αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τον τίτλο "Λέω" το 1982. Η επιτυχία αυτού του δίσκου έγινε η αφετηρία για μια στενότερη συνεργασία και φιλία με τον συνθέτη. Παράλληλα με την δισκογραφική τους δουλειά, πραγματοποίησαν μαζί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε κέντρα της Θεσσαλονίκης.
 Το 1982 συμμετέχει φιλικά στο δίσκο "Παίξε Χρήστο επειγόντως" μαζί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιώργο Σαρρή και τον Δημήτρη Κοντολάζο σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη.
Το 1983 ακολουθεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Πασχάλη Τερζή με τον τίτλο "Μίλα μου στον ενικό". Η μουσική είναι του Χρήστου Νικολόπουλου και οι στίχοι των Λευτέρη Χαψιάδη και Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη. Την ίδια περίοδο ο Πασχάλης Τερζής συμμετέχει στον δίσκο "Όλοι δικοί μας είμαστε" των Χ. Νικολόπουλου, Μανόλη Ρασούλη μαζί με τους Νίκο Παπάζογλου, Δημήτρη Κοντογιάννη και Νάντια Καραγιάννη.
Το 1986 είναι η χρονιά του δίσκου "Εθνική Θεσσαλονίκης" με συνθέσεις των Θεόδωρου Δερβενιώτη, Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη.
Το 1988 ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται με τον Τάκη Μουσαφίρη στον δίσκο "Καινούργια χρώματα", στον οποίο τραγουδάει οκτώ τραγούδια.
Τον Μάρτιο του 1990 συνεργάζεται με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Κόρου. Δίσκος σταθμός στην καριέρα του με τίτλο "Είμαι μόνος μου".
1991, "Θα' θελα να 'σουν εδώ". Μια ολοκληρωμένη δουλειά νέων συνθετών του λαϊκού μας τραγουδιού.
1992, "Μια αφιέρωση καρδιάς". Τραγούδια με χρώμα και ύφος λαϊκό των Θανάση Πολυκανδριώτη, Ηλία Μπάσσιου κ.α.
1993, "Αυτοί που δεν μιλάνε". Είναι ο έβδομος προσωπικός του δίσκος με τις υπογραφές γνωστών δημιουργών.
1994, "Μεσόγειος". Ο όγδοος προσωπικός του δίσκος σε συνεργασία με την Σοφία Βόσσου, την Έυη Δρούτσα, τον Μάνο Ελευθερίου, τον Φοίβο κ.α. Σημείωσε τεράστια επιτυχία, έγινε χρυσός.
1995, "Άφησε με μόνο". Άλλος ένας χρυσός δίσκος.
1996, "Αυτά είναι τα τραγούδια μου". Ένας δίσκος που συγκέντρωσε όλες τις παλιές επιτυχίες του Πασχάλη Τερζή και περιείχε και 3 νέα τραγούδια. Έγινε σε διάστημα λίγων μηνών χρυσός.
1997, "Παλιόκαιρος" είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου του Πασχάλη Τερζή. Τα τραγούδια έγραψαν ο Γιάννης Καραλής, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Εύη Δρούτσα. Ο δίσκος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένιος.
1998, Ένας νέος προσωπικός δίσκος του Πασχάλη Τερζή με τίτλο "Ο δικός μου ο δρόμος". Ένα ξεχωριστό άλμπουμ που έγινε χρυσό από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και πλατινένιο τον πρώτο μήνα. Ο Πασχάλης Τερζής κέρδισε με τη δουλειά αυτή την αποδοχή και την αγάπη όλων των φίλων του λαϊκού τραγουδιού.
Τον Οκτώβριο του 1999 ο Πασχάλης Τερζής έδωσε μια μοναδική συναυλία στο Λονδίνο, στο Royal Albert Hall.
 1999, "Δεν με κατάλαβες ποτέ". Ο δωδέκατος προσωπικός του δίσκος σε συνεργασία με τους Διονύση Τσακνή, Λάκη Λαζόπουλο, Στέλιο Ρόκκο, Έυη Δρούτσα, Γιώργο Καφετζόπουλο, Ηλία Φιλίππου, Κωνσταντίνο Παντζή, Νίκο Βαξεβανέλη κ.α. Δίσκος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε πλατινένιος.
2001, Μάρτιος. Ο Πασχάλης Τερζής αλλάζει δισκογραφική εταιρεία αποφασισμένος να συνεργαστεί με δημιουργούς που δεν είχε την δυνατότητα νωρίτερα να συμπράξει. 
"Θέλω να πω", η δισκογραφική συνάντηση του Μάριου Τόκα - ενός συνθέτη που έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες - και του Πασχάλη Τερζή που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ, προσφέροντάς μας δεκατέσσερα καινούργια λαϊκά τραγούδια. Ο Φίλιππος Γράψας, ο Κώστας Φασουλάς, ο Πάνος Φαλάρας, η Άννα Αργυρού και η Ευγενία Ασλανίδου είναι οι στιχουργοί του δίσκου, ενώ ο Γιάννης Πάριος δωρίζει από καρδιάς τους στίχους τριών από τα τραγούδια. Ένας αυθεντικός λαϊκός δίσκος που έγινε πλατινένιος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
Τον Νοέμβριο του 2002 κυκλοφορεί ο δίσκος με τίτλο του "Φωτιά στις νύχτες + 5 τραγούδια για το ξημέρωμα", που μόλις τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του, έγινε πλατινένιος.
Τον Χειμώνα του 2002-2003 εμφανίστηκε στη σκηνή της "Ιεράς Οδού", μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Δημήτρη Μπάση, τραγουδώντας κάθε βράδυ για ένα κοινό 2.500 ατόμων.
Ο Χειμώνας του 2003-2004 βρίσκει τον Πασχάλη Τερζή και πάλι στη σκηνή της "Ιερά Οδού", αυτή τη φορά μαζί με τον Γιάννη Πάριο, σε μια μουσική συνάντηση που σφράγισε την αθηναϊκή νύχτα.
Την Άνοιξη του 2004 ο Πασχάλης Τερζής κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο "Στα υπόγεια είναι η θέα" σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους. Πρόκειται για ένα δίσκο που έγινε πλατινένιος πολύ σύντομα μετά την κυκλοφορία και μας χάρισε μεγάλες πειτυχίες, όπως το "Έχω μια αγάπη", το "Δεδομένο", το "Στα υπόγεια έιναι η θέα" , το "Δε μιλάμε" και το "Φθινοπώριασε".
Τον Χειμώνα 2004-2005 ο Πασχάλης Τερζής τολμά να ταράξει τα νερά της αθηναϊκής νύχτας και συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μια συνεργασία που συζητήθηκε όσο λίγες, έφερε πολύ μεγάλες συγκινήσεις σε όσους παρακολούθησαν το πρόγραμμα του μαγαζιού όπου εμφανίζονταν οι δύο καλλιτέχνες.
Τον Απρίλιο του 2006 και μετά από 1 χρόνο αποχής από τα νυχτερινά μαγαζιά, ο Πασχάλης Τερζής κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο "Είναι κάποιες αγάπες", που έγινε χρυσός από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Πρόκειται για έναν λαϊκό δίσκο που αγαπήθηκε αμέσως μόλις κυκλοφόρησε. Ο Χρήστος Δάντης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες μας που χάρισαν τα τραγούδια τους στον Πασχάλη Τερζή για να τα απογειώσει.



ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Σε ηλικία 19 χρονών βρίσκεται στην Αθήνα και "Βλέπει τα όνειρα του" να γίνονται πραγματικότητα και μάλιστα χρυσά ! Το πρώτο του άλμπουμ, "Βλέπω κάτι όνειρα", 3 μόλις μήνες μετά από τη κυκλοφορία του, ξεπέρασε τα 25.000 αντίτυπα πωλήσεων.
Το 1997 ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο "Γράμματα και αφιερώσεις", που αμέσως ξεχώρισε κι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο.
Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, "Η αγάπη δεν περνάει", που έγινε κι αυτό χρυσό. 
Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - εκτός από τη προσωπική του δισκογραφία - έχει στο ενεργητικό του ακόμη μια σημαντική συνεργασία, έχοντας "υπογράψει" αρκετά τραγούδια των δυο πρώτων άλμπουμ της Νατάσας θεοδωρίδου, που έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα 60.000 αντίτυπα.



ΤΡΥΠΕΣ
1983: Ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Γιώργος Καρράς, ο Μιχάλης Κανατίδης και ο Κώστας Φλωροσκούφης προβάρουν σε κάποιο υπόγειο στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης τα πρώτα τραγούδια τους, γραμμένα από τον Γιάννη και τον Γιώργο πάνω σε στίχους του Γιάννη.Τραγούδια φορτισμένα και επηρεασμένα απο τη μετά-punk ατμόσφαιρα της εποχής και την έντονη τότε ζωή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
 1984: Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παίρνει τη θέση του Μιχάλη στην κιθάρα. Τα τραγούδια, σιγά- σιγά στήνονται με το ξεκάθαρο και ιδιαίτερο ύφος τους.
1985: Ηχογραφούν τον πρώτο τους δiσκο για λογαριασμό της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας της Θεσσαλονίκης Αnο Kato Records. Τότε κάνουν τα πρώτα θρυλικά live τους στη "Σελήνη"
1986: Κατεβαίνουν στην Αθήνα στο club Ροντέο κατόπιν πρωτοβουλίας του Πάνου Ηλιόπουλου ακολουθούν εμφανίσεις στο "Κύτταρο" και το καλοκαίρι παίζουν πριν από τον Πουλικάκο στο Λυκαβητό.
1987: Οι σχέσεις τους με την Αnο Kato Records δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Παραιτούνται και ηχογραφούν το δίσκο τους "Πάρτυ Στο 13ο όροφο", με δανεικά και κατόπιν ψάχνουν, εταιρία.Υπογράφουν συμβόλαιο με την Virgin, και κυκλοφορούν το δίσκο την άνοιξη της ίδιας χρονιάς.
1988: Στο Άλσος με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα
1989: Τα πρώτα τους live στο ΑΝ στα Εξάρχεια.
1990: Ηχογραφούν τον δίσκο "Τρύπες Στον Παράδεισο" και πλέον εμφανίζονται πολύ συχνά στο ΑΝ. Το καλοκαίρι συμμετέχουν στο Φεστιβάλ του Belfort στη Γαλλία.
1991: Πρώτη δικιά τους συναυλία στο Λυκαβητό, 3.500 κόσμος. Έκπληξη και αμηχανία.
1992: Συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Οι φίλοι τους πληθαίνουν ανησυχητικά.
1993: Τα "9 Πληρωμένα Τραγούδια" από τις Τρύπες, το "Υπέροχο Τίποτα" από το Γ. Αγγελάκα και το Γ. Καρρά. 10.000 κόσμου στη συναυλία στο Λυκαβητό χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο. Μερικοί δημοσιογράφοι κάνουν πως δεν βλέπουν τίποτα.
1994: ΤΡΥΠΕΣ στο Marquee του Λονδίνου και στο Manchester. Στο Λυκαβητό για 2 βραδιές. Την πρώτη βραδιά επίθεση χούλιγκανς με πέτρες εναντίον του κόσμου και του γκρουπ. Όσοι ως τότε δεν έβλεπαν τίποτε εκείνο το βράδυ τα είδαν όλα. Πρωτοσέλιδο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: ΡΟΚ ΑΙΜΑ. Η ματαιωμένη συναυλία τους γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου στο στάδιο ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. 8.000 κόσμος κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας. Κυκλοφορεί ο live δίσκος τους "ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΩΟΥ ΜΑΪΜΟΥ"
1995: ΣΙΩΠΗ
1996: MARQUEE και Manchester - δύο sold out live. "ΚΕΦΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ"
1997-98: Συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως πάντα αποτελούν το απόλυτο ροκ γεγονός!
1999, 12 Ιουλίου: "Μέσα στη νύχτα των άλλων". Τρία χρόνια μετά το "Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι", οι Τρύπες σε 12 νέα τραγούδια.



ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ
Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Μετά το τέλος των μαθητικών χρόνων πηγαίνει στην Αθήνα για μουσικές σπουδές.
· 1982: Κυκλοφορεί η πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο 'Η μπαλλάντα του ταξιδιώτη'.
· 1984: Α' βραβείο θεατρικής μουσικής στο διαγωνισμό θεάτρου Ιθάκης.
· 1984: Β' βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
· 1985: Δεύτερος δίσκος σε συνεργασία με τη Σοφία Βόσσου με τίτλο 'Καλή ακρόαση'.
· 1987: 'Τρίτο μάτι', η τρίτη, κατά σειρά, δισκογραφική δουλειά του Διονύση Τσακνή.
· 1989: 'Φταίνε τα τραγούδια'. Ο τέταρτος δίσκος του συνθέτη και ερμηνευτή για τηδεκαετία του '80.
· 1990: Το Νοέμβρη κυκλοφορεί ένας νέος δίσκος με τίτλο 'Φώτα παρακαλώ'. Μια ενότητα τραγουδιών από τηλεοπτικές σειρές, τηλεταινίες και παραστάσεις στο θέατρο (από την εξάχρονη συνεργασία με το Γιάννη Διαμαντόπουλο).
· 1991: Έκτος δίσκος ο 'Αλήτης καιρός'. Συμμετέχουν φιλικά ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
· 1992: Κυκλοφορεί ο 'Μπαλαμός' με ερμηνευτή το Γιώργο Κατσάρη.
· 1993: 'Ή ταν ή επί τας'. Το προσωπικό ύφος, πλέον, του συνθέτη και στιχουργού ταυτόχρονα, είναι ευδιάκριτο. Στο δίσκο συμμετέχει και ο Λάκης Λαζόπουλος με το τραγούδι 'Φορέας'.
· 1994: Κυκλοφορεί το 'Φάντασμα από το παρελθόν' η ένατη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Διονύση Τσακνή, σημαντική στιγμή στην καριέρα του.
· Την ίδια χρονιά (1994) κυκλοφορεί ένας δίσκος από ζωντανή ηχογράφηση των συναυλιών με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο 'Η νύχτα θα το πει'.
· 1995: 'Το Τελευταίο Αντίο'. Αφορμή για τη σύνθεση και το δίσκο που κυκλοφόρησε στάθηκε η μεταφορά του βιβλίου του Βασίλη Βασιλικού 'Το τελευταίο αντίο' στην τηλεόραση. Ο δίσκος περιλαμβάνει πέντε τραγούδια και επτά ορχηστρικά θέματα. Συνεργάστηκαν: Μάνος Ελευθερίου, Βασίλης Βασιλικός και Διονύσης Τσακνής στους στίχους, τραγούδησαν: Γιώργος Νταλάρας, Αναστασία Μουτσάτσου και τα παιδιά του Οδυσσέα.
· 1996: Το Νοέμβριο κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Διονύση Τσακνή με τίτλο 'Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι'. Μουσική: Διονύσης Τσακνής. Στίχοι: Δ. Τσακνής, Μαριανίνα Κριεζή, Μάνος Ελευθερίου, Μαρίνα Λαχανά.
Εκτός από τις δώδεκα συνολικά δισκογραφικές δουλειές, η συνθετική δραστηριότητα του Διονύση Τσακνή εντοπίζεται και στις μουσικές που έγραψε σε όλο αυτό το διάστημα της καριέρας του για δεκάδες κινηματιγραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικά έργα. Επίσης, το 1996 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο 'Υπό προθεσμίαν', η πρώτη συγγραφική απόπειρα του Διονύση Τσακνή.
Ιανουάριος 1999: 'Χωρικά Ύδατα'. Η μουσική και τα τραγούδια που έγραψε ο Διονύσης Τσακνής για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1. Τους στίχους υπογράφει ο Μάνος Ελευθερίου, τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Κώστας Μακεδόνας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Μαϊος 1999: 'Με την πλάτη στον τοίχο' ο Διονύσης Τσακνής, δηλαδή με έναν καινούριο προσωπικό δίσκο. Δέκα νέα τραγούδια με τα λόγια και τις μουσικές του Διονύση. Συμμετέχουν: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πάνος Κατσιμίχας, Ορφέας Περίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Μαρίνα Σκιαδαρέση. Σε ένα τραγούδι ο Διονύσης μελοποίησε στίχους του Μίκη Θεοδωράκη. Στον ίδιο δίσκο συναντιέται με τον Πασχάλη Τερζή.



ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
Γεννήθηκε στη Νάουσα. Τα πρώτα της βήματα στη μουσική έγιναν σχεδόν ερασιτεχνικά σε μία εμφάνιση με τον αδερφό της.
Το 1985 τη βρίσκει στη Θεσσαλονίκη να παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού ενώ τον ίδιο χειμώνα τραγουδάει για πρώτη φορά επαγγελματικά στην "Όμορφη Νύχτα". 
Το 1986 συναντά το Γιώργο Ζήκα ο οποίος της προτείνει να ερμηνεύσει τα τραγούδια του στο δίσκο "Σώπα Κι
 Άκουσε" όπου συμμετέχει και ο Γιώργος Νταλάρας.
Το χειμώνα του 1987 ο Μάνος Χατζιδάκις την καλεί να εμφανιστεί στο Σείριο για να ερμηνεύσει τραγούδια του Σταμάτη Σπανουδάκη. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στη μεγάλη περιοδεία που κάνει ο Γιώργος Νταλάρας σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.
Χειμώνας του 1989: τραγουδάει με την "Οπισθοδρομική Κομπανία" στο "Μετρό" και το καλοκαίρι στις συναυλίες του Νίκου Ξυδάκη και του Γιώργου Νταλάρα.
1989-1990: "Κορίτσι Και Γυναίκα", η πρώτη συνεργασία με τον συνθέτη Γιώργο Ανδρέου. Σε τρία τραγούδια στίχους έγραψε ο Θοδωρής Γκόνης και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Νίκος Ξυδάκης.
1993: "Μισό Φεγγάρι": παλιά ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια, σε ενορχήστρωση Γιώργου Ανδρέου.
1994: "Καθρέφτες". Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ερμηνεύει τραγούδια σε μουσική και στίχους του Κώστα Καλδάρα.
Χειμώνας '94 και '95: η Δήμητρα Γαλάνη την προσκαλεί στο ιστορικό "Χάραμα" του Βασίλη Τσιτσάνη μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.
Το 1995 εμφανίζεται στα "Εννέα Όγδοα" σε μία σειρά ειδικών παραστάσεων με κορυφαίους Ελληνες σολίστες και το 1996 περιοδεύει με το Γιώργο Ανδρέου σε όλη την Ελλάδα.
Δεκέμβριος 1996: "Αρζεντίνα": προσωπικό album με 14 τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου.
Ιούνιος 1998: κυκλοφορεί το album "Στην Εποχή Του Ονείρου" με τα τραγούδια από τις εμφανίσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στην Ιερά Οδό το χειμώνα '97-'98. Στο album συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδώντας ντουέτο με την Ελένη ένα παλιότερο τραγούδι και γράφοντας ένα καινούριο για τη φωνή της. Το album γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μέσα σε λίγους μήνες έγινε πλατινένιο.
Νοέμβριος 1999: "Αλλάζει Κάθε Που Βραδιάζει". Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ερμηνεύει τραγούδια των Γιώργου Ανδρέου, Μάνου Ξυδούς, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια Ρεύματα), Κώστα Λειβαδά, Δημήτρη Υφαντή. Η Ελένη με το album αυτό αλλάζει εικόνα, ήχο, ρυθμούς και κάνει μια νέα μουσική πρόταση.
Η νέα μουσική πρόταση συνεχίζεται με τις συναυλίες-παραστάσεις που δίνει την ίδια χρονιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και οι συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα με το Δημήτρη Μπάση, τους Mode Plagal, τον Κώστα Λειβαδά και τον Δημήτρη Υφαντή.
 Το χειμώνα του 2000 τραγουδάει με το Γιάννη Κότσιρα στο "Φως". Ταυτόχρονα κυκλοφορεί το EP "Γλυκός Πειρασμός" με το τραγούδι από την τηλεοπτική σειρά του Mega "Και Πάλι Φίλοι" σε στίχους του ποιητή Γιώργου Χρονά και μουσική του Γιώργου Ανδρέου. Το EP συμπληρώνουν τρία σπουδαία τραγούδια των Διονύση Σαββόπουλου, Γιώργου Ζήκα και Παναγιώτη Τούντα σε ενορχήστρωση Γιώργου Ανδρέου.
Τον Οκτώβριο του 2001 συμμετέχει με ένα τραγούδι "Τι Να Κάνω Πες Μου" στο soundtrack της ταινίας των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου "Το Κλάμα Βγήκε Απ'τον Παράδεισο".
Το χειμώνα του 2001 εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και το Γιώργο Ανδρέου στη μουσική σκηνή Μετρό. Το πρόγραμμα είναι κατά γενική ομολογία από τα καλύτερα της χρoνιάς και οι παραστάσεις τους συνεχίστηκαν με την ίδια επιτυχία και στη Θεσσαλονίκη.
Το καλοκαίρι του 2002 κυκλοφορεί το EP "Πέντε Τραγούδια Για Ενα Καλοκαίρι", "Χίλιες Σιωπές", "Δεν Το Αξίζεις", "Δε Μας Συγχωρώ", "Δείξε Μου Ποιος Μ'Αγαπάει", "Στα Σύννεφα". Νότες και οι στίχοι που υπογράφουν οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζούδιαρης, Γιώργος Ανδρέου και Κώστας Λειβαδάς.
Το χειμώνα του 2002 εμφανίζεται μαζί με το Μανώλη Λιδάκη στη Σφεντόνα. Και αυτές οι παραστάσεις συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία και στη Θεσ/νίκη.
Το Δεκέμβριο του 2003 κυκλοφορεί το "Χρώμα", ένα διπλό CD (συνοδεύεται και από bonus DVD) που παρουσιάζει μια σειρά από ξεχωριστά καινούργια τραγούδια σημαντικών δημιουργών αλλά και σημαντικές ηχογραφήσεις σε κλασικά τραγούδια από ζωντανές εμφανίσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Συνολικά τριάντα τραγούδια, τριάντα ιδιαίτερες συναντήσεις με σπουδαίους "μάστορες" της μουσικής. Μετέχουν δημιουργικά οι: Νίκος Ξυδάκης, Θοδωρής Γκόνης, Γιώργος Ρωμανός, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιώργος Ανδρέου, Νίκος Ζούδιαρης, Διονύσης Καρατζάς, Οδυσσέας Ιωάννου, Κώστας Λειβαδάς, Νίκος Μωρα'ί'της, Κώστας Φασουλάς, Ηρακλής Βαβάτσικας, Νίκος Ντρέλας, Νίκος Ιωακειμίδης, Γρηγόρης Μυλωνάς. Ακόμη, φιλοξενούνται οι: Νίκος Γκάτσος, Μίλτος Σαχτούρης, Βασίλης Τσιτσάνης, Μάνος Ελευθερίου, Γιάννης Σπανός, Σταύρος Ξαρχάκος, Ακης Πάνου, Μυρτιώτισσα.



ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ
Ο Μπάμπης Τσέρτος γεννήθηκε στις 27/10/1956 στα Τρόπαια του νομού Αρκαδίας. Σε ηλικία 17 ετών έρχεται στην Αθήνα, όπου κατοικεί πλέον μόνιμα. Παρ' ότι από πολύ μικρός τραγουδάει και ψέλνει, επιθυμεί και να σπουδάσει. Έτσι το 1974 εισάγεται στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. "Ήμουν πολύ τυχερός γιατί στην οικογένεια μου τραγουδούσαν όλοι πολύ καλά, ο δε πατέρας μου έπαιζε και μαντολίνο. Ήμουν επίσης τυχερός που μεγάλωσα στα Τρόπαια, που ήταν πάντα εμπορικό, πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο για την περιοχή. Μου έχουν μείνει πολλά γλέντια αξέχαστα, γλέντια όπου μπορούσαμε ν' ακούσουμε όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού".
Ως φοιτητής πια, ο Μπάμπης Τσέρτος ζει την αναβίωση του ρεμπέτικου τραγουδιού, μαθαίνει μπουζούκι και συμμετέχει στο συγκρότημα του Πανεπιστημίου, τραγουδώντας έντεχνα-λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά. " Η ζωή μου δένεται πλέον έντονα με τη μουσική, κάθε βράδυ σχεδόν γλεντάμε στις ταβέρνες της εποχής παίζοντας και τραγουδώντας με την παρέα μας. Η σκέψη όμως να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, ήταν ακόμη μακρυά, ίσως γιατί είχα έμμεση εμπειρία του τι συνέβαινε σ' αυτούς τους χώρους, αφού η αδελφή μου, Νάντια Καραγιάννη ήταν ήδη επαγγελματίας τραγουδίστρια."
Όμως όταν στην δεκαετία του '80 όταν άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα ρεμπετάδικα, ο Μπάμπης Τσέρτος αρχίζει να δουλεύει ως επαγγελματίας, στην ταβέρνα "Οι Φίλοι", στην Κυψέλη. Από τότε κάνει εμφανίσεις συνεχώς, έχοντας την τύχη να προλάβει να συνεργαστεί με μεγάλους παλιούς ερμηνευτές και δημιουργούς, όπως η Σωτηρία Μπέλλου, ο Τάκης Μπίνης, η Άννα Χρυσαφή, η Καίτη Γκρέυ, ο Κώστας Καπλάνης, ο Θόδωρος Πολυκανδριώτης, ο Κούλης Σκαρπέλης, ο Χοντρονάκος, αλλά και με νεότερους, όπως ο Μπάμπης Γκολές, ο Γιώργος Ξηντάρης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Μαριώ.
Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού, όπως: Γλυκερία, Μανώλης Μητσιάς, Βίκυ Μοσχολιού, Λάκης Χαλκιάς, Μανώλης Ρασούλης, Πέτρος Βαγιόπουλος, Νάντια καραγιάννη, Θεοδοσία Στίγκα κ.ά.



ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Ο Μάριος Φραγκούλης γεννήθηκε στην Αφρική, αλλά μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην
Αθήνα.
Σε ηλικία 17 ετών έγινε δεκτός στο Guildhall School of Music and Drama όπου σπούδασε ηθοποιία στο Τριετές Τμήμα Επαγγελματικής Υποκριτικής. Το 1998 ολοκληρώνει τις σπουδές του και τον ίδιο χρόνο κερδίζει την υποτροφία «Μαρία Κόλλας» για να σπουδάσει όπερα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου παίρνει το ρόλο του «Μάριου» στην παραγωγή των «Αθλιων» του Cameron Mackintosh, στο Palace Theater, στην δυτική άκρη του Λονδίνου, με σκηνοθέτη τον Trevor Nunn. Ο Μάριος ερμηνεύει τον ρόλο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1989. Τον ρόλο του «Μάριου» ερμηνεύει ακόμα δύο φορές (με τον ίδιο θίασο στο Les Miserables National Tour στο Δουβλίνο το καλοκαίρι του 1993 και τελευταία φορά το 1996 όπου επιστρέφει στο Palace Theater).
 1990: Ο Μάριος Φραγκούλης μετακομίζει στην Ιταλία για να σπουδάσει φωνητική με τον τενόρο Carlo Bergonzi και αποφοιτά από την Ακαδημία Verdi στο Busetto.
1991: Το «Φάντασμα της Όπερας» στο Her Majesty's Theater στο Λονδίνο όπου παίζει τον ρόλο του ρομαντικού ήρωα «Raoul», με σκηνοθέτη τον Harold Prince.
1991-1992: Σπουδάζει φωνητική με τον τενόρο Alfredo Kraus και συγκεντρώνεται στην φωνητική τεχνική και Ερμηνεία για το Lyric Tenor Repertoire.
1992-1995: Σπουδάζει Όπερα στο Juilliard School, με δάσκαλο φωνητικής τον Dodi Protero και με συνεχή υποστήριξη από την υποτροφία «Μαρία Κολλάς» και παράλληλα με τη βοήθεια της σπουδαίας υποτροφίας «Αλέξανδρος Ωνάσης», που κέρδισε το 1992.
Μεταξύ του 1992 και του 1995 παίρνει μέρος σε πολλές κονσέρτα με αξιόλογες ορχήστρες όπως τη Βρετανική Ορχήστρα Νέων, τη Βασιλική Ορχήστρα της Όπερας (ορχήστρα και χορωδία), την Ελληνική Εθνική Ορχήστρα της Όπερας και την Συμφωνική ορχήστρα του BBC, τραγουδώντας δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες της Όπερας όπως οι Montserrat Caballe, Alfredo Kraus, Julia-Migenes Johnson, Justino Diaz, Rita Hunter, Dimitri Hvorostovski και άλλους.
1993: Κερδίζει το διεθνή διαγωνισμό φωνητικής Luciano Pavarotti στην Φιλαδέλφεια. Μετά τις σπουδές του στο Juilliard School ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Λονδίνο για να υποδυθεί τον νεαρό πρωταγωνιστή Lun-Tha στο παραγωγή του φεστιβάλ του Covent Garden «Ο Βασιλιάς κι εγώ» τον Μάιο του 1996. Ερμηνεύει τον ρόλο άλλη μια φορά με την Συμφωνική Ορχήστρα του BBC σε μια έκδοση συναυλίας του μιούζικαλ, δίπλα στην Barbara Cook και τον Josh Ackland στους ρόλους της Άννας και του Βασιλιά.
1996: την ίδια χρονιά του προτείνουν να παίξει τον ρόλο του νεαρού Αγάθωνα σε ένα σύντομο φιλμ του BBC για το «Συμπόσιο του Πλάτωνα». Το έργο γυρίστηκε στην Αγγλία και σκηνοθετήθηκε από τον Christopher Miles.
1997: Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Happy End", ένα μουσικό δράμα του Kurt Weil στο οποίο ενσάρκωνε τον Bill Kracker. Αργότερα τον ίδιο χρόνο παίζει έναν νεαρό πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Ορνιθες» του Αριστοφάνη και εμφανίζεται σε μερικά από τα καλύτερα αρχαία ελληνικά θέατρα και στο σπουδαιότερο απ' όλα, της Επιδαύρου.
Το φθινόπωρο του 1997 ο Μάριος Φραγκούλης παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Danny Zouko στο GREASE, στα ελληνικά και τα αγγλικά, σκηνοθετημένο από τον γνωστό Βρετανό σκηνοθέτη David Gilmore, στο θέατρο ΒΕΜΠΟ στην Αθήνα.
Νοέμβριος του 1997 - Σεπτέμβριος του 1998: εμφανίζεται μόνος του σε μια ελληνική και έπειτα ευρωπαϊκή περιοδεία, τραγουδώντας κλασσικά τραγούδια, όπερα, δημοφιλή τραγούδια, κερδίζοντας έτσι εμπειρία ως solo καλλιτέχνης σε συναυλία. Ηχογραφεί ντουέτα με τον Γιώργο Νταλάρα και λαμβάνει τον πρώτο του χρυσό δίσκο που θα γίνει στη συνέχεια πλατινένιος.
Η Sony Classical στην Νέα Υόρκη υπογράφει μαζί του αποκλειστικό συμβόλαιο το φθινόπωρο του 1998.
Η Sony Music Ελλάδος, μετά την επιτυχία δύο ζωντανών εμφανίσεων στην Αθήνα, τον καλεί να ηχογραφήσει το πρώτο του προσωπικό album στην Ελλάδα. Γνωρίζει αμέσως επιτυχία και σε μικρό χρονικό διάστημα παίρνει το δεύτερο χρυσό, δεύτερο πλατινένιο και λίγο αργότερα πρώτο διπλά πλατινένιο album.
Έχει δημιουργήσει την δικιά του ορχήστρα και εμφανίζεται τακτικά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, προσκαλώντας και νέους τραγουδιστές να εμφανιστούν μαζί του.
Τον Ιούλιο του 2000 ο Μάριος Φραγκούλης υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Tony» σε μια παραγωγή του WEST SIDE STORY, στην Σκάλα του Μιλάνου, με σκηνοθέτη τον Joey Macknealy και διευθυντή ορχήστρας τον Donald Chan. Τον Δεκέμβριο του 2000 κυκλοφόρησε το δεύτερο album του με τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού στην Ακρόπολη, στις 28 Αυγούστου του 2000. To album έγινε χρυσό μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του.
Μάιος 2001: ο Μάριος Φραγκούλης, προσκεκλημένος από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Κρεμλίνου, είναι ο βασικός ερμηνευτής σε ένα αφιέρωμα στον Βέρντι για τα 100 χρόνια από το θάνατο του. Η μία παράσταση είναι στη Μόσχα και δύο παραστάσεις στην Κύπρο.
Καλοκαίρι 2001: ο Μάριος κάνει το ντεμπούτο του στην αρχαία τραγωδία ως πρωταγωνιστής στις «ΒΑΚΧΕΣ» του Ευριπίδη, όπου υποδύεται το ρόλο του Διονύσου. Το έργο σκηνοθετεί ο Βασίλης Νικολαϊδης και σκηνογράφος/ σχεδιαστής κουστουμιών είναι ο Νίκος Γεωργιάδης. Το θέατρο που θα στεγάσει την παράσταση είναι το «Θεσσαλικό θέατρο».
Τον Οκτώβριο του 2001, η μαγευτική φωνή του ήχησε στο κατάμεστο Ηρώδειο, στην φαντασμαγορική παράσταση BRAVO CHINA. Ο Μάριος τραγούδησε δίπλα στην Huang Ying, τον Liu Huan και τη Νόνα Μούσχουρη, σε μια παράσταση η οποία προβλήθηκε σε ένα δισεκατομύριο τηλεθεατές στην Κίνα.
Τον Ιανουάριο του 2002 τραγούδησε, μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Διονύση Σαββόπουλο, στην πρώτη εκδήλωση της Αθήνα 2004 για τον εθελοντισμό, μπροστά σε είκοσι χιλιάδες θεατές.



ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκωσία της Κύπρου στις 5 Νοεμβρίου 1979. Είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College Of London) με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτάτων θεωρητικών μαθημάτων.
Ξεκίνησε την δισκογραφική του καριέρα στην Κύπρο, μετρώντας σε μικρή ηλικία 3 πλατινένιους δίσκους, το "Σενάριο" 1995, το "Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη" 1996 και το "Επαφή" 1997, ενώ συμμετείχε και άλλες μουσικές παραγωγές.
 Το Μάιο του 1998, εκπροσωπεί την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι "Γέννεσις". Εκεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για τις φωνητικές του ικανότητες και τη σκηνική του παρουσία.
Αμέσως μετά, συνεργάζεται με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον στιχουργό και ποιητή Μιχάλη Μπουρμπούλη δημιουργώντας τον Δεκέμβριο του 1998, το album "Άγγιγμα Ψυχής" (που περιέχει τη μουσική και τα τραγούδια της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς). Ένα album που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και σύντομα γίνεται πλατινένιο. Από τη δισκογραφική αυτή δουλειά ξεχωρίζουν το "Αγγιγμα Ψυχής" και "Το Σώμα Που Ζητάς".
Το Μάρτιο του 2000, κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο "Παράξενη Γιορτή". Σημαντικοί συνθέτες και στιχουργοί συγκεντρώνονται για να δημιουργηθεί αυτό το album, από το οποίο γεννιούνται οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής. Το "Μόνο Στα Όνειρα" σε σύνθεση του Μιχάλη, μένει στο Νο1 του ραδιοφωνικού airplay για εβδομάδες, ενώ η "Παράξενη Γιορτή", το "Και Θα Χαθώ" και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου ακολουθούν αντίστοιχη πορεία. Η "Παράξενη Γιορτή" αγγίζει τις πωλήσεις ενός διπλά πλατινένιου δίσκου και το μουσικό χάρισμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη αρχίζει πλέον να διαφαίνεται καθαρά. Το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ξεκινά να εμφανίζεται ζωντανά στο αθηναϊκό κοινό πραγματοποιώντας παραστάσεις που γίνονται sold out.
Έχοντας πλέον αποδείξει τόσο το ερμηνευτικό όσο και το συνθετικό του ταλέντο, ο Μιχάλης Χατζηγιάνννης, κυκλοφορεί την Άνοιξη του 2001 το cd single "Δεν Έχω Χρόνο" σε μουσική που υπογράφει ο ίδιος και σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή. Το single αυτό σκαρφαλώνει ταχύτατα στις υψηλότερες θέσεις των charts και γίνεται πλατινένιο, συναντώντας την "Παράξενη Γιορτή" που θα μείνει εκεί για πολύ καιρό ακόμα.
Το 2001 είναι η χρονιά της πρώτης μεγάλης συναυλιακής συνεργασίας καθώς συναντιέται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με τη Χαρούλα Αλεξίου. 
Το καλοκαίρι τον βρίσκει στην πρώτη του περιοδεία μαζί με την Ελένη Πέτα, ενώ από το φθινόπωρο συμμετέχει μαζί τους και η Ηρώ δημιουργώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν 2001-2002.
Την Άνοιξη του 2002 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο "Κρυφό Φιλί", με πωλήσεις που πλησιάζουν τις 120.000 (τριπλά πλατινένιο cd) στο οποίο η σύνθεση των περισσοτέρων τραγουδιών ανήκει στον ίδιο ενώ στίχους έγραψαν η Ελένη Ζιώγα, η Ελεάνα Βραχάλη, η Μαριανίνα Κριεζή, η Λίνα Νικολακοπούλου και άλλοι. Το album αυτό εμφανίζει τις επιτυχίες την μία μετά την άλλη και ξεκινώντας από το "Είσαι Εδώ", το οποίο εκτινάζεται στην ραδιοφωνική κορυφή ενώ ακολουθούν "Το Σ' Αγαπώ", το "Χωρίς Αναπνοή", η "Εκδρομή", "Ο Καπνός", το ομότιτλο "Κρυφό Φιλί", "Το Πάρτυ" και άλλα. Το album αυτό χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πολύπλευρο ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που τον καθιστά έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς-τραγουδιστές της εποχής μας.
Το καλοκαίρι του 2002 πραγματοποιεί με τεράστια επιτυχία την πρώτη του προσωπική καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα με 40 sold out συναυλίες, ενώ το χειμώνα συνεργάζεται για παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τη Δήμητρα Γαλάνη.
Το 2003, κυκλοφορεί το CD single "Μόνος Μου". Το "Αν Μου Τηλεφωνούσες" κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και παίζεται ασταμάτητα από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ήταν το ελληνικό τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις για το 2003! Την ίδια πορεία ακολουθεί και το ομότιτλο "Μόνος Μου" που γίνεται τόσο αγαπητό στο κοινό ώστε το single να ξεπεράσει τις πωλήσεις του τριπλά πλατινένιου.
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη ίσως περιοδεία που έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με 70 sold out συναυλίες.
Το χειμώνα του 2003 - 2004 εμφανίστηκε στην Αθήνα (Vox) και στη Θεσσαλονίκη (στη μουσική σκηνή FIX) ως επικεφαλής ενός εξαιρετικά επιτυχημένου προγράμματος στο οποίο συμμετείχαν η Δέσποινα Ολυμπίου - με την οποία συνεργάσθηκε και δισκογραφικά στο πλατινένιο single "Βάλε Μουσική" το οποίο περιλαμβάνει και το πιο επιτυχημένο ντουέτο της χρονιάς "Να 'σουν αλλιώς" - και η Αθηνά Ρούτση.
Τον Φεβρουάριο του 2004, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γράφει τη μουσική και τα τραγούδια για την κινηματογραφική ταινία του Λάκη Λαζόπουλου, "Ρ20". Το CD single που κυκλοφορεί δεν αργεί να γίνει χρυσό, ακολουθώντας την πορεία των προηγούμενων…
 Την 1η Απριλίου του 2004 κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό album του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο "Ακατάλληλη σκηνή" το οποίο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνεται πλατινένιο. Από το album αυτό ξεχώρισε ήδη το "Για σένα", το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού chart από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας. Επίσης, τραγούδια όπως το "Ακατάλληλη σκηνή", "Που 'ναι η αγάπη", "Μη μ' ονειρευτείς" κ.α. άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα αγαπητά στους ακροατές του ραδιοφώνου.
Στις 30 Απριλίου, ο Μιχάλης συμμετείχε στην μεγάλη τελετή Διεύρυνσης της Ευρώπης τραγουδώντας για την Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία και μεταδόθηκε απευθείας από όλα τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια της Ευρώπης!
Το καλοκαίρι του 2004, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη περιοδεία με συναυλίες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Πολύ σημαντική επίσης ήταν η συμμετοχή του στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.
Ο χειμώνας του 2004 - 2005 βρίσκει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ μαζί με τον Πασχάλη Τερζή στο πιο πετυχημένο πρόγραμμα της χρονιάς που ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Απριλίου και αμέσως μετά το Πάσχα μετακομίσε στην Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας φυσικά τεράστια επιτυχία!
Το καλοκαίρι του 2005 ο Μιχάλης πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη περιοδεία 30 συναυλιών στην Ελλάδα, μια περιοδεία που ολοκληρώθηκε στο Θέατρο του Λυκαβηττού με δυο sold out συναυλίες, οι οποίες ηχογραφήθηκαν.
Τον Οκτώβριο του 2005, πραγματοποίησε την πρώτη του περιοδεία στην Αυστραλία 
Στις αρχές Νοεμβρίου, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ένα σχήμα που εύκολα χαρακτηρίστηκε "Σχήμα της χρονιάς"!
Τον Μάρτιο του 2006, ο Μιχάλης κυκλοφόρησε το πρώτο του Live CD, μια πολυτελή έκδοση η οποία περιελάμβανε ένα διπλό CD με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες σε ζωντανή ηχογράφηση αλλά και τρία καινούργια τραγούδια - τα "Δεν Φεύγω", "Δεν Είμαι Εδώ Για Κανέναν" και "Μοιάζουμε" - που έγιναν αμέσως τεράστιες επιτυχίες. Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα DVD διάρκειας δυόμιση ωρών με αποσπάσματα από τις συναυλίες του, backstage στιγμιότυπα και φωτογραφικό υλικό.
Τον Απρίλιο του 2006 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Νταλάρα - μετά από δυο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2004 - σε μια περιοδεία σε Αμερική και Καναδά. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τις πόλεις Ατλάντικ Σίτυ, Κονέκτικατ, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Μόντρεαλ και Τορόντο.
 Τον Μαΐο του 2006, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην "Πολιτεία" της Θεσσαλονίκης μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά επί σκηνής. Αφορμή για τη συνεργασία αυτή στάθηκε και η προηγούμενη δισκογραφική συνεργασία τους, μια και ο Μιχάλης υπογράφει τρία τραγούδια στο πρόσφατο δίσκο της Νατάσας, "Ως Εκεί Που Η Καρδιά Μπορεί Ν' Αντέξει".
Το καλοκαίρι του 2006, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποιεί μια ακόμα μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα, η οποία περιελάμβανε περισσότερες από 50 sold out συναυλίες, ενώ παράλληλα, τον Αύγουστο του 2006, κυκλοφορεί το CD single "Όλα ή Τίποτα" το οποίο μέσα σε χρόνο ρεκόρ γίνεται διπλά πλατινένιο.
Τον Δεκέμβριο του 2006, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο "Φίλοι και Εχθροί". Το άλμπουμ μέσα σε δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του γίνεται 2πλα πλατινένιο και τραγούδια όπως "Να Είσαι Εκεί", "Τα Αισθήματα", "Φίλοι και Εχθροί" γίνονται αμέσως μεγάλες επιτυχίες στο ραδιόφωνο.
Διακρίσεις
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του:
Βραβεία Αρίων 2002:
Καλύτερος pop δίσκος "Κρυφό Φιλί"
Καλύτερος pop τραγουδιστής
Καλύτερος έντεχνος τραγουδιστής
Βραβεία Αρίων 2003:
Καλύτερο έντεχνο τραγούδι "Αν μου τηλεφωνούσες"
Καλύτερο σύγχρονο - λαϊκό τραγούδι "Μόνος μου"
Καλύτερος Τραγουδιστής της Χρονιάς
Βραβείο πωλήσεων για το 3πλα πλατινένιο CD single "Μόνος μου"
Βραβεία Αρίων 2004:
Καλύτερος Δίσκος της χρονιάς: "Ακατάλληλη σκηνή"
Καλύτερος Έντεχνος Τραγουδιστής
Καλύτερος Pop Τραγουδιστής
Καλύτερος pop Δίσκος: "Ακατάλληλη σκηνή"
Καλύτερο pop τραγούδι: "Για σένα"
Βραβεία Αρίων 2005:
Καλύτερο Έντεχνο Τραγούδι: "Να Μείνεις Εδώ".



ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Ο Γιώργης Χριστοδούλου κατάγεται από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Κλασικού Λυκείου Αναβρύτων και αριστούχος απόφοιτος δραματικής σχολής. Μελέτησε τραγούδι και θεωρία της μουσικής με την Σοφία Μιχαηλίδου, την Αντιγόνη Κερετζή και τον Αντώνη Κοντογεωργίου.
Το 1992 συνεργάζεται με την Αρλέτα για μια σειρά συναυλιών σ' όλη την
Ελλάδα και την Κύπρο. Από το 1993 ως το 1999 έπαιξε σε πέντε θεατρικές παραστάσεις και έξι τηλεοπτικές σειρές και συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο, τους θιάσους της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Ξένιας Καλογεροπούλου, των Τ. Χαλκιά - Γ. Παρτσαλάκη και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.
 Το 1996-97 συνεργάζεται με τον συνθέτη Νότη Μαυρουδή και τραγουδάει σε συναυλίες με γενικό τίτλο "Λόγος Ερωτικός" σε κλειστά και ανοιχτά θέατρα σ' όλη την Ελλάδα, καθώς και σε αρχαιολογικούς χώρους που άνοιξαν πρώτη φορά για έναν τέτοιο σκοπό.
Τον Μάρτιο του 1998 κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος σε στίχους δικούς του, μουσική του Σταύρου Παπασταύρου και γενικό τίτλο "Γιαπωνέζικοι Κήποι". Τα τραγούδια αυτά κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία) και παρουσιάστηκαν ζωντανά στο φεστιβάλ Euroconnections στην Πράγα, που διοργάνωσε το γαλλικό μουσικό κανάλι MCM. Στο δίσκο αυτό, συμμετείχαν η Νένα Βενετσάνου και η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου.
Το καλοκαίρι του 1999 κυκλοφορεί το Ε.Ρ. "Κλωστές και Νήματα" που περιέχει το "Φεγγαράκι" των Γ. Λαβράνου - Αλ. Σακελλαρίου σε νέα διασκευή. Τον χειμώνα 2000-2001 συμμετέχει στην παράσταση "Εδώ Λιλιπούπολη - 20 χρόνια μετά" που σκηνοθέτησε ο Δημ. Οικονόμου για τη μουσική σκηνή "Αερικό".
Τον Δεκέμβριο του 2001 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο "Η Αγάπη Είναι Ένα Πορτοκάλι", που περιέχει τραγούδια των : Άρη Δαβαράκη, Δημ. Βραχνού, Στ. Κραουνάκη - Λ. Νικολακοπούλου, Γ. Κρητικού, Angelo Badalamenti κ.ά.
Το καλοκαίρι του 2002 συμμετέχει ερμηνεύοντας τα τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι για την παράσταση "Το Παραμύθι Χωρίς Όνομα" που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Ιορδανίδης για το Θεσσαλικό θέατρο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Οι παραστάσεις συνεχίστηκαν και το καλοκαίρι του 2003.
Στις 12 Μαΐου του 2003 κυκλοφορεί το "Δες Το Κι Αλλιώς", ένα CD με 5 τραγούδια, "απρόβλεπτες" διασκευές γνωστών συνθέσεων του Ν. Καρβέλα, του Φοίβου και του Μ. Ρακιντζή.



ΨΟΦΙΟΙ ΚΟΡΙΟΙ
Οι ΨΟΦΙΟΙ ΚΟΡΙΟΙ σχηματίστηκαν τον χειμώνα του 96 στην Ξάνθη από τους: Βαγγέλη Νεραντζά (φωνή) Φάνη Βαλιάζη (κιθάρα) Δημήτρη Μυταφίδη (τύμπανα), ενώ αργότερα προστέθηκε και ο Γιώργος Κράλλης (μπάσσο), ο οποίος αντικατέστησε τον αρχικό μπασίστα Μανούσο Νικολαϊδη .
 Αρχικά οι Κοριοί ξεκίνησαν ως ένα σχήμα φοιτητών με σκοπό απλά και μόνο τον χαβαλέ και τη συμμετοχή σε φοιτητικές συναυλίες στις πόλεις της Θράκης. Η ανταπόκριση του κόσμου στις πρώτες αυτές συναυλίες ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, κάτι που έδωσε λόγο στο συγκρότημα για μια πιο σοβαρή προσπάθεια, η οποία τελικά απέφερε μετά από την ηχογράφηση 2 demo, ένα συμβόλαιο με τη Virgin.
Τον Ιούλιο του '97 ηχογραφήθηκε ο πρώτος δίσκος των Κοριών με τίτλο "Outro", και με τον Μανούσο Νικολαϊδη στη σύνθεση ως μπασίστα.
Από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου, οι Ψόφιοι Κοριοί έχουν εμφανιστεί στους σπουδαιότερους συναυλιακούς χώρους Αθήνας Θεσσαλονίκης (Ρόδον, Camel club, Αν club, Μύλος κλπ), σε αρκετές πόλεις της επαρχίας (Ηράκλειο, Χανιά, Καβάλα κλπ), ενώ κορυφαίες στιγμές για το συγκρότημα υπήρξαν οι συμμετοχές του στο Rock wave festival 98 πλάι σε ονόματα όπως οι Portishead, Nick Cave, Moby, Puressence, Pulp, Sonic youth κλπ και στο φεστιβάλ Υμηττού 98 στο θέατρο Βράχων.
Εν τω μεταξύ, από τον Σεπτέμβριο του '98, την θέση του Μανούσου πήρε ο Γιώργος Κράλλης, δίνοντας έτσι στο σχήμα τη σημερινή του μορφή.
Μέσα στο '99 οι Κοριοί γύρισαν σελίδα καθώς τα φοιτητικά χρόνια κάποτε τελειώνουν και έδρα του συγκροτήματος έγινε η Θεσσαλονίκη, όπου και άρχισε η προετοιμασία για τον δεύτερο δίσκο. Από τον Ιούλιο του 99 ως τον Φεβρουάριο του 2000 το συγκρότημα ηχογράφησε τον δεύτερο αυτό δίσκο με τίτλο Σήμερα Είναι Η Μέρα Σου.



ΤΖΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Η Τζίνα Αλεξοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Η αγάπη της για τη μουσική ξεκινάει από παιδική ηλικία και ήξερε από μικρή ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια.
Ξεκινάει παράλληλα με τις σπουδές της, θεωρία μουσικής και μαθήματα φωνητικής, τα οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα με την Τζούλι Μανσίνο. Η Τζίνα, τελειομανής γαρ, παρακολουθεί και μαθήματα χορού με τον Φωκά Ευαγγελινό.
Με τον κόσμο της δισκογραφίας, η πρώτη επαφή της Τζίνα Αλεξοπούλου έγινε με τον δίσκο "Όποιος Αγαπάει Παιδεύει" σε μουσική του Αλέξη Παπαδημητρίου. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Δευτέρα Παρουσία" σε μουσική του Ανδρέα Μπονάτσου την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Την άνοιξη του 2001 κυκλοφορεί η τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Κάθε Δάκρυ σου".
Η Τζίνα Αλεξοπούλου έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όπως οι Τόλης Βοσκοπούλας, Άννα Βίσση, Άντζελα Δημητρίου, Καίτη Γαρμπή, Σάκης Ρουβάς, Χρίστος Αντωνιάδης, Λάμπης Λιβιεράτος, Αντώνης Ρέμος κ.α.
Στον ελεύθερο χρόνο της θα την βρείτε να ταξιδεύει, ένα από τα αγαπημένα της χόμπι, με αγαπημένο προορισμό την εκπληκτική Σαντορίνη. θα την βρείτε επίσης να κάνει ατελείωτες βόλτες με το αυτοκίνητο, κάτι που την ξεκουράζει.
Δισκογραφία:
1. Όποιος αγαπάει παιδεύει
2. Δευτέρα Παρουσία
3. Κάθε δάκρυ σου.



ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στο Δοξάτο Δράμας. Στα εννιά του χρόνια μετακομίζει μαζί με τους γονείς του στη θεσσαλονίκη, εκεί όπου περνά τα σχολικά και εφηβικά του χρόνια.
Η ενασχόληση του με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Στα 17 του χρόνια έκανε τις πρώτες ερασιτεχνικές εμφανίσεις με το συγκρότημα "Drugstormen". (1963 ραδιοφωνική εκπομπή "Λεωφορείο η Μελωδία" με τον Νίκο Μαστοράκη. To 1964 με το συγκρότημα "BRAHMS" εμφανίσεις σε μουσικά πρωινά).
Η επαγγελματική καριέρα δεν άρχισε να ξεκινήσει. To 1965 ξεκινά δυναμικά με τους "OLYMPIANS". Η πρώτη δισκογραφική δουλειά γίνεται εύκολα μεγάλη επιτυχία και ακολουθούν πολλές άλλες: 0 ΤΡΟΠΟΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΕΞΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, TO ΚΟΡΙΤΣΙ TOY MAH, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ κ.α.
Η διάλυση των OLYMPIANS έγινε το 1971 και από τότε ο Πασχάλης ακολουθεί solo καριέρα. To ξεκίνημα της προσωπικής καριέρας τον βρίσκει στα "Δειλινά" το 1972. Τότε ήταν που έκανε και την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Η συντροφιά μας". Από τότε έχει κυκλοφορήσει 19 προσωπικούς δίσκους, με μεγάλη επιτυχία.



ΑΧΑΙΟΙ
Μέσα στο χώρο της αναβλύζουσας ελληνόφωνης rock σκηνής έρχονται να δώσουν τη δική τους ξεχωριστή πνοή οι Αχαιοί, μια νέα μπάντα που φιλοδοξεί να φανερώσει τη δική της οπτική γωνία για την σύγχρονη μουσική.
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 1996 στην Αθήνα όταν για πρώτη φορά τα πέντε της μέλη συναντήθηκαν και ένωσαν τις μουσικές τους δυνάμεις. Όμως η αρχική ιδέα της μπάντας προϋπήρχε από καιρό, τότε ακόμη που τα δύο από τα πέντε σημερινά της μέλη, είχαν σαν βάση τους την Πάτρα, εξ' ου και το όνομα του συγκροτήματος.
Η δουλειά των Αχαιών βασίζεται στις ετερόκλητες μουσικές επιρροές που στιγματίζουν τον καθένα από αυτούς έτσι ώστε τελικά να επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα με ιδιόμορφες αναλογίες. Έτσι οι δυνατές μελωδικές γραμμές του Τάσου Κωνσταντινόπουλου, τραγουδιστή του γκρουπ, εναλλάσσονται διαδοχικά άλλοτε με τις grunge κιθάρες του Πέτρου Μυρία και άλλοτε με τα εγκεφαλικά πλήκτρα του Βασίλη Βασιλειάδη έχοντας δίπλα τους το δεμένο "σκηνικό" που έχουν φτιάξει ο Δημήτρης Κατσαντώνης με το νευρώδες μπάσο του και ο Λευτέρης Κτενόπουλος με τα ρυθμικά του μοτίβα στα τύμπανα και στα κρουστά. Όλα αυτά, από τη μια μεριά, ακουμπούν πάνω στον μελαγχολικά στιβαρό ελληνικό στίχο όπου μέσα από οξύμωρες εικόνες, αποδίδονται οι ανάγκες, ο προβληματισμός αλλά και η αισιοδοξία του κόσμου των Αχαιών. Και από την άλλη, πλαισιώνονται και φιλτράρονται από φυσικά όργανα όπως το βιολί και το φλάουτο που έρχονται να δώσουν την δική τους "νότα" μέσα στο διεθνή αυτό εναλλακτικό rock τοπίο.
Οι Αχαιοί, η νέα αυτή "μουσική φυλή", έχει εμφανιστεί σε αρκετά δυνατά live στο σύντομο χρονικά διάστημα ύπαρξής της, όπως στο Αν club, στο club Ήχος, σε συναυλίες στην Νομική ή δίπλα σε γνωστά μουσικά σχήματα όπως ο Μανόλης Φάμελλος και οι Ποδηλάτες, Αέρα Πατέρα κ.α.



ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΕΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πήγε από μικρός να ζήσει με την οικογένεια του στην Αμερική. Στην Αμερική τελείωσε το Γυμνάσιο και σπούδασε "διεύθυνση επιχειρήσεων". Ήθελε να γίνει προγραμματιστής.
Ποτέ του δεν είχε σκεφτεί να γίνει τραγουδιστής αν και στις παρέες που τραγουδούσε με τους φίλους του ενθουσίαζε τους πάντες. Στο Σικάγο για χάρη μιας κοπέλας εγκατέλειψε τις σπουδές του και πήγε στο Λος Άντζελες. Μια μέρα που του είχαν τελειώσει τα χρήματα, τραγούδησε σε κάποιο μαγαζί. Ο μαγαζάτορας ξετρελάθηκε και τον προσέλαβε με 150 δολάρια τη βδομάδα. Τραγουδούσε σχεδόν σε όλες τις γλώσσες, ακόμα κι Ελληνικά. Το 1975, σ' ένα μαγαζί στο Σικάγο (Ελλάς Καφέ) που τραγουδούσε, τον είδε η Τζίντζερ Ρότζερς, ξετρελάθηκε και τον πήρε μαζί της σε μια περιοδεία 6 μηνών σ' όλη την Αμερική, όπου τραγουδούσε Σινάτρα, Τομ Τζόουνς και το "Ποτέ την Κυριακή".
Οι φίλοι του τον παρότρυναν να έλθει στην Ελλάδα. Έβγαλε το δίσκο του "Πρώτη Γνωριμία" με παραγωγό τον Άκη Πάνου. Περιείχε παλιά τραγούδια του Πάνου σε δεύτερες αλλά σπουδαίες εκτελέσεις. 
Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο "Λεωνίδας Βελής" περιείχε μεταξύ των άλλων τις επιτυχίες "Με σένα πλάι μου" και "Η δεύτερη φορά" καθώς και το "Πρακτορείο" του Σταύρου Ξαρχάκου.
Στα μέσα Δεκεμβρίου 1985, κυκλοφόρησε ο τρίτος δίσκος του με τίτλο "Η Συνάντηση" με παραγωγό τον Στέλιο Καζαντζίδη. Σταθμός στην καριέρα του Λεωνίδα Βέλη, η συνεργασία του με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. 
Το "Αγάπη Όλο Ζήλια" είναι μία μεγάλη στιγμή της δημιουργίας τους που χρεώθηκε στον Λεωνίδα Βέλη σαν ο δίσκος της χρονιάς. Η συνεργασία αυτή του Χρήστου Νικολόπουλου και του Λεωνίδα Βέλη συνεχίστηκε με ένα δίσκο που έχει γενικό τίτλο "Ένα βράδυ στις Νταλίκες" που περιέχει ένα απάνθισμα από τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, ερμηνευμένα ιδανικά από την φωνή του Λεωνίδα Βέλη.
Για τον Λεωνίδα Βέλη ο Λευτέρης Παπαδόπουλος λέει: "Τα τελευταία χρόνια δεν άκουσα πιο ζωντανή και πιο χυμώδη φωνή από του Λεωνίδα Βέλη. Σωστά τον επέλεξε ο Στέλιος Καζαντζίδης, ανάμεσα σε πολλούς για να του βγάλει τον πρώτο του δίσκο, σωστά του εμπιστέυθηκε ο Άκης Πάνου μια σειρά από τα πιο ωραία τραγούδια του. Αυτή τη ζωντανή και χυμώδη, γεμάτη μαγνητισμό και ειλικρίνεια φωνή του Λεωνίδα Βέλη, ξεχωρίσαμε κι εμείς, ο Χρήστος Νικολόπουλος και εγώ". Το ότι ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά τα τραγούδια τους στον Λεωνίδα Βέλη, δεν είναι τυχαίο. Είναι μια συνειδητή επιλογή τους γιατί τον θεωρούν σαν έναν από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους λέγεται "Συλλαβιστά, Ψιθυριστά"



ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Άρχισε τα πρώτα μαθήματα πιάνου σε ηλικία 6 χρονών. To 1973, έφυγε για τη Γαλλία για πανεπιστημιακές σπουδές. Σπούδασε στη Besason Ιστορία της Τέχνης και πήρε μαθήματα τραγουδιού στο Παρίσι, από την Ίρμα Κολάση.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1977 για να συντάξει μια εργασία μεταπτυχιακή πάνω στο έργο του Γ. Τσαρούχη, ξαναέρχεται σε επαφή με την νέα, μεταδικτατορική πραγματικότητας της Ελληνικής κοινωνίας. Εντάσσεται σε διάφορα κοινωνικά κινήματα και ενσωματώνεται τελικά στο Φεμινιστικό Αυτόνομο Κίνημα, όπου γράφει και τα πρώτα της τραγούδια που γίνονται σημείο αναφοράς του Γυναικείου Κινήματος στην Ελλάδα. Γνωρίζεται με την Ελένη Καραϊνδρου και τον Χρήστο Λεοντή. Εμφανίζεται στην τηλεόραση και δίνει το πρώτο της υπαίθριο κονσέρτο σε μπροστά 3000 άτομα. 0 Χρήστος Λεοντής την προσλαμβάνει για μια δίχρονη περιοδεία. Η συμμετοχή της σ' ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό που είχε στόχο την προβολή νέων ταλέντων, της δίνει ένα βραβείο. Την επομένη, την προσκαλούν στο τρίτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου για να τραγουδήσει στην πετυχημένη εκπομπή του: "Εδώ Λιλιπούπολη". Εκεί συναντιέται με τον Μάνο Χατζιδάκι, επικεφαλή του Τρίτου και με μια πλειάδα νέων συνθετών και διανοούμενων. Συνεργάζεται σε ηχογραφήσεις και συναυλίες.
Μια άλλη όμως συνάντηση θα είναι καθοριστική για την καριέρα της, η συνάντηση με τον Αλέκο Παπατσιφά, τον καλύτερο έλληνα παραγωγό. Ενθουσιασμένος της προτείνει να ηχογραφήσει έναν δίσκο με δικές της συνθέσεις, μελοποιήσεις 5 ποιημάτων του Paul Eluard στα γαλλικά και 6 ελληνικά τραγούδια. Έτσι λοιπόν η Νένα Βενετσάνου σε ηλικία 24 χρονών ξεκίνησε δημιουργώντας μια ισορροπία ανάμεσα στην κλασσική τεχνική και το λαϊκό τραγούδι και κατορθώνει να επιβάλλει ένα υποδειγματικό τρόπο τραγουδιού που την οδήγησε στην πρώτη σειρά των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές, αλλά οι συνεργασίες που την καθιέρωσαν είναι των: Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Μαμαγκάκη και Μίκη θεοδωράκη. Επί σειρά 15 ετών, η Νένα Βενετσάνου συνδέθηκε με τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, όταν αυτός μετά την παραίτηση του από το ραδιόφωνο, αποφάσισε να παρουσιάζει κύκλους τραγουδιών σε μορφή κονσέρτου, διαλέγοντας από τα όψιμα έργα του και συνθέτοντας νέα. Έτσι η Νένα Βενετσάνου άρχισε συγχρόνως με την περιοδεία της με τα Μουσικά Νιάτα που έκανε τότε, να περιδιαβαίνει την Ελλάδα με τη Μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, συνδέοντας τ' όνομα της με την προσπάθεια του συνθέτη να αναδιοργανώσει τη μουσική ζωή του τόπου την κατασπαραγμένη από τη δικτατορία. Τραγουδά όλα σχεδόν τα τραγούδια του συνθέτη και συμμετέχει σε μια πλειάδα συναυλιών εκτός Ελλάδος, αλλά και στα προγράμματα του Σείριου.
Η συνάντηση της όμως με τον Νίκο Μαμαγκάκη είναι εξίσου σημαντική για την πορεία της. Τραγουδά στη "0δύσσεια" και στον "Ερωτόκριτο", ερχόμενη έτσι σε επαφή με ένα άλλο είδος μουσικής που μέχρι τότε αγνοούσε. 0 Νίκος Μαμαγκάκης ενορχήστρωσε για τη φωνή της τα "12 Λαϊκά Τραγούδια" του Λόρκα.
Με τον Μίκη θεοδωράκη έχει εμφανιστεί κατά καιρούς στο βασικό ρεπερτόριο με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και τα Μουσικά Σύνολα. Συνεργασίες της με τους Ν. Μαυρουδή, Luis Luch, Αγγελική Ιονάτου, Michel Moutanaro, Ν. Κυπουργό, Λ. Πλάτωνος, Μαρίζα Κώχ, την έχουν κάνει ευρύτερα γνωστή.
Η Νένα Βενετσάνου σαν τραγουδίστρια και τραγουδοποιός επιμένει σε μια εικόνα που αρνείται την τρέχουσα "ροζ" αντίληψη για το τραγούδι. Με ένα τραγουδιστικό πρότυπο, διαμορφωμένο από τη χρυσή εποχή του Ελληνικού τραγουδιού επιλέγει συνειδητά τη στάση της μέσα σ 'αυτό συνδυάζοντας τη σοβαρότητα με την αμεσότητα για να υπερασπιστεί το καλό ελληνικό τραγούδι. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή Φεστιβάλ μουσικής, έχει τραγουδήσει σε πολλές ξένες χώρες κερδίζοντας την αναγνώριση. Ο Σύλλογος Φίλων θεάτρου Λαμίας το '86 την τίμησε για την προσφορά της στο Ελληνικό τραγούδι. To '91 τιμήθηκε με το βραβείο Charles Cross. To '92 από το International Peace Bureaux (Διεθνές Γραφείο Ειρήνης) για την προσφορά της στη Ειρήνη και τον Πολιτισμό στον τόπο της.

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ
Ο Πέτρoς Γαϊτάvoς γεvvήθηκε στη Δράμα. Μετά από πoλυετείς μoυσικές σπoυδές πήρε πτυχίo Βυζαvτιvής και Ευρωπαϊκής μoυσικής από τo Ελληvικό Ωδείo Αθηvώv με δάσκαλo τo Μαvώλη Χατζημάρκo. Διετέλεσε ώς καλλιτεχvικός διευθυvτής τoυ Iδρύματoς "Καρίπειov Μέλαθρov".
Η πρώτη τoυ δισκoγραφική δoυλειά "Δίλημμα" σε στίχoυς και μoυσική τoυ Σταμάτη Σπαvoυδάκη , είvαι γvωστή από τη μεγάλη επιτυχία τoυ τραγoυδιoύ "Λάθoς Επoχή" Ακoλoύθησαv "Γυάλιvoς Δρoμέας" και "Σε πρώτo πρόσωπo", δισκoγραφικές δoυλειές στις oπoίες o Πέτρoς Γαϊτάvoς συvεργάστηκε με σπoυδαίoυς συvθέτες όπως Γιάvvης Σπαvός, Χρήστoς Νικoλόπoυλoς, Αρλέτα, Διovύσης Τσακvής, Λαυρέvτης Μαχαιρίτσας και στιχoυργoύς όπως Λίvα Νικoλακoπoύλoυ, Μάvoς Ελευθερίoυ κ.λ.π. Οι δίσκoι αυτoί αvέδειξαv εκτός από σημαvτικές συvεργασίες και επιτυχίες όπως "Στo κάστρo τo παλιό", "Και με παίρvoυv τα κλάματα".
Τo Πάσχα τoυ 1995 κυκλoφορεί ένα δίσκο με τίτλo "Ωρα Εvάτη" , ο οποίος περιλαμβάνει ύμνους της Μεγάλης Eβδoμάδας με αφηγητή τον Νικήτα Τσακίρογλου. Το άλμπουμ αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας πορείας του καλλιτέχνη και καταγραφής από τη μεριά του, της βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής σε μια σειρά από CDs που περιέχουν βυζαντινούς ύμνους. Έτσι ακολουθούν τα άλμπουμ "Τα Θεία Πάθη" , πoυ είvαι η ζωvταvή ηχoγράφηση της συvαυλίας που έδωσε το Πάσχα τoυ 1996 στη Μητρόπoλη Αθηvώv με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας . Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης τον σπουδαίο ύμνο της Αγάπης του Απόστολου Παύλου.
Μετά κυκλοφορεί το "Φως εκ φωτός" με ύμνους Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων και αργότερα μία τριπλή κασετίνα με τίτλο "Ψαλλώ τω Θεώ μου έως υπάρχω" η οποία περιλαμβάνει εκτός από τα άλμπουν "Τα θεία πάθη" και "Ώρα ενάτη", το "Πεντηκοστάριον" με ύμνους Αναστάσεως, Αναλήψεως, Πεντηκοστής, Αγίου Πνεύματος και Θαυμάτων Ιησού. 
Το καλοκαίρι του 2000 κυκλοφορεί το CD "Η πηγή της ζωής" με εκκλησιαστικούς ύμνους της Παναγίας και αφηγητή τον Γιάννη Φέρτη.
Τov Οκτώβριo τoυ 1997, o Πέτρoς Γαϊτάvoς παρoυσιάζει τηv καιvoύργια τoυ δισκoγραφική δoυλειά, με τίτλo "Ελεύθερες Θάλασσες", η oπoία περιλαμβάvει δώδεκα τραγoύδια. 
Τov Μάρτιo τoυ 1998, o Πέτρoς Γαϊτάvoς,, ερμηvεύει γvωστά παραδoσιακά τραγoύδια στo τελευταίo τoυ άλμπoυμ με τίτλo "Αγέρας, Ερωτας κ' Αρμύρα - Από τηv Μαύρη στηv Ασπρη Θάλασσα. Ο Πέτρος Γαϊτάνος σ'αυτό το σημείο βρίσκεται στην αρχή της καταγραφής σε δίσκο σπουδαίων στιγμών της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Προποντίδα, την Κωνσταντινούπολη, το Αιγαίο, τον Πόντο (το σπουδαίο τραγούδι της Μάνας που προέρχεται από κει αγαπήθηκε πολύ).
Τον χειμώνα του 1999 επιμελείται το CD "Η θάλασσα στο τραγούδι" που περιλαμβάνει τραγούδια που μιλούν για τη θάλασσα τα έσοδα του οποίου διατίθενται για τους σκοπούς του συλλόγου πασχόντων από Μεσογειακή αναιμία Θεσσαλονίκης. Ο Πέτρος Γαϊτάνος υπογράφει τους στίχους σε ένα τραγούδι. 
Το Πάσχα του 2000, κυκλοφορεί το δεύτερο CD με παραδοσιακά τραγούδια με τίτλο "Σαν τα κρύα τα νερά". Το άλμπουμ περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια της Μακεδονίας. Ο ερμηνευτής πήρε την απόφαση της έκδοσης αυτού του άλμπουμ αφενός από πραγματική αγάπη και αφοσίωση στην Ελληνική Παραδοσιακή μουσική και αφετέρου από την ενθάρρυνση που του έδωσε η ανταπόκριση και η συγκίνηση του κόσμου.
Την άνοιξη του 2000 διασκευάζει και τραγουδάει το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου "Η Μάνα του Αλέξανδρου" (Στη Μακεδονία του παλιού καιρού). 
Τη χρονιά 1999 - 2000 συνεργάζεται με τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Ο συνθέτης γράφει για τον Πέτρο Γαϊτάνο τραγούδια τα οποία ακούγονται στις τηλεοπτικές σειρά "Σύνορα αγάπης" και "Στα φτερά του έρωτα". Παράλληλα ο Πέτρος Γαϊτάνος ερμηνεύει στις εμφανίσεις του με τον Γ. Χατζηνάσιο καινούργια τραγούδια του συνθέτη σε στίχους Μιχάλη Μπουρμπούλη, τα οποία κάνουν αίσθηση και αγαπιούνται με το πρώτο άκουσμα.
Οι περιοδείες του σε Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Ισραήλ, Ευρώπη, Κύπρο έχουν μεγάλη επιτυχία. Χιλιάδες ακροατές τον αποθεώνουν στις εκατοντάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Ο Πέτρος Γαϊτάνος ασχολείται δημιουργικά και με επιτυχία με τη βυζαντινή μουσική. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ελάχιστους έλληνες ερμηνευτές που μεταφέρουν τις μνήμες από την παράδοσή μας στις νεώτερες γενιές. Με αφετηρία την Κωνστανινούπολη ξεκίνησε μια περιοδεία μοναδική σε ναούς. Το ακροατήριο παρακολουθεί με συγκίνηση τον Π. Γαϊτάνο να ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο , ύμνους που έχουν σωθεί μέσα στους αιώνες.
Τον Νοέμβριο τoυ 1996 εκπροσώπησε τηv Ελλάδα στo Μεσoγειακό Φεστιβάλ "Η vύχτα της Μεσoγείoυ", τραγoυδώvτας δημoτικά τραγoύδια.
Μερικές από τις πιo σημαvτικές εμφαvίσεις τoυ είvαι oι εξής : 
* 18 Απριλίoυ 1995 : Μεγάλη Τρίτη στo Μέγαρo Μoυσικής με ύμvoυς της Μεγάλης Εβδoμάδας.
* 18 Οκτωβρίoυ 1995 : στo Ηρώδειo με βυζαvτιvoύς ύμvoυς και τo Αξιov Εστί τoυ Μίκη Θεoδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη. 
* 5 Δεκεμβρίoυ 1995 : συvαυλία πρoς τιμήv τoυ Αρχιεπισκόπoυ Αμερικής Iακώβoυ στo Αριστoτέλειo Παvεπιστήμιo.
* 6 Iαvoυαρίoυ 1996 : στo Κέvτρo της Ορθoδoξίας στηv Κωvσταvτιvoύπoλη με δημoτικά τραγoύδια και βυζαvτιvoύς ύμvoυς παρoυσία τoυ Οικoυμεvικoύ Πατριάρχη μετά από πρόσκληση τoυ ίδιoυ και της εκεί oμoγέvειας. 
* 3 Απριλίoυ 1996 : στηv Μητρόπoλη Αθηvώv με ύμvoυς της Μεγάλης Εβδoμάδας υπό τηv αιγίδα τoυ Αρχιεπισκόπoυ Αθηvώv και πάσης Ελλάδoς Σεραφείμ και τoυ Δήμoυ Αθηvαίωv. 
* 1997: πήγε ξαvά στηv Κωvσταvτιvoύπoλη μετά από πρόσκληση τoυ Οικoυμεvικoύ Πατριάρχη, κι έδωσε συvαυλία. * Τη Μεγάλη Εβδoμάδα τoυ 1997 έγιvε μια σειρά από πoλλές συvαυλίες με τίτλo "Τα Θεία Πάθη", με μεγαλύτερη αυτή τoυ Αγ. Παvτελεήμovα Αχαρvώv, όπoυ χιλιάδες άvθρωπoι παρακoλoύθησαv τη συvαυλία. Επίσης συμμετείχε σε συvαυλίες τoυ Μίκη Θεoδωράκη με πιo σημαvτική εκείvη στo Παvαθηvαϊκό Στάδιo. 
Πραγματoπoίησε περιoδεία συvαυλίωv μέσα σε vαoύς με ύμvoυς απ' όλo τo έτoς, με τίτλo "Ψάλλω τω Θεώ μoυ έως υπάρχω" εvώ ταυτόχρovα γίvovται συvαυλίες με τραγoύδια τoυ Μ. Θεoδωράκη και άλλωv μεγάλωv συvθετώv. 
*Στις 30 Μαρτίoυ 1998, o Πέτρoς Γαιτάvoς, έδωσε μεγαλoπρεπή, τετράωρη συvαυλία στo Παλαί vτε Σπoρ της Θεσσαλovίκης,, μπρoστά σε 7.000 θεατές. 
* Τov χειμώvα 1998-1999 εμφαvίζεται στηv "Αίγλη" Θεσσαλovίκης 
* Τον χειμώνα 1999 - 2000 εμφανίζεται στο Ταμπού με τον Γ. Χατζηνάσιο.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
Σύμφωvα με τov σπoυδαίo Αγγλo συγγραφέα Τζ. Ρ.Ρ.Τόλκιv, o κόσμoς φτιάχτηκε από τη μoυσική. Αλήθεια; Ψέμματα; Τo σίγoυρo είvαι πως oρισμέvoι άvθρωπoι φτιάχτηκαv για τη μoυσική. Μ' έvαv παππoύ Ηπειρώτη και ψάλτη κι έvαv πατέρα με σπoυδές στo έvτεχvo τραγoύδι η Δήμητρα Γαλάvη γεvvήθηκε μέσα στη μoυσική και ήταv σχέδov φυσικό vα φτιάξει έvαv κόσμo από μoυσική αφoύ,όπoιoς κι αv έφτιαξε τov κόσμo τoύτo τελικά, της δώρισε μια φωvή βαθιά σαv κovτραμπάσo και γλυκειά σαv φλάoυτo.
Γεvvήθηκε στηv Αθήvα.Με τηv εφηβεία αρχίζει και η καριέρα της. Χρόvoς ταχύς, χρόvoς ευoίωvoς.1968, 16 μόλις ετώv και τα δύo τραγoύδια στo δίσκo τωv Δ.Μoύτση - Ν. Γκάτσoυ "Εvα χαμόγελo" δεv είvαι παρά τo σήμα εκκίvησης τoυ αφέτη - χρόvoυ σε μία δρoμέα μακριvώv απoστάσεωv μέσα στη μoυσική ιστoρία τoυ καιρoύ της και της χώρας της. 
Νωρίς vωρίς αvαδείχθηκε σε μεγάλη ερμηvεύτρια τov έχovτας στη φαρέτρα της από τη μία τη σπoυδαία φωvή της κι από τηv άλλη μια πρoσωπικότητα έvτovη πoυ τηv ωθoύσε στo γιατί τωv πραγμάτωv. Εχει τραγoυδήσει όλoυς σχεδόv τoυς μεγάλoυς Ελληvες συvθέτες, Χατζιδάκι, Θεoδωράκη, Τσιτσάvη,Μoύτση, Ξαρχάκo,Σπαvό, Λoίζo, Λεovτή, Μικρoύτσικo, Παπαθαvασίoυ, Κηλαϊδόvη, Σαββόπoυλo, Χατζηvάσιo, Χάλαρη, Κραoυvάκη κ.ά κι έχει επικυρώσει τov λόγo τωv σημαvτικότερωv στιχoυργώv πoιητώv Γκάτσo, Παπαδόπoυλo,Τριπoλίτη, Νικoλακoπoύλoυ,Καββαδία κ.ά.
Η δισκoγραφία της ξεπερvά τoυς 80 δίσκoυς και είvαι χαρακτηριστική της ερμηvευτικής της δειvότητας σε όλα σχεδόv τα είδη τραγoυδιoύ- από τo καθαρά λαϊκό μέχρι τo έvτεχvo, κι από τov βυζαvτιvό ύμvo μέχρι τo ελαφρό τραγoύδι. Τρυφερή όπoυ χρειάζεται , βαθιά όπoυ oφείλει, με άψoγη τεχvική και ισoρρoπημέvo αίσθημα η ερμηvεία της έφτασε, με τα χρόvια , vα γίvει η τρίτη υπoγραφή στα τραγoύδια- μαζί με τov συvθέτη και τov στιχoυργό.
Αvήκει σε μία "γεvιά πρώτωv" πoυ εδώ και τρεις σχεδόv δεκαετίες στηρίζoυv και υπoστηρίζoυv - o καθέvας με τov τρόπo τoυ - τo καλό ελληvικό τραγoύδι απoτελώvτας ,ταυτόχρovα , και μία βεvτάλια θαυμάσιωv φωvώv. 
Η ίδια επέλεξε κατ' αρχάς μια πoρεία κovτά στoυς δημιoυργoύς εξαργυρώσιμη πρώτα και κύρια από τov χρόvo και ύστερα από τη βιoμηχαvία τoυ τραγoυδιoύ.
Από τo 1981 και ύστερα επιλέγει πρoσεκτικά τoυς χώρoυς τωv εμφαvίσεωv της με κoρυφαία στιγμή τo ιστoρικό "Χάραμα" τoυ Τσιτσάvη στηv Καισαριαvή πoυ ξαvάγραψε ιστoρία τα τρία τελευταία χρόvια με τηv πρόταση ψυχαγωγίας πoυ διατύπωσε εκεί η Δήμητρα Γαλάvη από κoιvoύ με τηv στιχoυργό Λίvα Νικoλακoπoύλoυ. Μια ζωή ( 30 χρόvια , για τηv ακρίβεια) μέσα στη μoυσική και τo τραγoύδι ήταv περίπoυ φυσικό vα βγάλoυv και τηv ίδια στηv όχθη τωv δημιoυργώv. Ετσι , τα τελευταία χρόvια, η Δήμητρα Γαλάvη παρoυσίασε και τηv ικαvότητά της vα γράφει και η ίδια τραγoύδια είτε για τη δική της φωvή , είτε για άλλoυς συvαδέλφoυς της.
Μια μoυσική πρoσωπικότητα πλήρης, τoλμηρή και απoφασιστική με χιoύμoρ αλλά και τηv περίσκεψη πoυ επιβάλλoυv συχvά oι καιρoί, ζει τη ζωή της χώρας της είτε παίρvovτας θέση- όπoτε κρίvει απαραίτητo - στα καίρια πρoβλήματα τoυ καιρoύ μας, είτε τιμώvτας με τηv παρoυσία και τηv τέχvη τις εκδηλώσεις κoιvωvικής σημασίας.
Εv τέλει... Πότε σαv απαλό αεράκι τo βράδυ τoυ Επιταφίoυ και πότε σαv τρικυμία σε αχαvή ωκεαvό πότε σαv φυσικό φαιvόμεvo και πότε σαv χρησμός πότε σαv γλυκό κρασί και πότε σαv ακριβό φαρμάκι η Δήμητρα Γαλάvη με τη φωvή της έδωσε και συvεχίζει vα δίvει πvoή μακράς ζωής σ' ότι τραγoυδά και κρατά μιάv ακατάλυτα μαγική σχέση με τo πoλυπληθές ακρoατήριo της. Σημαvτική εξ αρχής. Κλασική εv ζωή.
ΣΥΝΕΡΓΑΣIΕΣ - ΣΤΑΘΜΟI ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑIΑ ΔΕΚΑΕΤIΑ. 
Με τov Μάvo Χατζιδάκι στo "Σείριo" τo 1968

Με τηv Φλέρυ Νταvτωvάκη σε μία συvαυλία πoυ άφησε επoχή και δόθηκε στη Ρωμαϊκή Αγoρά στα πλαίσια τωv εκδηλώσεωv για τηv Αθήvα Πoλιστιστική Πρωτεύoυσα στις αρχές της δεκαετίας τoυ '80. 

Ρεσιτάλ με τη συμμετoχή της Λέvας Πλάτωvoς στo αρχαίo ωδείo της Πάτρας τo 1989 από όπoυ και η ζωvταvή ηχoγράφηση τoυ δίσκoυ "Οι Μύθoι της Ευρώπης". 

Συvαυλία υπό τov γεvικό τίτλo "Για φωvή και πιάvo" με τov Θάvo Μικρoύτσικo στις Βρυξέλλες στo Nouvewu Theatre de Belgique, στις 15.02.89. 

Συμμετoχή στη μεγάλη συvαυλία πoυ δόθηκε τov Σεπτέμβριo τoυ 1994 - στη μvήμη της Μελίvας Μερκoύρη - τα έσoδα της oπoίας διατέθηκαv για τηv αvακαίvηση τoυ Μoυσείoυ της Ακρόπoλης. Στη συvαυλία αυτή τηv oπoία παρακoλoύθησαv 80.000 άvθρωπoι πήραv επίσης μέρoς πρoσωπικότητες ελληvικές και ξέvες όπως o Ζακ Λάvγκ, o Ζυλ Ντασσέv, o Ζώρζ Μoυστακί, η Νάvα Μoύσχoυρη , η Χάρις Αλεξίoυ, o Γιώργoς Νταλάρας , o Σταύρoς Ξαρχάκoς και o Λάκης Λαζόπoυλoς. 

Ρεσιτάλ στo Μέγαρo Μoυσικής , τov Φεβρoυάριo τoυ 1993 , με τo oπoίo εγκαιvιάζεται και η είσoδoς τωv Ελλήvωv ερμηvευτώv σε αυτό. 

Συvαυλία, τo Σεπτέμβριo τoυ 1993, με τηv oπoία και εγκαιvιάζεται o πoλιτιστικός χώρoς στo Γκάζι - με τη συvεργασία της Λίvας Νικoλακoπoύλoυ. 

Με τη Λίvα Νικoλακoπoύλoυ αvαλαμβάvoυv τo "Χάραμα" διατυπώvovτας μιαv ισχυρή πρόταση ψυχαγωγίας πoυ δεv ... απoστρέφεται τov πoλιτισμό. 

Η συvεργασία της με τηv Κρατική Ορχήστρα Ελληvικής Μoυσικής τoυ Σταύρoυ Ξαρχάκoυ για συvαυλίες στηv Ελλάδα και στo εξωτερικό.



ΕΛΕΝΑ
Η Έλενα γεννήθηκε στην Βέροια. Από το 1996 σπουδάζει οικονομικά στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μένει μόνιμα εκεί. Παράλληλα τραγουδάει με την κιθάρα της σε μικρές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετά χρόνια. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική, παίζει από μικρή κιθάρα.
Της αρέσει πολύ η rock μουσική, αλλά όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας της έχει αγαπήσει πολλά ελληνικά τραγούδια, κυρίως από τη σκηνή του '90 και μετά.
Τον Φεβρουάριο του 2002 σε ένα από τα καθημερινά της live στην Θεσσαλονίκη παρευρίσκονται ο Γιώργος Παπαποστόλου και ο Γιώργος Παρώδης από τους ΜΠΛΕ. Εντυπωσιάζονται και της προτείνουν συνεργασία...
Μάιος 2003: Κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Αλλάζει το Φως» από τη Virgin Records Greece. Σε αυτό το album υπάρχουν κυρίως κομμάτια των Μπλε αλλά όχι μόνο. Η ίδια έχει γράψει ένα τραγούδι, άλλο ένα ο Γιώργος Δημητριάδης, ενώ ο Ασκληπιός Ζαμπέτας (Τρύπες) της χαρίζει ένα τραγούδι σε στίχους της Τζώρτζιας (Μπλε). To album περιέχει κομμάτια σε έντονο beat ρυθμό αλλά και μπαλάντες.




Ο Χρήστος Αντωνιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Τα πρώτα του ακούσματα στην μουσική τα είχε από τον παππού του, ο οποίος τον μύησε στο καλό λαϊκό τραγούδι. Ξεκινάει μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε Ωδείο και οι πρώτες εφηβικές ανησυχίες τον βρίσκουν να συμμετέχει σε ένα νεανικό συγκρότημα, του Δήμου Νέας Ιωνίας. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα πιάνου.
Η αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Η αρχή έγινε με εμφανίσεις σε μικρούς χώρους, όπου από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζει το ταλέντο του.

Το 1991, τον βρίσκει στο ΡΟΜΕΟ, όπου ήταν και η πρώτη του επαφή με το ευρύ κοινό. Ο Χρίστος Αντωνιάδης ήταν το νέο αγαπημένο παιδί της νυχτερινής διασκέδασης και μέσα σε διάστημα 4 χρόνων, καταφέρνει να κάνει το ΡΟΜΕΟ το πιο καυτό στέκι της εποχής, όπου όλοι σπεύδουν να τον απολαύσουν από κοντά.
Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του εκεί, έγιναν η αφορμή να γνωρίσει τον Τάκη Μπουγά και τον Πάνο Φαλάρα, και η δισκογραφία ήταν πλέον θέμα χρόνου. Το 1996, με την παρότρυνση των Μπουγά και Φαλάρα, κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ" όπου από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε το τραγούδι "Ποιος Μπορεί" και του χάρισε άμεση επιτυχία. Μέσα από τον δίσκο ξεχώρισαν πάνω από τέσσερα τραγούδια, και ο δρόμος για την επιτυχία είχε μόλις αρχίσει. Το 1998, κυκλοφορεί η δεύτερη δουλειά με τίτλο "ΠΟΙΟΣ" σε μουσική και στίχους των Γιάννη Καραλή, Πάνου Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδη. Η επιτυχία που γνώρισαν τα τραγούδια "Μάγια", "Ποιος κλαίει τώρα ποιος", "Δεν είσαι εσύ" και "Αυτή τη Φορά" του χάρισαν τον πρώτο χρυσό δίσκο.
To 1999 κυκλοφορεί ο τρίτος προσωπικός δίσκος με τίτλο "ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ" των Γιάννη Καραλή, Πάνου Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδή ο οποίος με την κυκλοφορία έγινε χρυσός. Τα τραγούδια "Γνώμη Σου", "Που να δεις" και "Παραισθήσεις" είναι μερικές από τις επιτυχίες που ξεχώρισαν.
Ο Χρίστος Αντωνιάδης έχει συνεργαστεί με τους Άννα Βίσση, Γιάννη Πουλόπουλο, Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημητρίου και πολλούς καλλιτέχνες της γενιάς του, όπως οι Στέλιος Ρόκκος, Μαντώ, Δημήτρη Κόκκοτα, Διονύσης Σχοινάς κ.α.

Η νέα χιλιετία, βρίσκει τον Χρίστο Αντωνιάδη να πραγματοποιεί ένα όνειρο ζωής. Για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον μοναδικό Χρήστο Νικολόπουλο. Κυκλοφορεί το CD single με τίτλο "ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟΨΕ" το οποίο περιλαμβάνει τρία τραγούδια. Η ερμηνεία του Χρίστου στο τραγούδι "Τι θέλεις από μένανε", σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και του Στέλιου Καζαντζίδη, και στίχους του Πυθαγόρα, που πρώτος ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης, κέρδισε και τους πιο αυστηρούς ακροατές και όλοι συμφώνησαν, ότι ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής της νέας γενιάς, με αυθεντική λαϊκή φωνή.
Ο χειμώνας του 2000-2001, βρίσκει τον Χρίστο Αντωνιάδη σε περίοδο αναδιοργάνωσης και καλλιτεχνικού πυρετού. Αλλάζει δισκογραφική εταιρία, ανήκει πλέον στην ALPHA RECORDS, όπου κυκλοφορεί και η νέα του δουλειά.
"ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ", ο τίτλος της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, σε μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη και στίχους του Σπύρου Γιατρά. Για πρώτη φορά, ο Χρίστος γράφει την μουσική σε ένα τραγούδι σε στίχους της Έλενας Αντωνίου.

Όταν δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Χρίστος πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυστραλία, Γερμανία και Κύπρο, είναι τα μέρη όπου ο Χρίστος έχει το πιο φανατικό κοινό.

Τον ελεύθερο χρόνο του θα τον βρείτε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, χαμένο στο κόσμο του Internet. Άλλοτε συνθέτει μουσική και δημιουργεί νέα ακούσματα. Όταν δεν δουλεύει θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια ανά τον κόσμο ή να ασχολείται με το αιώνιο χόμπι των αντρών, τα αυτοκίνητα.

Χειμώνας 2001 και ο Χρίστος Αντωνιάδης κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Η Πρώτη Αγάπη" που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της. Την περίοδο χειμώνας 2001-2002 εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο "Μορφές" με μια ομάδα νέων τραγουδιστών.




Νίκος Αντύπας
Ο Νίκος Αντύπας συστήθηκε στην ελληνική δισκογραφία αρχικά σαν drummer, αρχικά με τους Ιωνάθαν (1971), αργότερα με το σχήμα των Sunset (1977) και ύστερα των διάσημων Socrates (Drank the Conium). Αντικατέστησε στη σύσταση του συγκροτήματος τον Γιώργο Τρανταλίδη το 1978 και μαζί κυκλοφόρησαν το άλμπουμ "Waiting for something" την ίδια χρονιά. Ακολούθησε το "Breaking through" (1979) και το άλμπουμ "Plaza" (1980), σε παραγωγή του Vic Coopersmith, γνωστού από τις παραγωγές του στους Yes, το οποίο τους έφερε στην Μεγάλη Βρετανία για συναυλίες σε μεγάλους rock χώρους.

Κάποτε, ωστόσο, οι δρόμοι των Socrates θα χώριζαν και ήταν τότε περίπου που, μετά από πολυετείς πιέσεις, ο Μανώλης Ρασούλης θα κατάφερνε να εξασφαλίσει την ηχογράφηση ενός άλμπουμ δύο πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών. Το 1985, κυκλοφορούν τα "Ζεστά ποτά" των αδερφών Κατσιμίχα, σε ενορχήστρωση του Νίκου Αντύπα, με την συμβολή του μέχρι τότε κιθαρίστα των Socrates, Γιάννη Σπάθα. Ο δίσκος εισήγαγε έναν πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της εποχής ήχο, βασισμένο τόσο στα κρουστά, όσο και τα ατμοσφαιρικά synthesizers, για να πουλήσει τελικά πάνω από 100.000 εκείνη την περίοδο.

Ο Νίκος Αντύπας διανύει κατόπιν μια περίοδο κατά την οποία εμφανίζεται σαν session μουσικός σε ηχογραφήσεις, συχνά με το φίλο του Γιάννη Σπάθα. Οι δίσκοι αυτοί περιλαμβάνουν τα "Τρελοί και Άγγελοι", "Ζωντανά στο Περοκέ" και "Ζωντανές ηχογραφήσεις" του Γιώργου Νταλάρα, ενώ ρόλο drummer, πληκτρά και ενορχηστρωτή - μαζί με τον συνθέτη - παίζει και στο άλμπουμ "Όλα από χέρι καμένα" (1988) του Θάνου Μικρούτσικου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Θα χρειαστούν τρία ακόμη χρόνια για να αναλάβει ο Νίκος Αντύπας την ενορχήστρωση του δίσκου "Μένω εκτός" (1991) της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Στο ένθετο του δίσκου η ερμηνεύτρια δηλώνει: "Ο Νίκος δεν ενορχήστρωσε απλώς. Ανα-σύνθεσε. Αυτός είναι ο σωστός όρος για την παρουσία του σ' αυτον τον δίσκο". Η δουλειά του Νίκου Αντύπα στο άλμπουμ θυμίζει την επαναστατική του συμβολή στα "Ζεστά Ποτά" και τα καλύτερα έπονταν...

Το 1992 κυκλοφορεί το "Δι' ευχών" της Χάρης Αλεξίου, το οποίο ο Νίκος Αντύπας έγραψε και ενορχήστρωσε, σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Ο ήχος του προκαλεί διπλό σοκ: στους φίλους της Αλεξίου, που ακούνε την τραγουδίστρια σε έναν δίσκο που δεν είναι ούτε μακράν λαϊκός, και στους φίλους της μουσικής γενικότερα, οι οποίοι ακούνε ένα ηχητικό αποτέλεσμα δυτικό και ηλεκτρονικό, το οποίο ωστόσο διατηρεί την ελληνικότητά του. Το "Δι' ευχών" - με επιτυχίες σαν το ομώνυμο και το "Να ζήσω ή να πεθάνω (Flamenco)" - σημαίνει μια νέα φάση για την καριέρα της Αλεξίου και σημειώνει τεράστια επιτυχία, όντας ο πρώτος ελληνικός δίσκος, που μετά από πολλά χρόνια, κυκλοφορεί στην Ιαπωνία, το Βέλγιο, το Ισραήλ και τη Γαλλία από την Polygram International.

Στο ίδιο στυλ κινήθηκε και το "Έϊ!" (1994) με την Χαρούλα Αλεξίου, αυτή τη φορά σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Άρη Δαβαράκη και της ίδιας της Αλεξίου. Το άλμπουμ γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά φάνηκε ότι οι ρεαλιστικοί στίχοι του βετεράνου στιχουργού στα τραγούδια δεν έδεσαν τόσο με τη μουσική του Νίκου Αντύπα, προκαλώντας λιγότερη συγκίνηση από το "Δι' ευχών". Ο Νίκος Αντύπας θα συνεργαζόταν αργότερα για τρίτη φορά με την Χαρούλα Αλεξίου το 2000, ενορχηστρώνοντας το πρώτο άλμπουμ της τραγουδίστριας στην δική της δισκογραφική εταιρεία, το "Παράξενο φως", και καταφέρνοντας μια πετυχημένη συνύπαρξη ετερόκλητων συνθέσεων των Σπανού, Λοΐζου, Βαρδή, Πορτοκάλογλου, Νικολόπουλου και δύο δικών του.

Το 1997 ήταν η σειρά της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Μετά από μακροχρόνια συνεργασία της καλλιτέχνιδος με τον Σταμάτη Κραουνάκη και με πρόσφατη την επιτυχία του δίσκου της με τον Goran Bregovic, η δουλειά της με το Νίκο Αντύπα στο "Σαν ηφαίστειο που ξυπνά" σήμανε μια στροφή γι' αυτήν. Ηχογραφημένο στο Παρίσι, το άλμπουμ άφησε πίσω του επιτυχίες σαν το "Διθέσιο", το "Λάβα" και το "Μωρό" και υποσχέσεις για επιστροφή και συνέχεια.

Οι ρυθμοί δουλειάς του Νίκου Αντύπα για τα επόμενα χρόνια είναι σπάνιο φαινόμενο για τα δεδομένα της ελληνικής δισκογραφίας. Το πρώτο του solo άλμπουμ, "Θεατής" κυκλοφορεί το 1998 με πολύ καλά instrumental κομμάτια και τις συμμετοχές του Γιάννη Κότσιρα και της Έλλης Πασπαλά σε δύο από τα τρία τραγούδια του δίσκου. Την ίδια χρονιά, ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδά και το "Μια θάλασσα μικρή" για τον δίσκο "Τραγούδια έγραψα για φίλους - Tribute στον Διονύση Σαββόπουλο", όπου ο Νίκος Αντύπας ενορχηστρώνει και κάνει την παραγωγή σε τρία κομμάτια (τα άλλα δύο είναι το "Μυστικό τοπίο" με την Α.Πρωτοψάλτη και η "Δημοσθένους λέξις" με την Χ.Αλεξίου).

Ακολουθεί η συνδρομή στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Γιάννη Σπάθα, "Τα μυστικά του δρόμου" (1999), και οι "Υδρόγειες Σφαίρες" με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Οι "Σφαίρες" είναι από τις λίγες περιπτώσεις υποεκτιμημένων δίσκων στα ελληνικά χωρικά ύδατα: σφιχτοί στίχοι από τη Λίνα Νικολακοπούλου δημιουργούν ένα είδος concept αφηγηματικού δίσκου, με το Νίκο Αντύπα να βρίσκεται σε ethnic οίστρο και να παραδίδει μικρά αριστουργήματα, όπως τα "Εμπορεύματα", το "Ακίνδυνος", τα "Καλά Μαντάτα" και το εναρκτήριο "Όστρακο".

Το 2001 ο Νίκος Αντύπας διασκευάζει το "Mad about you" του Sting για τον δίσκο "Η άσφαλτος που τρέχει" και την επόμενη χρονιά γράφει τη μουσική για την τηλεοπτική σειρά "Κάτω απ'την Ακρόπολη", άλμπουμ στο οποίο συμμετέχουν ο Γιώργος Νταλάρας, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου και ο Νίκος Κουρουπάκης. Στα τέλη του 2002 κυκλοφορεί και το "Οπωσδήποτε παράθυρο", μια από κοινού δουλειά με το Γιάννη Σπάθα, βασισμένη στην παράστασή τους "Neapolis" και σε στίχους Λ.Νικολακοπούλου. Στον δίσκο συμμετέχουν η Ελένη Βιτάλη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η Σπείρα Σπείρα, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Μανώλης Λιδάκης και ο Πάνος Κατσιμίχας, ενώ ραδιοφωνική επιτυχία γίνεται το "Ναι θα πω" με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Το δεύτερο άλμπουμ της Tania Nassibian, "Έκλειψις", αναλαμβάνει το 2003 ο Νίκος Αντύπας, σε στίχους της Μυρτώς Κοντοβά και με επιτυχία το "Οξυγόνο", που υπενθυμίζει με τα δεύτερα φωνητικά του την αγάπη του συνθέτη για τα world στοιχεία. Το 2004 έρχεται το "Άμμος ήτανε" με τη Μαρινέλλα, όπου ο Αντύπας προσπαθεί να πετύχει μια σύγκλιση του δικού του ήχου με το ύφος της Μαρινέλλας, παράγοντας έναν δίσκο αξιοπρεπή - για τα στάνταρντ που ο ίδιος είχε θέσει στο παρελθόν. Κάτι παρόμοιο έγινε φέτος και με το "Δύσκολη καρδιά" του Δημήτρη Μπάση (ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του Νίκου Αντύπα με αντρική φωνή), όπου φαίνεται ότι το εγχείρημα του παντρέματος του λαϊκού και του δυτικότροπου αποδεικνύεται καμιά φορά άνισο.

Πέραν των εμπορικών ή μη επιτυχιών του και δεδομένου του πρωτοποριακού ήχου που εισήγαγε ο δημιουργός, η πορεία του Νίκου Αντύπα στην ελληνική μουσική είναι εντυπωσιακή. Δουλεύωντας με computer programming, χωρίς όμως να ξεχνά ποτέ τα drums, τα κρουστά και τις κιθάρες, ο Νίκος Αντύπας ανήκει στη σπάνια εκείνη κατηγορία συνθετών / ενορχηστρωτών / παραγωγών (μαζί με τους Πορτοκάλογλου, Κατσιμίχα, Παπαδημητρίου) που πατούν στην ελληνική πραγματικότητα για να δώσουν έναν ήχο διεθνή - ή και αντίστροφα. Η συνέπεια, η έμπνευση και η δημιουργικότητά του φαίνονται πάντοτε να λειτουργούν στο όνομα της ποιότητας. Αν ακούσουμε την εισαγωγή της "Δύσκολης Καρδιάς", ίσως και στο όνομα του rock...




Κωνσταντίνος Βήτα
Ο Κωνσταντίνος Βήτα γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας και αρμονία, ενώ σπούδασε ζωγραφική και ιστορία τέχνης στην Μελβούρνη. Στην Αθήνα τελείωσε γραφικές τέχνες. Δούλεψε σαν γραφίστας και δημοσιογράφος σε περιοδικά.

Το 1992, ο Κωνσταντίνος Βήτα μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα και τον Αντώνη Πι. ίδρυσαν το συγκρότημα Στέρεο Νόβα. Μετά από πέντε χρόνια το συγκρότημα διαλύθηκε, αλλά τα μέλη του συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται μέχρι και σήμερα ως μουσικοί, συνθέτες και παραγωγοί.
 
Ο Κωνσταντίνος Βήτα, παράλληλα με μια σειρά προσωπικών δίσκων και συναυλιών, έχει γράψει μουσική για το θέατρο, το χορό και τον κινηματογράφο. Έχει επίσης παρουσία και στα εικαστικά, με προσωπικές εκθέσεις και συμμετοχές.
 
Τον Οκτώβριο του 2005 παρουσιάστηκε στο κοινό η έκθεση Soundscapes του Κωνσταντίνου Βήτα, με περιεχόμενο βίντεο, φωτογραφίες και ζωγραφική, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

















Λία Βίσση
























Η Λία Βίσση είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια από το χωριό Πύλα Λάρνακας και είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Άννας Βίσση. Γεννήθηκε το 1955.
Πριν ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα, συνόδευε τις αδελφές της Άννα και Νίκη στο πιάνο, όταν τραγουδούσαν και έγιναν γνωστές στην Κύπρο ως Αδελφές Βίσση. Το 1973 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Πήρε δίπλωμα πιάνου από το Εθνικό Ωδείο, στο οποίο από το 1987 δίδαξε ως καθηγήτρια πιάνου. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων φωνητικής σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της Αμερικής. Η καριέρα της ξεκίνησε επαγγελματικά στα τέλη της δεκαετίας του '70.
Το 1985 πήρε μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι Το κατάλαβα αργά, κατακτώντας τη 16η θέση. Νωρίτερα, το 1979, μετείχε στον ίδιο διαγωνισμό σαν μέλος των φωνητικών που συνόδεψαν την Ελπίδα στο τραγούδι Σωκράτης (8η θέση). Στη συνέχεια έθεσε αρκετές φορές υποψηφιότητα σε εθνικούς τελικούς για εκ νέου εκπροσώπηση Ελλάδας ή Κύπρου, όμως δεν τα κατάφερε. Το 1978 μετείχε και στον ημιτελικό του φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το Για να γραφεί ένα τραγούδι, το οποίο όμως δεν προκρίθηκε στον τελικό (16η θέση).
Σημαντική επιτυχία σημείωσε με τα τραγούδια Χορεύοντας στην άμμο, Black out (τέλη δεκαετίας '80) και Απουσία (αρχές '90), ενώ τραγούδησε και αγγλόφωνα τραγούδια, περισσότερο γνωστό εκ των οποίων είναι το Follow your heart. Υπήρξε συνεργάτρια της τηλεόρασης συνθέτοντας και τραγουδώντας μουσικά θέματα για διάφορα ελληνικά σίριαλ και συμμετέχοντας ως μέλος κριτικής επιτροπής σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ανάδειξης ταλέντων (Να η ευκαιρία, Mega).
Τα τελευταία χρόνια απέχει από τη δισκογραφία. Από το 1998 δίδαξε τραγούδι σε ιδιωτικό ωδείο της Αθήνας, ενώ το 2002 συνεργάστηκε με το Εθνικό Ωδείο Κύπρου στη διδασκαλία ελληνικού και ξένου σύγχρονου τραγουδιού. Ασχολήθηκε επίσης με την πολιτική και το 2006 ήταν υποψήφια στις εκλογές για τη Βουλή των Αντιπροσώπων με το κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν κατάφερε ωστόσο να εκλεγεί. Είναι παντρεμένη με τον Κύπριο πιανίστα και συνθέτη Σάββα Σάββα, ενώ πρώτος της σύζυγος υπήρξε ο επίσης συνθέτης Γιάννης Πηλιούρης. 
















Βαλάντης
























Γεννήθηκα ένα μεσημέρι της 16ης κάποιου Δεκέμβρη στο σμαραγδένιο νησί,τη Ρόδο. Το μαγικό χέρι της μουσικής με άγγιξε για πρώτη φορά στην ηλικία των 4,5 ετων, κι από τότε είμαι ερωτευμένος μαζί της.

Ξεκινώντας να μαθαίνω ακκορντεόν με το δάσκαλό μου Κ. Αιβαζή, στα 6,5 μου χρόνια γράφω και το πρώτο μου τραγούδι, στίχους και μουσική. Στα 12 μου χρόνια παράλληλα με τα μαθήματα ακκορντεόν ξεκινάω και τα μαθήματα παραδοσιακής μουσικής μαθαίνοντας λαγούτο.

Τα ήσυχα και καθόλου ιδιαίτερα παιδικά μου χρόνια τελειώνουν με την αποφοίτησή μου από το τεχνικό λύκειο Ρόδου, και ¨περνάω¨στο Τ.Ε.Ι Αισθητικής Αθήνας όπου και αφήνω πίσω το αγαπημένο μου νησί στα 18.

Οι άκαρπες προσπάθειές μου να τραγουδίσω σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας παράλληλα με τις σπουδές μου, (έτσι να βγαίνει και κανένα χαρτζιλίκι) τελειώνουν το 1994 όπου αντικαθιστώ έναν φίλο μου ,επίσης ‘ροδιτη’τον Ανδρέα, στο «Ρομέο».

Εκεί η τύχη μου αλλάζει όταν γνωρίζω τον Τάκη Μπουγά (μαέστρο εκείνη τη χρονιά στο Ρομέο και μεγάλο συνθέτη) αλλα και τον Πάνο Φαλάρα, μεγάλο στιχουργό. Αναγνωρίζοντας το ταλέντο μου, ο Τάκης και ο Πάνος με προτείνουν στην «ΜΙΝΟΣ - Ε.Μ.Ι» για ενα δισκογραφικό συμβόλαιο.

Έτσι και έγινε το 1995-96 κυκλοφορώ τη πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, με τον φίλο και παραγωγό μου Βαγγέλη Γιαννόπουλο, με τίτλο ‘Σε ζητώ στα σινεμά’,οπου για πρώτη φορά κυκλοφορώ δικά μου σε σύνθεση τραγούδια και στίχους του επίσης φίλου μου Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Εκείνη τη χρονιά ξεκινάω και τις πρώτες μου εμφανίσεις ως ΒΑΛΑΝΤΗΣ όπου η πρώτη μου συνεργασία είναι με τον Αντύπα, την Άντζελα Δημητρίου, τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Στέλλα Γεωργιάδου στο «Ποσειδώνιο», που ανήκει στον πολυ καλό μου φίλο Β.Κοντόπουλο.

Στα επόμενα 2 χρόνια συνεργάζομαι με τον Γ.Αλκαίο στο «Θέατρο» Θεσσαλονίκης και στο «Καζινο» με τον Λ.Πανταζή, την Σαμπρίνα και την Ε.Σαρρή. Εκει γνωρίζω την Ρούλα Κορομηλά η οποία με τον κομμωτή Β.Χατζή και τον στυλίστα της Κ. Παρουτιάδη, με ‘ψηνουν’ να μου αποσπάσουν το μακρύ μου μαλλί και τα 8 μου δακτυλίδια.

Εκεί έρχεται η δεύτερη δισκογραφική μου δουλειά με τίτλο ‘Στο Ασανσέρ’ όπου γνωρίζει τεράστια επιτυχία και πουλάει πάνω από 45.000 αντίτυπα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να συνεργαστώ για πρώτη φορά με τον Γ.Θεοφάνους, τον Π.Φαλάρα και την Ναταλία Γερμανού.

Το καλοκαίρι του 1998 η προσπάθεια μου σαν ‘αρχηγος’ στο Ποσειδώνιο και η πίστη του Β.Κοντόπουλου στέφεται με επιτυχία, έχοντας στο πλευρό μου τους τότε ανερχόμενους τραγουδιστές, Π.Κιάμο, Ε.Καρουσάκη και Γ,Πλούταρχο.

Το 1998 οι εμφανίσεις μου για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη με τον καλό μου φίλο Δ.Χρυσοχοίδη στο «Αστρα» μένουν αξέχαστες στους Θεσσαλονικείς (όπως και άλλες που θα έρθουν). Εκεί στα μέσα της χειμερινής σεζόν κυκλοφορώ την 3η μου δισκογραφική δουλειά με τον Γ.Θεοφάνους, τον Π.Φαλάρα, τον Β.Κωνσταντινίδη και δικά μου τραγούδια. Παράλληλα κυκλοφορεί και το ντουέτο με την Ευριδίκη ‘Και δε τελειωνουμε ποτε’ όπου σημειώνει τεράστια επιτυχία και αποσπά και το πρώτο βραβείο Ποπ-Κορν

Το χειμώνα του 1999 επιστρέφω στηνΑθήνα και εμφανίζομαι στο «Τουνελ» με τον μεγάλο ερμηνευτή Σταμάτη Κόκκοτα, τον Δ.Κόκκοτα και την Σαμπρίνα.

Αρχές του 2000 ηχογραφώ το 4ο κατά σειρά άλμπουμ με τίτλο ‘Γυρισα το χρονο πισω’ όπου και αναλαμβάνω τη σύνθεση όλων των τραγουδιών με στιχουργό τον φίλο μου Β.Κωνσταντινίδη.

Το καλοκαίρι του 2000 εμφανίζομαι στο νυχτερινό κέντρο «Μορφες» με τους φίλους μου Χρ.Πάζη, Ελ.Καρουσάκη και Β.Χαριτου.

Τον Οκτώβρη του 2000 εως τον Ιανουάριο του 2001 εμφανίζομαι και πάλι στην Θεσσαλονίκη με τον φίλο Λ.Λιβιεράτο, σε μια και πάλι επιτυχημένη σεζόν στο «Αστρα».

Το καλοκαίρι κυκλοφορεί ενα cd single με τίτλο ‘Κάπως Έτσι Και Μετά’στο οποίο γράφουν ο Χριστόδουλος Σιγανός, εγώ και ο Βασίλης Καρράς.

Τότε ξεκινά και μια πανέμορφη συνεργασία με την Εύη Δρούτσα ως νέα μου παραγωγό αφού αντικατέστησε τον Β.Γιαννόπουλο.

Με την Εύη κυκλοφορούμε τον Οκτώβρη του 2002 ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ της χώρας το’Ομολογώ’ το οποιο περιέχει τις μεγαλύτερες για εκείνη τη χρονιά επιτυχίες ’Ομολογώ’ που το έγραψαν 2 απο τους καλύτερους μου φίλους, Μαργαρίτα Δρούτσα και Μάριος Ψιμόπουλος και το ‘Ακροβατώ’ που το έγραψε ο Λευτέρης Χαψιάδης και ο Πάνος Καπίρης. Ο χώρος που εμφανιζόμουν βέβαια ήταν το πιο «Hot» διασκεδαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Το 6ο άλμπουμ κυκλοφορεί στο τέλος του 2003 με τίτλο ‘Θα Σε Σκέφτομαι’ με 2 μεγαλες επιτυχιες το ομώνυμο ‘Θα Σε Σκέφτομαι’ και το ‘Εγώ Θέλω’ του Ανδρέα Μπονάτσου.

Το 7ο κατά σειρά άλμπουμ έχει τον τίτλο ‘Κραταμε’ και κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2004.

Tο 2006 κυκλοφορεί το άλμπουμ ‘Μεχρι Την Άκρη Του Κόσμου’ και εμφανίζομαι μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας,στα «Μαμούνια» Θεσσαλονίκης έως το Σεπτέμβρη του 2007.














Στέλιος Βαμβακάρης
























Ο Στέλιος Βαμβακάρης (γεν. 2 Μαρτίου 1947, Πειραιάς) είναι λαϊκός μουσικός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, δευτερότοκος γιος του Μάρκου Βαμβακάρη.
Υπήρξε επαγγελματίας μουσικός από την ηλικία των δώδεκα ετών και συνεργάστηκε με σημαντικούς μουσικούς του ρεμπέτικου, όπως ο Παπαϊωάννου, ο Τσιτσάνης, ο Παγιουμτζής και ο Περπινιάδης, καθώς και με εκπροσώπους της λαϊκής και έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, η Καίτη Γκρέυ, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Σωτηρία Μπέλλου, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Γιώργος Νταλάρας.
Συνέθεσε μουσική για τον κινηματογράφο, όπως για την ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου «Μια μέρα τη νύχτα», αλλά και για θεατρικά έργα.
Ηχογράφησε με τον Louisiana Red το δισκο/CD "Το μπλουζ συναντά το Ρεμπέτικο" στις 24 Σεπτέμβρη 1988 (εταιρία: "Εβδομη Διάσταση"), που περιέχει 8 κομμάτια. Σε φεστιβάλ στη πόλη Φάλον (Σουηδία) έπαιξε μαζί με τον John Lee Hooker.














Χάρης Βαρθακούρης
























Η πορεία του Χάρη σαν συνθέτης και τραγουδιστής, είναι, κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενη. Γεννήθηκε με καθοριστικά γι' αυτόν γονίδια σαν γιος του Γιάννη Πάριου και μεγάλωσε σ' ένα περιβάλλον με πλούσια μουσικά ερεθίσματα.
Η πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία έγινε στην τρυφερή ηλικία των έντεκα ετών με τη σύνθεση του "Πιο Καλή η Μοναξιά" που ερμήνευσε μαζί με τον πατέρα του.
Το πηγαίο ταλέντο του φρόντισε ωστόσο να το καλλιεργήσει με τις ανάλογες μουσικές σπουδές. Βρέθηκε στη Βοστόνη απ' το 1991 ως το 1994 σπουδάζοντας την Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική. Επιστρέφοντας είχε ήδη έτοιμη τη μουσική για το δίσκο του Γιάννη Πάριου "Παρέα Με Το Χάρη" που κυκλοφόρησε το 1995.
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλάι του Γιάννη Πάριου και του Στέλιου Ρόκκου στην Πύλη Αξιού (Θεσσαλονίκη) την Άνοιξη του 1999 και τον επόμενο χειμώνα πλάι στο πλευρό του Γιάννη Πάριου στον Διογένη.
Το 2000 κυκλοφόρησε το cd-single "Προκαταβολικά" και λίγο καιρό μετά το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Αδέσποτες οι νύχτες" σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Πάριου, του Αντώνη Ανδρικάκη, του Άρη Δαβαράκη, του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και της Ναταλίας Γερμανού.
Το 2002 κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ "Αδυναμία μου", ένα album γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις! Υπέροχα νέα κομμάτια, δύο τρυφερές διασκευές και το πολυαναμενόμενο "Τραγούδι του Χάρη Νο 4" (Σ'ευχαριστώ).
Την ίδια χρονιά ξεκινά τις εμφανίσεις του στο Rex, με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Δέσποινα Βανδή, και μοιράζεται με το κοινό επιτυχίες παλιές και νέες, ενώ τα ντουέτα που έχει συμπεριλάβει, αποτελούν δύο γλυκές πινελιές στο λαϊκό πρόγραμμα του κέντρου.
Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, ο Χάρης Βαρθακούρης επιστρέφει δισκογραφικά με το cd single "Φώναξε πιο δυνατά" που κυκλοφορεί από τη Sony BMG. 













Νίκος Βουρλιώτης
























Ο Νίκος Βουρλιώτης γνωστός ως NiVo γεννήθηκε τον Αύγουστο 1970 σε μια γειτονία στα σύνορα του Κοριδαλού και Αγίας Βαρβάρας . Δούλεψε για μια περίοδο ως σκιτσογράφος δίνοντας γελειογραφιες σε εφημεριδες και περιοδικά. Στα μεσα της δεκαετίας του 80 ασχοληθηκέ με την μεγαλη του αγάπη , την μουσική, δουλεύοντας ως Dj παίζοντας soul, funk & rap. Περίπου μια δεκαετία αργότερα μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου δημιουργεί τους Goin Throught γίνονται γνωστοί με την διασκευή του τραγουδιού "Γαρύφαλλε Γαρυφαλλε" με την συμμετοχή του Βλάση Μπονάτσου. Εκτός από αυτην την συνεργασία του με τον Βλάση Μπονάτσο, συνεργάστηκε και με άλλους μέγαλους καλλιτέχνες : David Lynch, Terror X Crew, Λάκης Παπαδόπουλος, Aλκηστις Πρωτοψάλτη, Στέλιος Ρόκκος, Μαρίνα Σκιαδαρέση, Γιώργος Μαζωνάκης ,Δέσποινα Βανδή κ.α. 
Έχει γνωρήσει μεγάλη επιτυχία μέσα σε αυτά τα χρονία κερδίζοντας 4 χρυσούς κι έναν πλατινένιο δίσκο. Έχει κυκλοφορήσει 1maxi-single, 5Lp&s, 5cd-singles καθώς και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών καθώς επίσης είναι παραγώγος των 2 Streetbeat συλλογών σε CD από την BMG και τις Sony, Universal.Στα τελη της δεκαετίας του 90 συγκεκριμένα το 1998 δημιουργεί δικό του δισκογραφικό label, το Family , το οποίο συνεργάζεται με διάφορες δισκογραφικές εταιρίες οπώς τη BMG, την Planetworks, την Universal και πολύ πρόσφατα την Lyra, την Def Jam Recordings στην Νέα Υόρκη και την Stars Records στη Βουλγαρία. Κάθε χρονό κάνει τον Dj σε μεγαλα club της Αθηνάς όπως το Folie Club της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το το Camel club, το Βudha club κ.α. .
Επίσης κάνει την μουσικη εκπομπή Streetbeat οπου είναι μια απο της παλιεότερες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού MAD. Την περασμένη άνοιξη ξεκίνησε στον τηλεοπτικο σταθμο Ant1 ενα talk skow με τίτλο "Καληνύχτα Ελλάδα". Παλαιότερα έκανε και ραδιοφώνικη εκπομπή. Aπο το καλοκαίρι του 2002, ο Νίκος Βουρλιώτης συνεργάζεται με την Puma σαν entertaintment marketing manager της εταιρείας που είναι και χορηγός του. Το 2002 κυκλοφόρησε το Cd single του με τιτλο hip-hop mania συνεργαζόμενος με τον βούλγαρο ράπερ M?IIIO IIIAMAPA καθώς και με τον πολυ γνώστο ραπερ OMINUS σε παραγώγη του dj's που κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Βουλγαρία γνωρίζοντας μεγάλη επυτυχία και στις δύο χώρες. 
Το Μάρτιο του 2004 κυκλοφόρησε το επίσης πολυ επετυχημένο CD "La Sagrada Familia". Δυο χρόνια αργότερα επανέρχετε ακόμα πιο δυνατά με το CD "Vendetta" , ενα καυστικό album με το οποίο πέρνουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στην πολιτική κατάσταση της χώρας. Το CD έχει συμμετοχές απο όλα τα μέλη του family . Μετά από ακόμα δύο χρόνια και την αποχώρηση των Ominus, Djs και Tns απο το family κυκλοφορεί το CD με τιτλο Veto που επίσης συμμέτεχει ολο το family.
Το 2006 βραβεύεται απο το περιοδίκο STATUS σαν τον αντρα της χρονίας. Το 2008 βγάζει ενα CD με ποικιλία hip - hop και R n B κομματιών , ο δίσκος λέγετε Nivo plays the game 2. Στο τελος του Δεκεμβριού του 2008 κυκλοφόρησε ο δίσκος Rivesed Best Of οπου περιεχει επυτυχιες από όλο το family καθώς και 2 νεα κομματια το Δεν κάνω διακοπές και το Πορτα κλειστή που και τα δύο έγιναν μεγαλες επυτιχιες ειδικά το δεν κάνω διάκοπες έγινε το hit του περσινού χείμωνα.













Ηλίας Βρεττός
























Ο Ηλίας Βρεττός γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολείται με τη μουσική από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών, όταν με απαίτηση δική του οι γονείς του τον έγραψαν στο ωδείο για μαθήματα κιθάρας και θεωρίας της μουσικής.

Ο Ηλίας ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και για χρόνια συμμετείχε στην ομάδα πόλο του Παλαιού Φαλήρου με την οποία διακρίθηκαν σε πολλούς αγώνες.

Μεγαλώνοντας όμως το αρχικό πάθος για τη μουσική επανήλθε στη ζωή του Ηλία και τον έφερε το 2004 στην εκπομπή της ΝΕΤ «EUROSTAR».

Ο Ηλίας Βρεττός είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο της UNIVERSAL MUSIC, στην οποία και κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2009, ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Κάνει Μοναξιά».











Γιώργος Γερολυμάτος
























Γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1951.
Τα πρώτα του βήματα στη μουσική τα έκανε ως ντράμερ σε μοντέρνα συγκροτήματα της εποχής. Στο γνωστό μάλιστα συγκρότημα Idols υπήρξε και τραγουδιστής. Στη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με όλους τους επώνυμους συνθέτες, ερμηνεύοντας τραγούδια τους σε πρώτη εκτέλεση (Καλδάρα, Σπανό, Κατσαρό, Χατξηνάσιο, Πλέσσα, Παπαβασιλείου Καραλή, Νικολόπουλο κ.ά.). Ηταν ο πρώτος άντρας που έκανε γυμνή φωτογράφηση σε... αντρικό περιοδικό, προκαλώντας ταραχή στους κύκλους της εγχώριας showbiz.
Εχει στο ενεργητικό του δεκαεπτά προσωπικούς δίσκους και 38 συμμετοχές, ενώ έχει κερδίσει και δύο χρυσά διεθνή βραβεία (1986 στο Βερολίνο και 1987 στο Φεστιβάλ «Χρυσός Ορφέας» στη Σόφια). Είναι έγγαμος και έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.











Άντζελα Δημητρίου
























Η Άντζελα Δημητρίου είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια. Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Κιουρτσάκη. Γεννήθηκε στο Περιστέρι στις 18 Αυγούστου του 1954. Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί απο πολύ νεαρή ηλικία. Μια απο τις πρώτες της δουλειές ήταν σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής. Όμως το ταλέντο της δεν άργησε να ανακαλυφθεί. Στη διάρκεια της εφηβείας της, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της λαϊκής σκηνής όπως ο Μανώλης Αγγελόπουλος, Στράτος Διονυσίου, Πόλυ Πάνου και άλλοι. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο Γιατί να 'ρθείς αργά σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και το 1982 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την CBS.
 














































































Η πορεία της στο τραγούδι συνεχίζεται έως σήμερα έχοντας ήδη συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, Σταμάτης Σπανουδάκης, Λάκης Παπαδόπουλος, Φοίβος και άλλοι.
 





























Ανάμεσα στις μεγάλες της επιτυχίες συγκαταλέγονται τα τραγούδια: «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Ποια θυσία», «Κλείσε φώτα, κλείσε μάτια» και πολλές ακόμα. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 22 δίσκους από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν γνωρίσει εμπορική επιτυχία.


Λούκας Γιώρκας
Ο Λούκας Γιώρκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στον 12ο διαγωνισμό σύνθεσης κυπριακού τραγουδιού του τηλεοπτικού καναλιού ΡΙΚ. Έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει κάνει 5 χρόνια μαθήματα βυζαντινής μουσικής και έχει παίξει σε φιλαρμονικές ορχήστρες τρομπόνι και ντραμς. Φοιτά στο 4ο έτος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.







Αγγελική Ηλιάδη
Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ από πολύ μικρή έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι μια και είχε "δασκάλα" τη γιαγιά της που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού, την κυρία Καίτη Γκρέυ.

Η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό ήταν το 1995 σε πολύ μικρή ηλικία, στο Posidonio, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Αγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δέσποινα Βανδή, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη κυκλοφόρησε με το τίτλο "Τη μοναξιά φοβάμαι" και περιλαμβάνει δώδεκα λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά.

Το καλοκαίρι του 2003 εμφανίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μούσες στη Θεσσαλονίκη όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.

Το χειμώνα του 2005 η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί ακόμα ένα album, με τίτλο 'Τώρα Τι Θες;' σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, Γιώργου Καφετζόπουλου, Harry K και Σταμάτη Γονίδη. Τους στίχους του δίσκου αυτού επιμελούνται οι Ηλίας Φιλίππου, Σταμάτης Γονίδης, Δημήτρης Τσιάφας, Βίκυ Γεροθόδωρου και Πάνος Φαλάρας. Από τα 13 τραγούδια του album, ξεχωρίζουν το ομώνυμο κομμάτι καθώς και το πρώτο single, ένα τσιφτετέλι με τίτλο 'Αγγελέ Μου Και Αλήτη'.

To 2006, η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί το νέο της cd με τον τίτλο "Απόφαση Καρδιάς" με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών.

Το 2007 σε νέα εταιρία τη Heaven, η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί το νέο της album "Ποτέ δεν έφυγες". 


Ελπίδα
Η Ελπίδα (πραγματικό όνομα Ελπίδα Καραγιαννοπούλου) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια του ελαφρολαϊκού στερεώματος, με περίοδο ακμής τις δεκαετίες του ΄70 και του '80. Γεννήθηκε στη Σπερχειάδα της Φθιώτιδας την 1η Οκτωβρίου 1950 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο αδερφός της Κώστας Καράλης είναι κι αυτός τραγουδιστής.
Πήρε μερος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δύο φορές.
Την πρώτη εκπροσώπησε την Ελλάδα το 1979 στην Ιερουσαλήμ με το τραγούδι "Σωκράτης", κατακτώντας την 8η θεση με 69 βαθμούς. Τη δεύτερη εκπροσώπησε την Κύπρο το 1986 στο Μπέργκεν της Νορβηγίας με το τραγούδι "Τώρα ζω", λαμβάνοντας την 20η και τελευταία θέση με 4 βαθμούς.
Διαγωνίστηκε επίσης και στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1972 με το τραγούδι "Δεν τον είδα" (το τραγούδι αυτό έδωσε τον τίτλο στον πρώτο της δίσκο) και το 1976 με το τραγούδι "Άναψέ μου το φως".Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές. Το 1997 συνεργάστηκε με το συγκρότημα Ημισκούμπρια στη διασκευή του τραγουδιού "Στην παλιά ντισκοτέκ". Τα τελευταία χρόνια απέχει από τη δισκογραφία. 


48 Ωρες
Μία προθεσμία ήταν η αιτία να δημιουργηθεί μία μπάντα. Η προθεσμία ήταν 48ωρη και το συγκρότημα διάλεξε να την χρησιμοποιήσει ως όνομά του. Το τρικ έπιασε και οι 48 Ώρες στέριωσαν και χάρισαν στους φίλους τους πολλά 48ωρα με φουλ μουσική και ρυθμό.
Η μπάντα δημιουργήθηκε το Μάιο του 2003 όταν τους ζητήθηκε μέσα σε 2 ημέρες (48 ώρες!!) να φτιάξουν και να παίξουν ένα live dance πρόγραμμα.
Το playlist της μπάντας αποτελείται παραδοσιακά από disco 70's και 80's pop με χαρακτηριστικά ακούσματα από Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, Boney M, Alphaville, Gloria Gaynor έως mainstream σημερινά κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο.
Από τότε εμφανίστηκαν σε γνωστά live stages και mainstream clubs της Αθήνας όπως: KitchenBar, GazArte, Ginger, Balux, Club 22, Deluxe, Οξυγόνο live, Xedra live και άλλα)
Παράλληλα εμφανίζονται σε parties που διοργάνωσαν clubs και ξενοδοχεία της Αθήνας (Hotel Astir Vouliagmeni, Grande Bretagne κ.α.) και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ (Europan 7 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, 2nd Summer In The City Festival στο Club 22, στο πάρτι της εφημερίδας AthensVoice για τη στήλη «Μίλα Μου Βρώμικα» κ.α.). Τέλος το καλοκαίρι του 2004 εμφανίστηκαν σε γνωστά club και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αττική, Κυκλάδες, Κορινθία κ.α.)
Στην εκπομπή «Θεά Τον Έκανες Το Μουσακά» με το Νίκο Μουρατίδη την άνοιξη του 2005, οι 48 Ώρες πήραν μέρος σε όλη την περίοδο προβολής της, "ντύνοντας" την εκπομπή με διασκευές από Michael Jackson, David Bowie, Jamiroquai, Tina Turner, James Brown, δικαιώνοντας, με τις κριτικές που εισέπραξαν από τον τύπο, τους συντελεστές της εκπομπής που τους επέλεξαν.
Την περίοδο Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2006 οι 48 Ώρες με ανανεωμένη σύνθεση εμφανίστηκαν στο X-eδρα Live, όπου δημιούργησαν αίσθηση με την απόδοση, τη σκηνική τους παρουσία και την επιλογή των κομματιών. Επίσης πραγματοποίησαν μία guest εμφάνιση στην εκπομπή "Στη Βεράντα", του Νίκου Μουρατίδη.
Στις 19 και 21 Μαΐου 2006 οι 48 Ώρες έπαιξαν προσκεκλημένοι της Cosmote σε special pre show event στον ημιτελικό και τον τελικό της διοργάνωσης της Eurovision 2006 στο κλειστό στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ).
Στις 13 Ιουνίου 2006 οι 48 Ώρες εμφανίστηκαν στα MAD Video Music Awards στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα.
Από το φθινόπωρο του 2006 και έπειτα οι 48 Ώρες επικεντρώθηκαν στον τομέα του Corporate Entertainment - συμμετοχή σε εκδηλώσεις εταιριών, επιχειρηματικών ομίλων, τουριστικών γκρουπ.
Αποκορύφωμα αυτής της δραστηριότητας αποτελούν οι συναυλίες τους στο ετήσιο πάρτυ του ομίλου MIG τον Φεβρουάριο 2008, μπροστά σε περίπου 5.000 άτομα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο Μαρούσι καθώς και η συναυλία τους στο ετήσιο πάρτυ της Marfin Laiki Bank τον ίδιο μήνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λεμεσσού στην Κύπρο.
Το χειμώνα του 2008-09 οι 48 Ώρες συνεργάζονται με τον Χρήστο Δάντη και εμφανίζονται μαζί του στην "Αρχιτεκτονική" στο Γκάζι καθώς και σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.
Παράλληλα εμφανίζονται και σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές όπως το "Χ-Factor", ο "Πρωινός Καφές" το "Καλομελέτα κι Έρχεται" και το "Αξίζει να το Δεις" στον ΑΝΤ1, ο "Όμορφος Κόσμος το Πρωί" στο MEGA, το "Μες την Καλή Χαρά" στον ALPHA.
Το Σεπτέμβριο του 2009 οι 48 Ώρες δήλωσαν συμμετοχή στο X Factor...
Το συγκρότημα αποτελείται από τους:
Βαγγελη Παναγόπουλο
Μαριάννα Ιωάννου
Πάνο Δημάκη
Μπίλη Καλιστρίδη
Τζέϊσον Ιωαννίδη
Φίλιπ Σκλαβενίτη


Emigre
Οι EMIGRE έκαναν αισθητή την παρουσία τους το 2004, με το πρώτο τους album «ΣΗΜΕΡΑ», λανσάροντας μια νέα πρόταση στον χώρο της ελληνικής pop σκηνής. Σήμερα, συνεχίζοντας αυτήν την προσπάθεια τους, με εμπνευστή τον Γιάννη (emigre) Χανιωτάκη, που είναι ο δημιουργός του project, παρουσιάζουν το δεύτερο τους album, με τίτλο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ».
Οι EMIGRE, στη νέα τους δουλειά, διασκευάζουν με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο, την μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ», την οποία ερμηνεύει ο ίδιος, παρέα τους.
Άλλη μια συνεργασία που θα συναντήσουμε στο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ», είναι με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο τραγούδι «Εγώ Είμαι Εσύ», μια ατμοσφαιρική μπαλάντα, που αναφέρεται στην σχέση πατέρα & γιου.
Η Ηρώ συμμετέχει ερμηνεύοντας με την μοναδική φωνή της το «Γίνε Όλα Εσύ» σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, η οποία έντυσε στιχουργικά άλλα 3 τραγούδια, ένα εκ των οποίων ερμηνεύει ο Κώστας Λειβαδάς, με τίτλο «Για Μια Φορά».
Στα υπόλοιπα τραγούδια συναντάμε νέες, αλλά πολλά υποσχόμενες φωνές, την Χαρά Αγγελοπούλου, τον Κυριάκο Κουγιουμτζόγλου και τον Ανδρέα Λεούδη.
Μέσα στο album, θα βρείτε ένα video με τις μεγαλύτερες στιγμές των EMIGRE, από live εμφανίσεις τους και όσα έχουν γραφτεί για το προηγούμενο album τους «ΣΗΜΕΡΑ».
Την παραγωγή έχει αναλάβει για ακόμη μια φορά ο Χάρης Πρώιος, ενώ το φωτογραφικό υλικό που έχει ντύσει το «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ» ανήκει στον γνωστό κινηματογραφιστή, με 2 βραβεία EMMY, Isidor John Leodis.



Eminem
Νεανική ζωή
Ο Marshall γεννήθηκε στο Σαιντ Τζόζεφ (St. Joseph) του Μισούρι από την Ντέμπορα (Deborah) και τον Marshall Bruce Mathers ΙΙ, μεγάλωσε στο Ντητρόιτ (Detroit) και έχει καταγωγή από την Σκωτία, την Γερμανία και την Αγγλία. Λίγο μετά την γέννησή του, ο πατέρας του εγκατέλειψε την Ντέμπορα και τον ίδιο. Στα παιδικά του χρόνια η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κατ' εξοχήν λόγος για τις συνεχείς μετακινήσεις τους, κατά τις οποίες συχνά ζούσαν σε τροχόσπιτα και στηρίζονταν στην φροντίδα των συγγενών τους.
Κατά την εφηβεία, επηρεασμένος από τον θείο του Ronald Mcdonald "Ronnie" Polkingharn, με τον οποίο είχε πολύ καλές σχέσεις, ο Μάθερς ενδιαφέρθηκε για την χιπ χοπ μουσική και από τα δεκατέσσερα έπαιζε ερασιτεχνικά ραπ με το ψευδώνυμο "M&M". Η αυτοκτονία του 19χρονου Ρόνι στις 14 Δεκεμβρίου 1991 ήταν ένα πλήγμα για τον Μάθερς και αναφορές στο θάνατο του υπάρχουν σε πολλά μεταγενέστερα τραγούδια, όπως το "Stan", το "Cleaning Out My Closet", το "Mockingbird," και το "My Dad's Gone Crazy". Από νεαρή ηλικία συχνά έπαιρνε μέρος σε freestyle battles για να γίνει αποδεκτός από την undergroud χιπ χοπ κοινότητα. Γύρω στο 1995 έγινε μέλος του γκρουπ Soul Intent, όταν και κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος.

Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα
Το 1995, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο έργο του, το Fuckin’ Backstabber μαζί με τους Soul Intent. Ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε ανεξάρτητα το underground άλμπουμ Infinite. Το άλμπουμ δεν έλαβε καθόλου καλές κριτικές, με τους περισσότερους να λένε ότι το στυλ του Eminem ήταν παρόμοιο με αυτό του Νas και του AZ.
Την ίδια εποχή ο Eminem είχε κάνει μια αξιοσημείωτη συνεργασία με τον Royce da 5'9". Το ντουέτο αναφέρεται ως Bad Meets Evil, με τον Eminem να έχει το ρόλο του διαβολικού και τον Royce του κακού, στο ομώνυμο τραγούδι που περιλαμβάνεται στο The Slim Shady LP. Το 1997 κυκλοφόρησε το The Slim Shady EP demo, με τους στίχους του τραγουδιού να είναι πολύ σκοτεινοί και ανατρεπτικοί. Έγινε τότε γνωστός στην underground χιπ χοπ κοινότητα λόγω του καρτουνίστικου ύφους αλλά και επειδή ήταν λευκός σε περιβάλλον που επικρατούσαν κατά κανόνα οι μαύροι.
Η Επιτυχία
Όταν ο Mathers χώρισε, έκανε μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Τότε, σύμφωνα με το Billboard Magazine, "κατάλαβε ότι οι μουσικές του φιλοδοξίες ήταν ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από τη δυστυχία". Έτσι, αφού υπέγραψε στην Aftermath Entertainment/Interscope Records το 1998, κυκλοφόρησε το 1999 σε συνεργασία με τον Dr. Dre το The Slim Shady LP. Το άλμπουμ ήταν, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του Billboard, «βάναυσο» και «έτη φωτός μπροστά από ότι είχε προηγουμένως κάνει". Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή άλμπουμ του 1999, και έγινε τρεις φορές πλατινένιο μέχρι το τέλος του έτους. Η δημοτικότητα του άλμπουμ δημιούργησε και αμφισβήτηση γύρω από πολλούς στίχους των τραγουδιών του άλμπουμ. Στο "'97 Bonnie και Clyde", περιγράφει ένα ταξίδι μαζί με την μικρή κόρη του, αφού πρώτα θα έχουν ξεφορτωθεί το πτώμα της γυναίκας του. Σε ένα άλλο τραγούδι, το "Guilty Conscience", καταλήγει ενθαρρύνοντας εναν άνδρα να δολοφονήσει τη σύζυγό του και τον εραστή της. Το "Guilty Conscience" σηματοδότησε την αρχή της φιλίας και του μουσικού δεσμού του Eminem με τον Dr. Dre. Οι δυο τους αργότερα συνεργάστηκαν σε μια σειρά τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες, όπως τα "Forgot About Dre" και "What's the Difference" από το άλμπουμ του Dr. Dre "2001", το "Bitch Please II" από το Marshall Mathers LP, το "Say What You Say" από το Eminem Show και το "Encore/Curtains Down" από το Encore. Ο Dr. Dre έχει τουλάχιστον μία συμμετοχή σε κάθε mainstream άλμπουμ του Eminem.


Elton John
Ο Ρέτζιναλντ Κένεθ Ντουάιτ (Reginald Kenneth Dwight, γεν. 25 Μαρτίου 1947), πιο γνωστός ως Έλτον Τζων είναι Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας.
Έχοντας ξεκινήσει πιάνο από τα 3 του, ο Έλτον Τζων δεν άργησε να κερδίσει μια υποτροφία για την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής στα 11 του χρόνια. Από τα 16 έπαιζε κάθε Σάββατο βράδυ σε μία τοπική παμπ, και εκεί ήταν που τον ανακάλυψε η πρώτη του δισκογραφική εταιρία.
Ο Έλτον Τζων κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1969, αλλά αυτό πέρασε λίγο - πολύ απαρατήρητο. Ήταν, όμως, με το δεύτερο άλμπουμ του, Elton John, που κυκλοφόρησε το 1970, έγινε μια διεθνής διασημότητα.

Το 1972 με το άλμπουμ Honky Chateau επιβάλλει ένα νέο μουσικό ύφος. Eίναι σε θέση να γράψει και να ηχογραφήσει άλμπουμ γρήγορα, και μεταξύ άλλων, η σύμβασή του με τον DJM, επιβάλλει την απελευθέρωση δύο άλμπουμ το χρόνο καθώς και συναυλίες σε όλο τον κόσμο, όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία.

Με το Goodbye Yellow Brick Road (1973), ο Έλτον Τζων ταράζει τα νερά της δεκαετίας του 70 αλλάζοντας για πάντα την μουσική σκηνή της εποχής. Αυτό το διπλό άλμπουμ περιλαμβάνει τίτλους σταθμούς, όπως τα: "Candle in the Wind", "Bennie and the Jets", ή "Goodbye Yellow Brick Road".

Μεταξύ 1972 και 1975, Ο Έλτον Τζων ζει κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής γίνεται όλο και πιο γνωστός και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού (Αν και το μεγάλο μπαμ στις Η.Π.Α. θα γίνει την δεκαετία του 90 με το Sacrifice). Γοητευμένος από το Χόλιγουντ, είναι σαν να βρίσκει τον εαυτό του, μιας και οι συναυλίες του εκφράζουν πια τέλεια τις εικόνες, τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα του, καθώς και του Bernie Taupin, του στιχουργού του, μέσα από τα τραγούδια τους.

Έλτον Τζων και η ομάδα του προσφέρει επίσης δύο άλλα αριστουργήματα, Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy (1975) και Blue Moves (1976), συχνά θεωρείται ότι αποτελούν με το Goodbye Yellow Brick Road τους τρεις πυλώνες της καριέρας του.

Μετά από πολλά προβλήματα με τα ναρκωτικά, και την εγχείρηση στους πολύποδες που είχε εξ'αιτίας αυτών το 1986, ο Έλτον Τζων επέστρεψε σε μία περίοδο ακμής.

Το 1995 κερδίζει το όσκαρ καλύτερου soundtrack για την ταινία Ο Βασιλιάς των λιονταριών της Disney. Επίσης έχει στην κατοχή του 5 Grammy awards. Το 1998 κυρήχθη ιππότης από την βασίλισσα της Αγγλίας για την προσφορά του στην χώρα και στην μουσική, καθώς και στην φιλανθρωπία.

Σε 40 χρόνια καριέρα έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια άλμπουμ, και είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής.


Lady Gaga
Η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Joanne Angelina Germanotta) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, Lady GaGa. Είναι επίσης μουσικός. Έχει επηρεαστεί από καλλιτέχνες της ροκ όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι και οι Queen, καθώς επίσης και από τραγουδιστές της ποπ, όπως ο Μάικλ Τζάκσον και η Μαντόνα.

Γεννήθηκε στο Μανχάταν και συγκεκριμένα στο Yonkers από καθολική οικογένεια στις 28 Μαρτίου του 1986. Φοίτησε σε σχολείο καλογριών (Sacret Heart), όπου φοίτησαν και οι αδελφές Hilton.  Παίζει πιάνο από ηλικία 4 ετών, μαθαίνοντάς το ακουστικά και έκανε μουσικές σπουδές στη Νέα Υόρκη.

Σε ηλικία 20 ετών άρχισε να δουλεύει ως τραγουδοποιός στην Interscope Records για λογαριασμό μεμονωμένων τραγουδιστών όπως ο Akon, η Britney Spears, η Fergie, αλλά και συγκροτημάτων όπως οι Pussycat Dolls.
Το 2008 η Lady GaGa κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο The Fame, το οποίο όπως εξήγησε η ίδια απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιζητά φήμη.Το άλμπουμ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, με τραγούδια όπως το "Just Dance" που έφθασε στην κορυφή των Aμερικανικών και Bρετανικών charts και το "Poker Face " που κατέκτησε την κορυφή της Mεγάλης Bρετανίας, του Aμερικανικού billboard καθώς και δεκάδων ακόμα χωρών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το πρώτο τραγούδι ήταν υποψήφιο για Βραβείο Γκράμι για την καλύτερη ηχογράφηση χορευτικής μουσικής.

Αρχικά υπέγραψε συμβόλαιο με την Def Jam και στη συνέχεια με την Interscope Records τον Ιανουάριο του 2008. Ο τραγουδιστής Akon μεσολάβισε ώστε η Lady Gaga να υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Aka Live. Το δεύτερό της άλμπουμ με τίτλο The Fame Monster το έχει αφιερώσει στον πατέρα της, που, όπως δήλωσε η ίδια, την προστάτευε πάντα από τα τέρατα. Περιέχει σινγκλ όπως Bad Romance, Alejandro, Speechless, καθώς και όλες τις προηγούμενες επιτυχίες της από το The Fame. Το όνομα με το οποίο έγινε γνωστή αποτελεί αναφορά στο τραγούδι των Κουίν "Radio Ga-Ga" .


Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1970 στο Castle Hill, του Bronx, από πατέρα τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και μητέρα νηπιαγωγό. Οι γονείς της αν και Πορτορικανοί στην καταγωγή γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν στην Αμερική. Μαζί με τις δυο αδερφές της μεγάλωσαν σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα και οι τρεις απέκτησαν σχέση με τη μουσική (η μια είναι τραγουδίστρια της όπερας και η άλλη D.J. και κοσμικογράφος). Η Jennifer από τα πέντε της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα χορού και τραγουδιού, αποδείχτηκε και πολύ καλή αθλήτρια παίζοντας softball, τένις ενώ έκανε και ενόργανη. Στο σχολείο όμως είχε ατίθαση συμπεριφορά και δεν ήταν και πολύ καλή μαθήτρια. Αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της σε ηλικία 16 χρόνων γιατί η μητέρα της δεν ενέκρινε την ενασχόλησή της με το χώρο του θεάματος.

Η πρώτη της δουλειά ήταν στην ταινία της Cinnie Kaiserman, «My Little Girl» (1986) η οποία της έδωσε αυτό που χρειαζόταν προκειμένου να ξεκινήσει μια καριέρα στην υποκριτική. Από εκεί έγινε γνωστή και μπήκε στη χορευτική ομάδα της Janet Jackson και πήρε μέρος σε περιοδείες. Εμφανίστηκε μάλιστα μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια στο videoclip για το τραγούδι That's The Way Love Goes. Μετά την αποφοίτηση της από το λύκειο άρχισε μια περίοδος τρελής πορείας. Αρχικά γράφτηκε στο κολέγιο Barush College Manhattan και συγχρόνως διατηρούσε μια δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο και τα βράδια συνέχιζε τα μαθήματα χορού.

Έχοντας συμμετάσχει στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «In Living Color» (1990-1992) άρχισε να αποκτά την εμπειρία που χρειάζονταν για να ξεκινήσει μια καριέρα στην υποκριτική. Έτσι ήρθε η τηλεοπτική ταινία «The Crash Of Flight 7» το 1993 με τους -άγνωστους- Lindsay Wagner και Robert Loggia. Αμέσως της προτάθηκαν ρόλοι σε τρεις πολύ επιτυχημένες σειρές: «Second Chances», «South Central» και «Hotel Malibu». Η πρώτη της ταινία πρώτης διαλογής ήταν το «Money Train» (1995) με συμπρωταγωνιστές τους Wesley Snipes και Woody Harrelson ενώ αργότερα είχε το ρόλο της δασκάλας Miss Marquez στη ταινία του Francis Ford Coppola «Jack» (1996).
Ο πρώτος πρωταγωνιστικός της ρόλος όμως μετά το «My Family» (1995) ήρθε με την τεράστια επιτυχία «Selena» (1997) στο ρόλο της γνωστής αδικοχαμένης τραγουδίστριας. Για τη συμμετοχή της αυτή έλαβε αμοιβή ένα εκατ. δολάρια και δικαίως κέρδισε το βραβείο Golden Globe. Ακολούθησαν οι ταινίες «Anaconda «(1997) και «Out Of Sight» (1998) δίπλα στον George Clooney. Παράλληλα η Lopez έκανε μια παράλληλη καριέρα στο χώρο της μόδας όπου υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία LΑ Oreal.

Το 1999 έβγαλε το πρώτο της μουσικό άλμπουμ που έγινε πλατινένιο 6 φορές με τίτλο «On The 6» το οποίο πήρε το όνομα του από το τρένο που έπαιρνε για να πάει στις οντισιόν και στα μαθήματα της στο Manhattan. Πολλοί επώνυμοι πήραν μέρος στη παραγωγή όπως ο Puff Daddy και ο Emylio Estefan. Μετά το ρόλο της στην ταινία φαντασίας «The Cell» (2000), το νέο pop ίνδαλμα επιστρέφει στα ραδιόφωνα το 2001 με το δεύτερο άλμπουμ της, «J.LO», που της απέδωσε το πλέον διαδεδομένο (και μισητό από την ίδια) παρατσούκλι της, που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποβάλει και αντιθέτως αναγκάστηκε να εναγκαλιστεί.

Ο πρώτος της γάμος έγινε το 1997 με το μοντέλο από την Κούβα Ojani Noa και κράτησε μόλις ένα χρόνο. Ακολούθησε μια επεισοδιακή σχέση με τον Puff Daddy μαζί με τον οποίο συνελήφθη με την κατηγορία κατοχής κλεμμένου όπλου. Η αντίδραση της Lopez έχει πάρει διαστάσεις μύθου: έδωσε πολλά χρήματα σε έναν αστυνομικό για να της αγοράσει μια πανάκριβη κρέμα χεριών! Τελικά οι κατηγορίες για τη Lopez αποσύρθηκαν γρήγορα, όσο γρήγορα έληξε και η σχέση της με τον τραγουδιστή. Το Σεπτέμβριο του 2001 παντρεύτηκε τον χορευτή Cris Judd τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του βίντεο της Love DonΑt Cost A Thing όμως μετά από λίγους μήνες χώρισαν. Την ίδια εποχή το όνομά της ήταν τόσο στην κορυφή του Αμερικανικού Box Office με το «The Wedding Planner» όσο και στα μουσικά charts για το νέο της άλμπουμ.

Το 2002 ερωτεύτηκε για άλλη μια φορά αυτή τη φορά τυχερός ήταν ο ηθοποιός Ben Affleck ο οποίος της πρόσφερε δαχτυλίδι αρραβώνων άξιας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο δεσμός τους πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα μέσα. Έπαιξαν μαζί στην αποτυχημένη ταινία «Gigli», ταινία για την οποία η Lopez εισέπραξε 12.000.000 $. Μπορεί να αρραβωνιάστηκαν το 2002 όμως εκείνη σόκαρε τους θαυμαστές της όταν λίγο μετά τη λήξη της σχέσης της με τον Ben Affleck, παντρεύτηκε αιφνιδιαστικά τον τραγουδιστή Mark Antony. Άλλες γνωστές ταινίες που συμμετείχε είναι οι «Maid In Manhattan» (2002) με τον Ralph Fiennes, «Shall We Dance?» (2004) με τον Richard Gere και «Jersey Girl» (2003) με τον Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez έχει καταφέρει πλέον να γίνει μια πολυεθνική σταρ. Το περιοδικό People την κατατάσσει στους 50 Πιο Όμορφους Ανθρώπους του Κόσμου, το αυστραλέζικο People ανάμεσα στις πιο σέξι Σταρ (Νο 4), το Maxim στους 100 Πιο Καυτούς Αστέρες (Νο 5) και το Stuff στις Ωραιότερες Λατίνοαμερικάνες (Νο 4). Το περιοδικό Ε! την συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τους 20 Καλύτερους Καλλιτέχνες του 2001 και το Premiere στους 100 πιο ισχυρούς (η θέση της κάθε χρόνο και ανεβαίνει!). Έχει ψηφιστεί από το Celebrity Bodies ως η γυναίκα με το ωραιότερο σώμα. Είναι η μόνη γυναίκα που έχει ψηφιστεί δύο φορές ως η πιο Σέξι Γυναίκα του Κόσμου από το FHM.


Onirama
Οι ONIRAMA σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 μετά από προτροπή του Θοδωρή και τουΔιονύση, οι οποίοι και γνωρίστηκαν στο στρατό. Τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη ήταν τα αδέλφια Γιώργοςκαι Δημήτρης ενώ λίγους μήνες αργότερα ενσωματώθηκε στο σχήμα ο Κώστας.

Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν στη μουσική σκηνή Μεσόγειος. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν ‘MIXIN UP THE MEDICINE’, βγαλμένο από ένα στίχο του Bob Dylan και αντικατόπτριζε το σχετικά ευρύ μουσικό φάσμα που κάλυπτε η μπάντα. Το περίσσιο κέφι και ο ενθουσιασμός που χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα τα μέλη του συγκροτήματος, τους χάρισε γρήγορα και απλόχερα την αγάπη και εκτίμηση του κοινού της Θεσσαλονίκης και αυτό τους έκανε να πάρουν πιο σοβαρά το "παιχνίδι" που ξεκίνησαν. Το 2003 έρχεται στη μπάντα οΧρήστος και ξεκινούν μια σειρά εμφανίσεων στο Μύλο, στο Shark, στο Ρόδον Club στην Αθήνα και σε διάφορα φεστιβάλ.
 Στα μέσα του 2003 το MIXIN UP αλλάζει και γίνεται ONIRAMA. Μια λέξη σύνθετη από τα "ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ" και έτσι το όνειρο του συγκροτήματος αρχίζει να πραγματοποιείται. Οι εμφανίσεις των ONIRAMA στοMalt & Jazz από τον Οκτώβριο του 2004 κάνουν αίσθηση και συζητιούνται σε κάθε παρέα της πόλης, ενώ παράλληλα το συγκρότημα δουλεύει τις δικές του συνθέσεις και αναζητά δισκογραφική εταιρία. Το τραγούδι τους"Ο ΧΟΡΟΣ (κλείσε τα μάτια)" έχει ήδη αρχίσει να τραγουδιέται και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όποιον το ακούει. Τέλος, οι εμφανίσεις τους το καλοκαίρι σε beach bars της Χαλκιδικής αφήνουν τις πιο γλυκές και παθιασμένες αναμνήσεις προδιαγράφοντας έναν καυτό χειμώνα.
 Τον Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφορεί από τη Lyra η πρώτη δισκογραφική δουλειά των ONIRAMA με τίτλο«Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες» που περιέχει 10 τραγούδια τους με τον ιδιαίτερο ποπ- ροκ ήχο που τους χαρακτηρίζει. Για τον δίσκο αυτό κερδίζουν την υποψηφιότητα στα Βραβεία Αρίων στην κατηγορία Ποπ Συγκρότημα.

Τον Ιανουάριο του 2006 παίρνουν μέρος στο σύγχρονο μιούζικαλ ‘Φρουτοπία’ του Ευγένιου Τριβιζά, παίζοντας ζωντανά μουσική στην παράσταση που ανεβαίνει στην Αποθήκη του Μύλου σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Κωνσταντίνου Ρήγου ενώ δεν σταματούν όλη τη χρονιά τις εμφανίσεις τους σε διάφορα club της πόλης.

Τον Ιανουάριο του 2007 ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το videoclip του νέου τους single «Μια μέρα θα ’ρθεις», διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Μάικ Ροζάκη, σε νέο mix από τους Micro. Στις 21 Φεβρουαρίου εμφανίζονται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο secret concert που διοργανώνει το MAD TV και κλέβουν τις εντυπώσεις! Για ενάμισι μήνα παίζουν κάθε Κυριακή στο club Baraonda της Αθήνας και γίνεται το αδιαχώρητο! Το καλοκαίρι περιοδεύουν με τον Αντώνη Ρέμο σε όλη την Ελλάδα και σε κάποιες πόλεις του εξωτερικού. Τον Δεκέμβριο του 2007 άρχισαν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα στο Cinema live stage club και κατάφεραν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνουν το must γεγονός της πόλης!
Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ «Κλεψύδρα». Από ένα τραγούδι έχουν γράψει ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Ζιώγαλας. Το πρώτο single του άλμπουμ, «Η μπαλάντα του τρελού», έγινε το τραγούδι της διαφημιστικής καμπάνιας της Wind. Το καλοκαίρι οι Onirama περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα ενώ την 1η Αυγούστου άνοιξαν τη συναυλία του Lenny Kravitz στο Terra Vibe. Στη συναυλία της Αθήνας που έκλεισε τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, συνεργάζονται με τους Grand Avenue. Μέσα στο 2008 κερδίζουν το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς τόσο στα MAD AWARDS όσο και στα βραβεία του περιοδικού Status. Η «Κλεψύδρα» γίνεται χρυσή και το ομώνυμο τραγούδι σκαρφαλώνει στην 1η θέση του επίσημου ραδιοφωνικού Music Control όπου και παραμένει για πολλές εβδομάδες. Τον Ιανουάριο του 2009 ξεκίνησαν οι εμφανίσεις τους στο Άνοδος Stage όπου για μια ακόμη φορά γίνεται το αδιαχώρητο.


Raining Pleasure
Οι Raining Pleasure είναι ελληνικό συγκρότημα ποπ/εναλλακτικής ροκ μουσικής από την Πάτρα.
Ξεκίνησαν το 1990 με το όνομα Rest In Peace και τραγουδούν τραγούδια μόνο στα αγγλικά. Το 1992 άλλαξαν το όνομα τους στο σημερινό. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν το 1994, όταν και κυκλοφόρησαν σε Demo 16 τραγούδια, από τα οποία αρκετά κυκλοφόρησαν επίσημα στα δύο πρώτα άλμπουμ τους. Το 1995 συμμετίχαν με τρεις ηχογραφήσεις τους στο συλλεκτικό CD "The new local jazz rock scene" που κυκλοφόρησε το μουσικό περιοδικό "Ποπ & Ροκ" σε συνεργασία με τα στούντιο "Παλμός".
Το πρώτο επίσημο άλμπουμ τους ήταν το Memory Comes Back, το 1996, ενώ το 1998 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ τους, με τίτλο Nostalgia. Το Nostalgia κέρδισε εκθειαστικές κριτικές από τον τοπικό μουσικό Τύπο, ενώ και στο εξωτερικό απέσπασε πολύ κολακευτικές κριτικές. Τραγούδια από αυτό το άλμπουμ παίχτηκαν και σε ευρωπαϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα τραγούδια Is That Yoo? και Julies Birthday κυκλοφόρησαν σε συλλογές ανά την Ευρώπη.
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Vasilikos , o X-Jeremy, o Jay και ο Sak.
Το 2001, έπειτα από διάλειμμα για τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του συγκροτήματος, υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την Minos Emi. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν το single Capricorn, που έντυσε μουσικά δύο τηλεοπτικές διαφημίσεις και έγινε πανελλήνια ραδιοφωνική επιτυχία.
To Δεκέμβριο του 2001 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Flood: (coming of a) great quantity of water, το οποίο καθιέρωσε το συγκρότημα σαν το πιο δημοφιλές Ελληνικό αγγλόφωνο rock/pop συγκρότημα. Το κομμάτι Fake, από το άλμπουμ έντυσε μουσικά για τρία συνεχόμενα χρόνια τα τηλεοπτικά σποτ της μεγαλύτερης εγχώριας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, αποτελώντας την μεγαλύτερη του συγκροτήματος, μέχρι στιγμής. Το άλμπουμ έχει πουλήσει πάνω από 18.000 αντίτυπα μέχρι στιγμής και έχει γίνει χρυσό.
Ακολούθησε το 2003 το άλμπουμ Forwards and Backwards, που παρουσίασε μία πιο πλούσια ηχητική άποψη και κέρδισε εξίσου καλές κριτικές. Το κομμάτι Love Me, Love Me, Love Me από το άλμπουμ έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και έντυσε άλλη μία τηλεπτοική διαφήμιση, γνωστής εταιρείας συσκευασμένων χυμών.
Το 2004, αποδεχόμενοι την πρόταση του υιού του Μάνου Χατζιδάκι και της Έλλης Πασπαλά, ηχογράφησαν σε στούντιο στη Γερμανία το θρυλικό άλμπουμ του Χατζιδάκι, με τίτλο Reflections, που έχει ηχογραφήσει το 1967, με τους New York Ensemble. Το άλμπουμ έχει πουλήσει πάνω από 35.000 αντίτυπα μέχρι στιγμής και έχει γίνει χρυσό.
Το Δεκέμβριο του 2007, οι Raining Pleasure κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, με τίτλο Who's gonna tell Juliet?.
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2009 το συγκρότημα γιόρτασε στην Πάτρα τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής δραστηριότητας με μια ζωντανή εμφάνιση με ελεύθερη είσοδο και με προσκεκλημένους καλλιτέχνες.


Rous













Με επιρροές από το πάνθεον της rock – δηλαδή από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead – και μεγάλη αγάπη για τη folk (ιδιαίτερα για τον αδικοχαμένο Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και την indie folk (Iron & Wine), ο Rous (κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης) φιλτράρει τα ακούσματά του για να δημιουργήσει ένα προσωπικό είδος rock, ακατέργαστο και απέριττο.
Στη μουσική και τους στίχους του είναι απλός αλλά αυθόρμητος και αυθεντικός, προσέχοντας να αποφύγει «τις παγίδες του έντεχνου», όπως λέει, «να μην είμαι γλυκανάλατος και κλαψιάρης.» Πίσω από το χαρούμενο ρυθμό του «Εξαιρέσεις», ο Rous τραγουδάει για τους πιο βασανιστικούς έρωτες, τους ανεκπλήρωτους, και το πώς τους εγκαταλείπουμε γιατί καμιά φορά πιστεύουμε ότι δεν προλαβαίνουμε να τους ζήσουμε. Αυτή η γλυκόπικρη φιλοσοφία θυμίζει την περίφημη ατάκα του John Lennon ότι η ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει όταν είσαι απασχολημένος με άλλα σχέδια.
Ο στίχος «το ξέρεις μ’ αρέσεις» έγινε το catchphrase της χρονιάς. Οι «Εξαιρέσεις» ήταν το κομμάτι που ξαφνικά και απρόσμενα κατέκτησε καρδιές (ραγισμένες ή αισιόδοξες) και charts. Και ο Rous, ο πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδοποιός που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, έγινε ένας ποιητής της σύγχρονης καθημερινότητας, βρίσκοντας το όμορφο και το κρυμμένο σε φαινομενικά πεζές καταστάσεις.
Μετά την τεράστια επιτυχία του «Εξαιρέσεις», το οποίο αναδείχθηκε ως πρώτο Τραγούδι του Μήνα στο καινούργιο μουσικό portal Jumping Fish της Cosmote, ο Rous παρουσιάζει την πολύ-αναμενόμενη πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά που συγκεντρώνει όλες τις σκέψεις, τις επιρροές και τις εμπνεύσεις από τον καιρό που ήταν φοιτητής στην Ιταλία μέχρι και την επιστροφή του στη βάση του, την Αθήνα.
Ο δίσκος διαπνέεται από μια ευφορική διάθεση που όμως δεν είναι φτιαχτή και τετριμμένη και σαν στιχουργός, ο Rous μένει πιστός στην απλότητα και την αμεσότητα που έκαναν τραγούδια σαν το “Εξαιρέσεις” δημοφιλή στο ευρύ κοινό, χωρίς να πέφτει στην παγίδα της ωμότητας και της ευκολίας.
Με τραγούδια γραμμένα και βασισμένα στην ακουστική κιθάρα (περίπου όπως και τα είδωλά του, ο Bob Dylan και ο Elliot Smith), ο Rous επιζητά, όπως λέει ο ίδιος, την υπέρβαση από το ακουστικό στοιχείο σε κάτι πιο δυνατό, χωρίς να χαθεί αυτός  ο ήχος.
Θέλει να ερεθιστεί το αυτί του ακροατή και ταυτόχρονα να τον κάνει να δει πέρα από την επιφανειακότητα των σχέσεων και να ανακαλύψει ποια θέση έχει τελικά η αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους σε σχέση με το άπειρο, το άγνωστο.
Και μπορεί τελικά να μην έχει όλες τις απαντήσεις, αλλά ο «διάλογος» μέχρι εκεί σίγουρα αξίζει τον κόπο.
Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Rous αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2010 από την Archangel Music.



U2
Ξεκίνησαν στα τέλη των 70`s, σε μια εποχή post punk πειραματισμών και new wave ποίησης και κατάφεραν να συνδυάσουν rock n` roll μελωδίες με διαχρονικά κοινωνικά μηνύματα και να δημιουργήσουν κλασσικά singles και albums που έχουν αγαπηθεί από κάθε γενιά φίλων της rock. Σχηματίστηκαν το 1976, λίγο πριν το ισοπεδωτικό κύμα του punk φτάσει στην γενέτειρα τους, το Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Ο drummer Larry Mullen είχε δημοσιεύσει μια αγγελία, ζητώντας μουσικούς για να δημιουργήσει ένα συγκρότημα. Αυτοί που ανταποκρίθηκαν άμεσα ήταν οι Bono ( Paul Hewson, γεννημένος στις 10/5/1960), Τhe Edge ( David Evans – 8/8/1961), Adam Clayton ( 13/3/1960) και ο Dic Evans. Oι 5 έφηβοι με αφορμή την αγάπη τους για τους Beatles, Rolling Stones σχημάτισαν μια cover band με το όνομα The Feedback.

Aργότερα, το 1977, άλλαξαν το όνομα τους σε «The Hype» και όταν ο Dick Evans αποχώρησε από το συγκρότημα για να δημιουργήσει τους Virgin Prunes, οι εναπομείναντες τέσσερις υιοθέτησαν το όνομα U2. H πρώτη ευκαιρία για τους U2 έφτασε το 1978, όταν οι τέσσερις νέοι κέρδισαν ένα διαγωνισμό ταλέντων με σπόνσορα την μπύρα Guinness. Στο τέλος της χρονιάς ο manager των Stranglers, Paul McGuiness, έχοντας παρακολουθήσει το συγκρότημα να παίζει live, προσφέρθηκε να γίνει ο manager τους και να τους βοηθήσει να υπογράψουν δισκογραφικό συμβόλαιο.

Ύστερα από μια αποτυχημένη audition για την CBS Records, κατάφεραν να ηχογραφήσουν το πρώτο τους EP, με τίτλο «Three», το οποίο εύκολα βρέθηκε στην κορυφή των charts της Ιρλανδίας. Οι U2 ηχογράφησαν άλλο ένα chart-topping single, με τίτλο «Another Day» και σύντομα η δισκογραφική εταιρεία Island τους προσέφερε συμβόλαιο. Στο ξεκίνημα της νέα δεκαετίας είχε φτάσει επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου για την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των τεσσάρων νεαρών Ιρλανδών. Το «Βoy» κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 1980 και ξεχώρισε για τον post punk ρομαντισμό του, δείχνοντας κάποια πρώτα δείγματα της εκφραστικής ερμηνείας του Bono Μετά από μια σύντομη συναυλιακή παρένθεση, στην Αμερική, στο πλευρό των Talking Heads, ακολούθησε, στις αρχές του 1981, το album «October» που κατάφερε εύκολα να φτάσει στην θέση 11 των UK Album Charts. Τα videos των singles «I Will Follow», «Gloria» από τα δυο πρώτα albums των U2, ήταν οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες στον τηλεοπτικού αέρα του «νεογνού» τότε, MTV.

Φτάνοντας στο 1983, ένα ακόμα album των U2, με παραγωγό τον Steven Lilywhite, θα γινόταν το πιο ηχηρό πολιτικό/κοιινωνικό statement της μέχρι τότε πορείας του συγκροτήματος. Το «War» κατάφερε να συνδυάσει την εμπορική επιτυχία (12η θέση στα US Charts) με την κοινωνική ευαισθητοποίηση, μέσω των θρυλικών singles, «Sunday Bloody Sunday», «New Year`s Day».Το ανήσυχο, αντιπολεμικό attitude των U2 βρήκε πολλούς μιμητές, με αφορμή και το Live Aid concert που διοργανώθηκε το 1985.Για το επόμενο τους δισκογραφικό βήμα, οι U2 επέλεξαν να ρισκάρουν, μπαίνοντας στο studio με ένα διαφορετικό δίδυμο παραγωγών, τους Brian Eno/Daniel Lanois.

Το φθινόπωρο του 1984 κυκλοφόρησε το «Unforgettable Fire», μια συλλογή τραγουδιών με έντονο ατμοσφαιρικό ύφος που περιείχε τo κλασσικό και αγαπημένo «(Pride), In The Name Of Love» και έφτασε στην κορυφή των UK Charts λίγο πριν την αξέχαστη εμφάνιση τους στο Live Aid `85. Eνώ είχαν γίνει πλέον οι πιο επιτυχημένοι rock stars της δεκαετίας του 80, δεν είχαν επιτύχει την καλλιτεχνική αναγνώριση που αναζητούσαν, μέχρι και το 1987, έτος κυκλοφορίας του classic album «Joshua Tree».

Για πρώτη φορά σύσσωμος ο μουσικός Τύπος της εποχής καλωσόρισε μια νέα τους κυκλοφορία με ενθουσιώδεις κριτικές και χαρακτήρισε το album «Αριστούργημα». Το «Joshua Τree» ήταν το τρίτο σερί album των U2 που έφτασε στην κορυφή των UK Charts και το πρώτο στην Αμερική. Με τα singles «With Or Without You», «Still Haven`t Found What I`m Looking For”, το album και η περιοδεία που ακολούθησε έγιναν τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά γεγονότα της χρονιάς. Οι U2 φωτογραφήθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού Time και η περιοδεία τους κινηματογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 1988 ως ντοκιμαντέρ με τίτλο «Rattle And Hum» το οποίο συνοδεύτηκε από ένα διπλό album-soundtrack που αποτελούταν από νέα tracks αλλά και ήδη γνωστά παλαιότερα. Αν και η ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία, το album αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων. Ήταν καιρός για τον Bono και την παρέα του να κάνουν ένα διάλλειμα. 

Το 1990 οι U2 βρήκαν καταφύγιο στο Βερολίνο και με την βοήθεια των πιστών συνεργατών τους, Eno/Lanois πειραματίστηκαν πάνω στην επόμενη ηχητική τους κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν το album «Achtung Baby», ένα σύνολο τραγουδιών με έντονες αναφορές στην ηλεκτρονική μουσική και στον late 70`s πειραματικό ήχο του David Bowie. Ξεχώρισαν τα anthems «Οne», «Mysterious Ways». Στις αρχές του 1992 οι U2 προκάλεσαν συζητήσεις με το ξεκίνημα της περιοδείας Dubbed Zoo TV. Το σκηνικό των συναυλιών περιείχε διάσπαρτες τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, αχρηστεμένα αυτοκίνητα και ο Bono υποδυόμενος την persona The Fly, σάρκαζε τον καταναλωτικό αμοραλισμό της σύγχρονης κοινωνίας.

Τελειώνοντας την American Zoo TV Tour, λίγο πριν ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τους, οι U2 μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το νέο τους album με τίτλο «Zooropa» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1993. Το νέο τους album είχε έντονα dance στοιχεία και παρότι είχε ενθουσιώδεις κριτικές και πούλησε παραπάνω από δυο εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στην Βρετανία, δεν κατάφερε να βγάλει ένα επιτυχημένο single. Στην Zooropa Tour που ακολούθησε, ο The Fly εξελίχθηκε στον δαιμονικό Μr MacPhisto που αποτέλεσε κεντρικό θέμα σχολιασμού για τον μουσικό Τύπο της εποχής, με τα ειρωνικά κοινωνικό - πολιτικά υπονοούμενα του. Έπειτα, ακολούθησε ένα ακόμα δημιουργικό διάλλειμα της μπάντας.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού των 90`s, οι πρώτοι τριγμοί έκαναν την εμφάνιση τους στα θεμέλια ενός πολύ σφιχτοδεμένου ηχητικού συνόλου. Οι U2 συμμετείχαν στο soundtrack της ταινίας «Batman Forever» με το track «Hold Me, Thrill Me, Kiss Me Kill Me» και λίγο αργότερα οι Bono, The Edge, Adam Clayton, προστέθηκαν στο project των Passengers μαζί με τον Luciano Pavarotti, συνθέτοντας το εύθραυστο και μελωδικό «Miss Sarajevo». Πολλοί fans των U2 αντέδρασαν με αυτή την κίνηση και περισσότερο απ` όλους ο Larry Mullen. Aργότερα οι U2 υποσχέθηκαν ότι ο επόμενος τους δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 1996 και θα είναι ένα καθαρόαιμο rock`n`roll album.

Στα τέλη του 1996 διέρρευσε το track «Discotheque» και όπως αποδείχτηκε από το καθαρόαιμο dance ήχο του, οι U2 είχαν μια νέα άποψη για το rock`n`roll. Το album «Pop» κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1997 και ο έντονος dance/techno χαρακτήρας του δεν άφηνε πολλά περιθώρια για εμπορική επιτυχία . Στα τέλη του 1998, το συγκρότημα επέστρεψε με το Best Of 1980-1990 και το νέο single- remixed version ενός b-side του 1987 με τίτλο «The Sweetest Thing». Το φθινόπωρο του 2000 ακολούθησε μια ακόμα συνεργασία των U2 με το δίδυμο των χρυσοφόρων παραγωγών Eno-Lanois με αφορμή το album «Αll That You Can`t Leave Behind». Νέες «όμορφες μέρες» είχαν έρθει ξανά στα charts για το αγαπημένο Ιρλανδικό συγκρότημα που κατάφερε να κέρδισε τρία βραβεία Grammy με το νέο του album και τα singles «Beautiful Day», «Walk On». H Elevation Tour που ακολούθησε, με την τεράστια επιτυχία της, έκανε τους U2, τους πρώτους κροίσους rock stars των 00`s. 

Επειδή όμως σε κάθε επιτυχία, ο ουρανός είναι το όριο, οι U2 επιδιώκοντας να ξαναβρούν την μαγεία των πρώτων τους ημερών αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά με τον παραγωγό Steven Lilywhite. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν το album «How To Dismantle An Atomic Bomb» του 2004 που τους απέφερε συνολικά 8 βραβεία Grammy (Αlbum Of The Year, Rock Album Of The Year, Song OF The Year για το «Sometimes You Can`t Make It On Your Own» και μια ακόμα χρυσοφόρα περιοδεία, που στο τέλος του 2005 είχε συνολικά έσοδα 389 εκατομμύρια δολάρια. Το 2005 οι U2 έγιναν επίτιμα μέλη του Rock & Roll Hall Of Fame. Όμως και πάλι οι U2 δεν είχαν χορτάσει καλλιτεχνικά και στο τέλος του 2006 μπήκαν ξανά στο studio για να δημιουργήσουν νέα τραγούδια με την βοήθεια αυτή την φορά, του παραγωγού Rick Rubin. 

Τελικά οι ηχογραφήσεις δεν είχαν αίσιο τέλος και ο Bono με την παρέα του επέστρεψαν στο studio μέσα στο 2007 για να ξεκινήσουν να δουλεύουν ξανά πάνω σε νέο υλικό μαζί με τους έμπιστους συνεργάτες, Βrian Eno, Daniel Lanois, Steven Lilywhite.

To album «Νο Line On The Horizon» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2009 εν μέσω ενθουσιωδών κριτικών. Αμέσως το συγκρότημα ξεκίνησε μια sold out περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη που αναμένεται να τους φέρει και στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2010! 



Νικόλας Άσιμος
Ο Νικόλας Άσιμος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Αυγούστου του 1949 από γονείς Κοζανίτες. Μικρός υπήρξε αρκετά φιλομαθής. Το 1967 εγγράφεται στη Φιλοσοφική σχολή του Α.Π.Θ. (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Τα χρόνια της φοιτητικής του ζωής ασχολήθηκε ενεργά με το θέατρο, ενώ παράλληλα έγραφε τραγούδια και τραγουδούσε σε μπουάτ. Συχνά είχε προβλήματα με την αστυνομία: ήταν η περίοδος της Χούντας και της λογοκρισίας που αυτή επιβάλλει.

Το 1973 φεύγει από τη Θεσσαλονίκη και πηγαίνει στην Αθήνα. Συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο και τελειώνει μια ιδιωτική σχολή Δραματικής Τέχνης. Γράφει τραγούδια τα οποία δε δισκογραφεί επίσημα, αλλά τα γράφει μόνος του σε κασέτες τις οποίες πουλάει σε διάφορους δρόμους της Αθήνας. Δίνει ακόμα μουσικές παραστάσεις σε μπουάτ της Πλάκας, και συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς, και η Κατερίνα Γώγου. Το 1976 απέκτησε μία κόρη από τη σχέση του με την Λίλιαν Χαριτάκη, εκτός γάμου.

Η πρώτη του συμμετοχή στη δισκογραφία ήταν το 1974 με το single Ρωμιός-Μηχανισμός σε ηλικία 25 χρόνων. Το 1977 φυλακίστηκε προσωρινά μαζί με άλλους 5 εκδότες και συγγραφείς. Αποφυλακίστηκαν και οι 5 μετά από πρωτοβουλία του Διονύση Σαββόπουλου. Το 1978 κατατάχτηκε στον στρατό. Ωστόσο δεν υπηρέτησε, αλλά πήρε απαλλαγή στράτευσης καταφέρνοντας να του αναγνωριστεί ότι πάσχει από Σχιζοειδή ψύχωση. Κάτι τέτοιο δεν είχε ωστόσο καμία σχέση με την πραγματικότητα γιατί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του, υιοθέτησε αυτή την συμπεριφορά γιατί ήταν αντίθετος προς τη στράτευση και απλά ήταν ένα σχέδιο για να την αποφύγει. Την περίοδο 1980 - 1981 έγραψε το βιβλίο του Αναζητώντας Κροκάνθρωπους, το οποίο δεν εκδόθηκε επίσημα, αλλά κυκλοφόρησε από τον ίδιο σε φωτοτυπημένα αντίγραφα. Τα τελευταία χρόνια, και μετά τον θάνατό του, το βιβλίο αυτό έχει κυκλοφορήσει και από εκδοτικό οίκο.

Το 1982 κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο μακράς διάρκειας με τίτλο Ο Ξαναπές. Μελοποίησε το "Ουλαλούμ" του Γιάννη Σκαρίμπα. Το 1987 κατηγορήθηκε άδικα για το βιασμό μίας κοπέλας και οδηγήθηκε για λίγο στο ψυχιατρείο. Το γεγονός αυτό είχε σημαντικές συνέπειες στη ψυχολογία του και στις 17 Μαρτίου του 1988 κρεμάστηκε στο σπίτι του, που ονόμαζε χώρο προετοιμασίας. Πέθανε σε ηλικία περίπου 39 ετών.

Επίσης, πληροφορίες λένε ότι είχε φτιάξει ένα είδους ημερολόγιο, στο οποίο κατέγραφε τις τελευταίες 15 ημέρες. Σε αυτές τις 15 ημέρες έψαχνε κάτι που θα του "έδινε" λόγο να ζει. Σε όλες τις ημέρες είχε σημειώσει Χ (δηλαδή ότι δεν έβρισκε) και στην 15η ημέρα σημείωσε επίσης X, οπότε και αυτοκτόνησε. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο θάνατός του, η αυτοκτονία του, ήταν σαν προγραμματισμένα.



Έμμονο Γκρίζο
Οι Έμμονο Γκρίζο δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2004, από τον τραγουδιστή-κιθαρίστα του συγκροτήματος, Μπάμπη Τζανιδάκη. Αρχικά η μουσική χρησιμοποιήθηκε ως μέσο επικοινωνίας των στίχων και των κειμένων του.
Το πρώτο ντέμο με τίτλο “Στον βυθό” ηχογραφήθηκε στα τέλη του 2004 στο στούντιο του Γιώργου Στεφανάκη (Πελομα Μποκιού). Η μπάντα αποτελούνταν από τον Μπάμπη Τζανιδάκη στα φωνητικά και στην κιθάρα, τον Σοφοκλή Αντωνιάδη στα τύμπανα, τον Τάσο Μπρεντάνο (Domenica, Electrica, Cosmos) στο μπάσο και τον Δημήτρη Δέρδα στην κιθάρα.
Η γνωριμία του Μ. Τζανιδάκη με τον Δημήτρη Δημητράκα (Panx Romana, Ριφιφί) το 2005, άλλαξε τη δομή στο μουσικό σχήμα. Ο Γιώργος Καλαμούτσος (Salveo) ήρθε ως μόνιμο μέλος στο μπάσο και ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, ως session, στην κιθάρα. Με παραγωγό τον Δ. Δημητράκα, στο στούντιο του Γ. Στεφανάκη ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις οχτώ τραγουδιών, που θα αποτελούσαν τον κορμό του επερχόμενου πρώτου CD.
Το καλοκαίρι του 2005 για πρώτη φορά οι Έμμονο Γκρίζο συμμετείχαν σε διάφορα φεστιβάλ της ελληνικής επαρχίας και το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς οι συναυλίες συνεχίστηκαν σε στέκια της αθηναϊκής πρωτεύουσας. Στις αρχές του 2006 ο Σ.
Αντωνιάδης αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Μοίρα (Art Of Simplicity) στα τύμπανα.
Την ίδια εποχή επήλθε η γνωριμία με τον ηχολήπτη Θανάση Νάνο και η μπάντα ξαναμπήκε στο στούντιο με φρέσκιες ιδέες. Η ηχογράφηση ένδεκα τραγουδιών, στα στούντιο της Music On, με παραγωγό τον Μ. Τζανιδάκη, αποτέλεσε τον πρώτο επίσημο δίσκο των Έμμονο Γκρίζο.
Στα τέλη του 2006 το συγκρότημα μπήκε στο δυναμικό της Atlantis Records και στις 23 Δεκεμβρίου, η πρώτη επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο “Γεύση”, ήταν γεγονός. Έως το καλοκαίρι του 2007, το σχήμα έκανε αρκετές εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους της Αθήνας.
Στα τέλη του 2007, στον κορμό της μπάντας ενσωματώθηκε ως μόνιμος κιθαρίστας ο Αποστόλης Υφαντής. Την ίδια χρονική περίοδο, η μπάντα γνωρίστηκε με τον Vj και ιδρυτή της ομάδας “Visual Vibe Project”, Σπύρο Κουδουνά.
Στις 6 Ιανουαρίου του 2008 οι Έμμονο Γκρίζο και το V.V.P. παρουσίασαν στο Rodeo Club την πρώτη οπτικοακουστική παράσταση του συγκροτήματος. Το καινούριο στοιχείο ήταν η χρήση συσκευών προβολής, live καμερών και ζωντανών οπτικών εφέ.
Το καλοκαίρι του 2008 ο Γ. Καλαμούτσος αποχωρεί και στη θέση του έρχεται ο Χάρης Γερουλάκης (Εξόριστοι). Μετά από πρόβες έξι μηνών, η μπάντα με την τωρινή της σύνθεση πια, μπαίνει στο στούντιο στις 18 Ιανουαρίου 2009 και ξεκινά τις
προκαταρκτικές ηχογραφήσεις που θα αποτελούσαν το νέο CD.
Κατά τη διάρκεια του έτους συνεχίστηκε η δημιουργία του νέου άλμπουμ με τίτλο “Πίσω από τα φώτα” και ολοκληρώθηκε το Φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς.



Ενδελέχεια
Η ιστορία της μπάντας ουσιαστικά ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του '80 όπου δύο μαθητές γυμνασίου (Δημήτρης Μητσοτάκης - Δημήτρης Λεοντόπουλος) αποφασίζουν με περισσό θρασος να φτιάξουν ένα ροκ συγκροτημα. "Η αλήθεια είναι πως πρώτα φτιάξαμε το συγκρότημα και μετά μάθαμε να παίζουμε! Οι πρόβες γίνονταν στην ταράτσα, στο πλυσταριό για την ακρίβεια, του σπιτιού του Λεοντόπουλου, στην Καλλιθέα. Τα όργανα που χρησιμοποιούσαμε τότε ήταν μία φτηνή κλασική κιθάρα και ντενεκέδες από λάδι. Αργότερα αγόρασα ένα σετ τύμπανα Premier του '58 στο οποίο και έμαθα να παίζω. Το σετ αυτό το διατηρώ ακόμα. To σχήμα εκείνο μετατράπηκε άρδην σε ηλεκτρικό όταν ο Λεοντόπουλος αγόρασε με αιματηρές οικονομίες μία ηλεκτρική eko του πεντοχίλιαρου και το φοβερό ενισχυτή "ekolena". Το δολοφονικό εκείνο σχήμα συμπλήρωσε σχεδόν με το ζόρι ένας άλλος συμμαθητής, ο Σωτήρης Λάντας - νυν ηχολήπτης- του οποίου το αποθημένο ήταν τα τύμπανα, όμως εμάς μας έλειπε μπασίστας και αναγκαστικά αγόρασε μπάσο! Λίγο αργότερα πέρασαν από αυτό το σχήμα διάφοροι φίλοι από την γειτονιά, κυρίως για πλήκτρα, κανείς όμως δεν άντεξε πάνω από ένα εξάμηνο. Τα ονόματα για την μπάντα εκείνη την περίοδο άλλαζαν σαν πουκάμισα (Αδέσμευτοι, Rainy Heroes, Candles, και άλλα τέτοια ευφάνταστα). Εκείνη την περίοδο ο στίχος ήταν σε απαράδεκτα αγγλικά επιπέδου δευτέρας κανονικής."
Εκείνη η μπάντα έληξε άδοξα στα μέσα της δεκαετίας του '80, όπου δημιουργείται ένα άλλο σχήμα (Άρτεμις) από τους - Μητσοτάκη (τύμπανα), Γιώργο Κουλούρη (μπάσο), ένα φίλο τους κιθαρίστα τον Φάνη Κινατίδη και τον Θανάση Σολούκο στα πλήκτρα. Τότε γίνεται η πρώτη προσπάθεια για τραγούδια με Ελληνικό στίχο. Από το '87 μέχρι το '90 υπάρχει σιωπή λόγω στρατού.
Κατά την περίοδο '90-'91 συναντιούνται εκ νέου οι: Μητσοτάκης, Κουλούρης, Κινατίδης, Λεοντόπουλος και Λάντας, όπου και υπάρχει η διάθεση για ηχογραφήσεις demo. Ο Λάντας αποχωρεί πολύ σύντομα αφού δεν υπήρχε δυνατότητα για δύο μπάσα. Παίρνεται η απόφαση για δεύτερο κιθαρίστα, θέση που παίρνει ο Αντώνης Δημητρίου, φίλος του Λεοντόπουλου. Τότε το γκρούπ ονομάζεται "ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ" όνομα που προήλθε από μία κασσέτα με άσχετα μεταξύ τους τραγούδια. Η "βάφτιση" έγινε σε ένα καφενείο των Εξαρχείων.
Γίνονται οί πρώτες δοκιμαστικές ηχογραφήσεις με αυτό το σχήμα στο studio "Συν ένα". Ένα απ'τα τραγούδια εκείνης της περιόδου ('87 ΣΤ') ανοίγει τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος. Λίγο αργότερα αποχωρεί ο Κινατίδης και τη θέση του παίρνει ο Παναγιώτης Κατσιμάνης (κιθάρες, φωνητικά). Η σύνθεση των Ενδελέχεια σταθεροποιείται και ακολουθούν νέες δοκιμαστικές ηχογραφήσεις στο ίδιο studio με ηχολήπτη το Χρήστο Χατζηστάμου και με στόχο την δημιουργία ενός υλικού που θα αποτελούσε τα τραγούδια ενός, καλώς ερχόντων των πραγμάτων, μεγάλου σε διάρκεια δίσκου. Την επόμενη χρονιά το γκρούπ γνωρίζεται με τον ηχολήπτη Λευτέρη Νεοκοσμίδη ο οποίος αναλαμβάνει την παραγωγή 12 τραγουδιών στο studio 111. Το demo στέλνεται σε όλες σχεδόν τις δισκογραφικές εταιρείες και οι αρνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Το φως ήρθε από μία κασσέτα που είχε δώσει ο Νεοκοσμίδης στον Ηλία Ασλάνογλου, που τότε δούλευε στην Eros music. Ο Στέλιος Φωτιάδης, διευθυντής της Eros πρότεινε τριετές συμβόλαιο για δύο δίσκους. Το υλικό ηχογραφήθηκε ξανά στο studio "Polysound", με την προσθήκη 6 νέων τραγουδιών και με ηχολήπτη το Δημήτρη Παπαθεοδώρου. Η ηχογράφηση έγινε το φθινόπωρο του '94, και διήρκησε 100 ώρες (σχεδόν οι μισές από εκείνες του demo). Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Ο δίσκος τιτλοφορήθηκε "ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ" και αγοράστηκε κυρίως (αν όχι μόνο) από συγγενικά πρόσωπα και φίλους. Το κομμάτι ('87 ΣΤ') έγινε video clip, το γύρισμα του οποίου "διήρκησε 3 ώρες βαριά", με σκηνοθέτη τον Κλεόβουλο Ζαμίδη. "Οι συναυλίες εκείνης της περιόδου ήταν ελάχιστες".
Το Φλεβάρη-Μάρτη του '96 ηχογραφείται το δεύτεροάλμπουμ με τίτλο "ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ" στο studio "Action" με ηχολήπτη το Γιώργο Αρχοντάκη. Κυκλοφορεί τον Ιούλιο του '96 και περιέχει 12 κομμάτια απ' τα οποία ξεχωρίζουν τα "ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ", "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ", "38.52". "Από αυτό το δίσκο δεν έγινε κανένα τραγούδι video clip". Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο άλμπουμ που εχουν, μέχρι τώρα, αναφερθεί, κυκλοφόρησαν και σε βινύλλιο. To συγκρότημα αρχίζει να αποκτά ταυτότητα και τα τραγούδια του ακούγονται σε διάφορες εναλλακτικές-ραδιοφωνικές εκπομπές. Είναι η εποχή που το συγκρότημα παρουσιάζει τη δουλειά του σε ζωντανές εμφανίσεις, κυρίως σε μικρά club της Αθήνας και ορισμένων μεγάλων επαρχιακών πόλεων. Παράλληλα δουλεύεται το υλικό για τον επόμενο δίσκο.
Το φθινόπωρο του '97 υπογράφουν συμβόλαιο με την Fm Records και ηχογραφείται ο δίσκος-ορόσημο "ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ" με ηχολήπτη τον Αντρέα Βαϊτούδη στο studio Praxis. Τα τραγούδια "ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ", "ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ", "ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ", "ΠΕΖΟ" αποκτούν μεγάλο playlist σε σχετικές με το είδος αλλά και άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές. Το ομώνυμο τραγούδι γυρίζεται video clip από τον Νίκο Χατζηαγγελή. Ηχολήπτης εκείνης της περιόδου στις ζωντανές εμφανίσεις των Ενδελέχεια ήταν ο Κώστας Σαββίδης. Η χρονιά του '98 ήταν η εποχή που το γκρούπ γνωρίζει μεγάλη συναυλιακή επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή των Ενδελεχεια στο rock wave festival του '98.
Το Μάρτιο '99 κυκλοφορεί ο τέταρτος κατά σειρά δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο "ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΪΤΕΣ". Περιέχει 11 τραγούδια απ' τα οποία γίνονται video clip τα - "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ" (σκην. Μάνος Καμπίτης), "ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ", "ΝΑ'ΡΘΩ ΚΙ'ΑΠΟΨΕ", "ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ" (σκην. Νίκος Χατζηαγγελής), τραγούδια τα οποία και ξεχώρισαν προσδίδοντας νέα δυναμική και ακροατήριο στο συγκρότημα. Το Μάιο εκείνης της χρονιάς αποχωρεί από το γκρούπ ο Αντώνης Δημητρίου και τη θέση του παίρνει ο Θανάσης Ταμπάκης μέχρι πρώτινος μαθητής του Κατσιμάνη. Την ίδια εποχή αναλαμβάνει την ευθύνη του ήχου και στις ζωντανές εμφανίσεις ο Βαϊτούδης. "Αυτή είναι μία απ' τις δυσκολότερες περιόδους στην ιστορία του συγκροτήματος αφού μετά από ένα δύσκολο και γεμάτο συναυλίες καλοκαίρι, με τη νέα σύνθεση να προσπαθεί να συντονιστεί, έρχεται στην αρχή του Σεπτέμβρη (έπονταν 13 συναυλίες μέσα στο μήνα) μια νέα ατυχία αφού ο Κατσιμάνης σπάει το χέρι του και το γκρούπ μένει με ένα κιθαρίστα. Ο Βαϊτούδης κάνει ό,τι μπορει φτιάχνοντας λούπες και ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στη ζωή του στη σκηνή, παρ' όλα αυτά όμως το πλήγμα ήταν μεγάλο". Μέσα στην ίδια χρονιά κυκλοφορεί και η επανέκδοση των πρώτων δύο δίσκων του γκρούπ, σε μία συσκευασία, με τίτλο "ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" από την eros music.
Toν Ιούλιο του 2000 παράλληλα με την προετοιμασία των τραγουδιών για ένα νέο δίσκο, κυκλοφορεί το cd single "ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ" (studio Praxis-Βαϊτούδης). Είναι το πρώτο Ελληνικό ροκ multimedia cd, και περιέχει τις διασκευές "ΜΠΑΓΑΣΑΣ" (Άσιμος), "ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ" (Ξυδάκης-Γουδής), "ΘΑ Σ'ΑΝΤΑΝΑΚΛΩ" (Velvet underground-Ενδελέχεια) και επίσης οπτικό υλικό από συνεντεύξεις-video του γκρούπ. Ο "ΜΠΑΓΑΣΑΣ" και το "ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ" γίνονται video clip από τον σκηνοθέτη Θάνο Γκομόζια. Τα πλάνα για το video clip "ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ" προέρχονται από ερασιτεχνικές λήψεις, φίλων του γκρούπ, που γυρίστηκαν κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας εκείνης της χρονιάς. Τα τραγούδια αυτού του single δεν περιέχονται σε καμμία άλλη δουλειά του γκρούπ.
Από τον Οκτώβριο του 2000 μέχρι το Φλεβάρη του 2001, ηχογραφείται το άλμπουμ "ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ" (studio Praxis-Βαϊτούδης). O δίσκος κυκλοφορεί το Μάρτιο του 2001 υπό μορφή διπλού δίσκου (audio cd & cd rom). Ο δίσκος περιέχει 14 τραγούδια και το cd rom ένα οπτικό υλικό διάρκειας 45 λεπτών (video clip-συνεντέυξεις-συναυλιες-studio ηχογραφήσεις-remix-στίχους-φωτογραφίες). Τα τραγούδια "ΟΛΑ ΕΔΩ ΓΥΡΝΑΝΕ" και "ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ" γίνονται video clip από τους Κώστα Βαρναβόπουλο και Σίσσυ Σιαφάκα αντίστοιχα. Στις αρχές του καλοκαιριού αποχωρεί από το γκρούπ ο Κατσιμάνης και επιστρέφει ο Δημητρίου. Το συγκρότημα πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το 2002 οι συναυλίες συνεχίζονται. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Ιανουάριο του 2003 ηχογραφείται στο "Studio Names", με παραγωγό τον Χρυσόστομο Μουράτογλου και ηχολήπτη τον Πώλ Στεφανίδη το άλμπουμ "ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ" το οποίο κυκλοφορεί από την FM Records τον Φεβρουάριο του 2003. "Πρώτο και τελευταίο για εκείνη τη δουλειά v.clip ήταν το τραγούδι (ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ) το οποίο λογοκρίθηκε μερικώς και κυκλοφόρησε σε 2 εκδοχές, μία πρωινή και μία μεταμεσονύκτια!"
Από το 2004 την θέση του Θανάση Ταμπάκη παίρνει ο Ανδρέας Βαιτούδης, για χρόνια ηχολήπτης και φίλος του γκρουπ.
Τον Μάιο του 2005 κυκλοφορεί το album "ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ" από την FM Records. "Η πιο άτυχη δουλειά, τη χαντάκωσε η εταιρία, δεν την έβρισκες πουθενά! Το ότι υπήρξαν άτομα που τραγουδούσαν το "ΕΔΩ ΜΩΡΗ ΘΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΜΑΡΙΑ" στις συναυλίες μάς προξενούσε μεγάλη έκπληξη". Την παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκε το ίδιο το συγκρότημα. Το εξώφυλλο όπως και το πρώτο v.clip "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ" ανέλαβε ο εικαστικός Γιώργος Τσεριώνης.
H τριετία 2005-2007 ήταν από τις δυσκολότερες εποχές της μπάντας λόγω της προσπάθειας του γκρουπ για αποδέσμευση από την FM rec. Μέσα στο 2007 κυκλοφορούν 2(!!!) "Best of ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ" τόσο από τη Sony BMG όσο και από την FM rec., ενώ το συγκρότημα έχει πλήρη άγνοια για τις κυκλοφορίες!
Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφορεί η ένατη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Σ' ένα μεγάλο αύριο" από τη Sony BMG με συμμετοχές των Λ.Μαχαιρίτσα, Μ.Φριντζήλα, Σ.Δρογώση, Ναμπίλ αλ Σάεγ, Φ. Σιώτα, Γ.Μακρή και πρώτο clip το τραγ. "Κάτι τους δένει" σκηνοθετημένο από την ομάδα της "White room". Το εξώφυλλο είναι από το έργο του Γιώργου Τσεριώνη με τίτλο "Εurasia-Utopia"... 



Μιχάλης Εμιρλής
Ο Μιχάλης Εμιρλής γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1980.
Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου στον τομέα των Πολιτικών Επιστημών και της Ιστορίας, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με τη μουσική, τη σύνθεση τραγουδιών και τους στίχους.
Πέρα από τη μουσική, την οποία και σπούδασε κιόλας και συγκεκριμένα ηλεκτροακουστική κιθάρα, τον Μιχάλη τον ενδιαφέρει το θέατρο, ο αθλητισμός και τα ταξίδια.
Το φθινόπωρο του 2005 ο Μιχάλης Εμιρλής κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που έχει τίτλο "Ζω Περιμένοντας Να Ζήσω". Το album διακρίνεται για τους ευαίσθητους αλλά ταυτόχρονα επαναστατικούς στίχους του ενώ μέσα από αυτό ο καλλιτέχνης ρίχνει μια επικριτική ματιά στην καθημερινότητά μας.
Πριν από σχεδόν δύο χρόνια, ο Μιχάλης Εμιρλής είχε την απόλυτη crossover επιτυχία με το έξυπνο "Η Πίπα Της Ειρήνης". Σήμερα έχει νέο κομμάτι και προφανώς νέο cd single. Το κομμάτι λέγεται "Αυτό Που Σ' Αρέσει" και θα περιέχεται στο ομώνυμο cd single που κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου. Εκεί θα υπάρχει και το dance remix του κομματιού καθώς και ένα δεύτερο κομμάτι του Μιχάλη Εμιρλή με τίτλο: "Περασμένα Ξεχασμένα".Τόσο το "Αυτό Που Σ' Αρέσει" όσο και το "Περασμένα Ξεχασμένα" είναι συνθέσεις του Μιχάλη Εμιρλή ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης, ο ίδιος δηλαδή που είχε γράψει και τους στίχους - σλόγκαν του "Η Πίπα Της Ειρήνης". 
Δυο χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ του «Ζω περιμένοντας να ζήσω» και τη διάσημη «Πίπα της ειρήνης» που τον έκανε ευρέως γνωστό, ο Μιχάλης Εμιρλής δηλώνει δισκογραφικά παρών με το νέο του cd «Μη διστάζεις».
Συνεπής στο μουσικό είδος που επέλεξε να ακολουθήσει, αλλά πιο έμπειρος και μουσικά ωριμότερος (μάλλον συνετέλεσε σ' αυτό η στρατιωτική θητεία που μεσολάβησε), ο Μιχάλης μοιράζεται μαζί μας 12 νέα τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους του φίλου και σταθερού συνεργάτη του Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη. Χιούμορ και ευφάνταστος στίχος, γνώριμες σε όλους καταστάσεις της καθημερινότητας και άφθονο συναίσθημα, συνθέτουν το μουσικό στυλ του Μιχάλη Εμιρλή.
«Ο Κουβανός», «Το χρυσόψαρο», «Τζερόνιμο», «Το τραγούδι της κάμπιας», «Μην πυροβολείς τη μοναξιά μου», «Καρδούλα» είναι οι τίτλοι κάποιων από τα νέα τραγούδια του ταλαντούχου δημιουργού που βάζουν τον ακροατή στο κλίμα της νέας του δουλειάς και τον φέρνουν σε επαφή με οικείες του καταστάσεις. «Ο Κουβανός» - που δεν είναι από την Κούβα, αλλά έχει πέσει στη λακκούβα από το στοίχημα βαθιά - είναι το πρώτο single που ακούγεται στα ραδιόφωνα.
Εκτός από τον Μιχάλη Εμιρλή και τον Χριστόφορο Μπαλαμπανίδη, τραγούδια υπογράφουν επίσης ο Στέλιος Μακρυπλίδης («Μη μου μιλάτε για κείνη») και ο Δημήτρης Καρράς («Το τραγούδι της κάμπιας»).



Βασίλης Καζούλλης
Ο Βασίλης Καζούλλης γεννήθηκε στον Ασκληπειό της Ρόδου. Σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακομίζει με την οικογένεια του στην Αθήνα. Η κλίση του στη μουσική φαίνεται από τα παιδικά του χρόνια. Στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου, ο πατέρας του χαρίζει σ’ αυτόν και στον αδερφό του μια κιθάρα και από τότε, με ένα ολιγόμηνο διάλειμμα μουσικών μαθημάτων στο ωδείο της γειτονιάς, μαθαίνει μόνος του να παίζει μουσική. Στα φοιτητικά του χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ, δημιουργεί με φίλους του ερασιτεχνικό συγκρότημα, όπου παίζει κιθάρα και φυσαρμόνικα και τραγουδά. Παίρνει το πτυχίο του και υπηρετεί για δύο χρόνια στην Αεροπορία, ενώ συνεχίζει να γράφει μουσική και στίχους. Όταν απολύεται έχει ήδη έτοιμη μια πρώτη συλλογή τραγουδιών.
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ακούει τη δουλειά του και τον ενθαρρύνει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική και να κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία. Την ίδια περίπου εποχή —αρχές 1987— επιλέγεται ως «νέο ταλέντο» από τον Διονύση Σαββόπουλο για να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζήτω Το Ελληνικό Τραγούδι», όπου ερμηνεύει το τραγούδι του «Φανή».
Στα τέλη του ίδιου έτους κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Μπλε Μωρό», από την εταιρία Lyra, με μουσική, στίχους και ερμηνεία του ιδίου. Ακολουθούν τα «Τρύπια Καπέλα» (1989/Minos EMI), «Κάτι να γυαλίζει» (1992/ Minos EMI), «Βορεινό λιμάνι» (1995/Minos EMI), «Τα φιλιά του Αυγούστου» (1998/Lyra), «Τόσες αποστάσεις» (ζωντανή ηχογράφηση από το Μετρό, 2000/Lyra), «Ραντεβού στην Εθνική» (2001/Lyra), «Μόνο να μου γελάς» (2004/Lyra), όλα σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του ιδίου. Έχουν επίσης συμμετάσχει φιλικά σε δίσκους του άλλοι καλλιτέχνες, ενώ και ο ίδιος έχει ερμηνεύσει τραγούδια άλλων τραγουδοποιών.
Όλα αυτά τα χρόνια έως σήμερα παρουσιάζει τα τραγούδια του σε συναυλιακούς χώρους και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Το 1990, με το τραγούδι «Γράμματα στην Σκόνη» από τη συλλογή «Τρύπια καπέλα», λαμβάνει μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής του Λάχτι (Φιλανδία), όπου και διακρίνεται, ενώ το 2002 πραγματοποιεί το όνειρό του να παίξει στο Liverpool, την γενέτειρα των Beatles, καθώς και στο Cardiff, στο Μάντσεστερ και στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια, εγκαταλείποντας την συνήθειά του να εμφανίζεται μόνος του, συνεργάζεται, σε μουσικές σκηνές και σε συναυλίες, με φίλους του καλλιτέχνες.



Διονύσης Καλαφάτης
Γεννήθηκα στην Κεφαλονιά ,στο νησί της ομορφιάς και των ανθρώπων με ελεύθερο πνεύμα, και έζησα εκεί μέχρι και την ενηλικίωση μου. Και οι δύο μου γονείς Κεφαλονήτες. Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 8 ετών και μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Τους αγαπώ υπερβολικά και τους χρωστάω τα πάντα. 

Με τη μουσική πρωτοσυναντήθηκα μικρός. Γύρω στα 7 πρωτόπαιξα πιάνο, κάνοντας μαθήματα κλασσικής μουσικής για 6 χρόνια. Δεν ήταν όμως το πιάνο τελικά ο «μεγάλος έρωτας»! Στις αρχές του 2000 στα Εξάρχεια που έμενα τότε, ανακάλυψα το είδος μουσικής που όχι μόνο θα ήταν ο μεγάλος έρωτας αλλά θα του έμενα και πιστός: Το ROCK! Η φωνή μου και το όργανο που μου ταίριαζε περισσότερο από όλα, η κιθάρα, μαζί με τη ροκ μουσική, ήταν για εμένα ο τέλειος συνδυασμός! Βέβαια, όλοι από κάποιον νιώθουμε έμπνευση και για μένα αυτός ήταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Τα τραγούδια του, η φωνή του, αλλά κυρίως η στάση του απέναντι στα μουσικά δρώμενα, με γοήτευσαν. Είχα λοιπόν την τύχη να τον γνωρίσω, να με ακούσει και να μου δώσει πολύτιμες συμβουλές για τη μετέπειτα πορεία μου στον χώρο. Ευλογημένη γνωριμία! Μου έδειξε μέσα από τις κουβέντες του τι δρόμο θέλω να πάρω στη μουσική. 

Έχω κάνει μαθήματα Jazz , ηλεκτρικής κιθάρας καθώς και Jazz αρμονίας με τον Τάκη Μπαρμπέρη για πέντε χρόνια. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα ορθοφωνίας στο Ωδείο Φίλιππός Νάκας, στο Ωδείο τέχνης του Γιώργου Φακανά, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα με την Μαίρη ¨Εσπερ για πέντε χρόνια και συνεχίζω… 

Από το 2003 έχω παίξει σε αρκετά μαγαζιά, κυρίως μουσικές σκηνές, με αρκετές μπάντες αλλά και σόλο φωνή/ κιθάρα, όπως στον Σταυρό του Νότου, Αρχιτεκτονική, Αέρας κ.α. Το Νοέμβριο του 2003 συμμετείχα σε συναυλία της Emma Shapplin στο Big Top Theater. To 2006 πήρα μέρος στο τηλεοπτικό show του Alpha – Dream Show, αλλά η συμμετοχή μου διεκόπει αναγκαστικά λόγω…στρατού! Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει αρκετές συναυλίες εκτός Αθηνών , συμμετέχοντας και σε μεγάλα Φεστιβάλ όπως στο «Νεστόριο». Τον Ιανουάριο του 2009 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός μου δίσκος σε μουσική και στίχους δικούς μου, με τίτλο « Μαύρο Κοχύλι». Στον δίσκο μου έκανε την μεγάλη τιμή να μου γράψει ένα τραγούδι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.



Κώστας Καραφώτης
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1978, όπου και έζησε μέχρι και τα 18 του χρόνια. Από πολύ νωρίς έδειξε το ενδιαφέρον του για τη μουσική, αφού μόλις σε ηλικία 8 χρονών έπεισε τον πατέρα του να του αγοράσει ένα μπουζούκι.
Γράφτηκε σε μουσικό ωδείο για σπουδές θεωρίας της μουσικής και σολφέζ, ένα παράλληλα με το μπουζούκι, παρακολούθησε μαθήματα πιάνου.
Στα 18 του χρόνια γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή στη Σόφια της Βουλγαρίας από όπου και αποφοίτησε με το πτυχίο της ιατρικής το Νοέμβριο του 2003. Παράλληλα με τις σπουδές του, δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα σε μουσικά σχήματα της Σόφιας.
Το 2004 συμμετέχει στο talent show "Fame Story 2", όπου εντυπωσιάζει για τις φωνητικές του ικανότητες και αναδεικνύεται σε έναν από τους 3 νικητές.
Στο δισκογραφικό του ξεκίνημα, το Μάρτιο του 2005, είχε την ιδιαίτερη τύχη και τιμή να συναντηθεί στο studio με έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της χώρας μας, τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος του χάρισε το album "Είμαι εδώ" με 11 υπέροχα τραγούδια. Στο πρώτο του προσωπικό δίσκο συμμετέχουν ο Γιάννης Βαρδής και η Πέγκυ Ζήνα.
Η πρώτη του live συνεργασία ήταν το χειμώνα 2004 - 2005 με την Πέγκυ Ζήνα και το Νίνο στο "Απόλλων", και αμέσως μετά το Πάσχα του 2005 ξεκινάει live εμφανίσεις στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη στο "Θάλασσα".
Το καλοκαίρι του 2005 τελειώνει, με τη συνεργασία στο σχήμα Θάνος Πετρέλης-Κώστας Καραφώτης-Αποστολία Ζώη πάλι στο "Θάλασσα".
Επόμενη δισκογραφική του συνεργασία η συμμετοχή στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 "Της αγάπης μαχαιριά", που κυκλοφορεί το Φεβρουάριο του 2006 σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου, όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια, εκ των οποίων και το βασικό τραγούδι των τίτλων και μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία "Είχα κάποτε μια αγάπη, της αγάπης μαχαιριά".
Συνεργάζεται για δεύτερη σεζόν με την Πέγκυ Ζήνα και το Νίνο, χειμώνα 2005-2006 στο "Διογένης Studio", μέχρι το Πάσχα όπου υπογράφει τη νέα του συνεργασία με το Σταμάτη Γονίδη για το καλοκαίρι του 2006 στο "Θάλασσα".
Τον Ιούλιο του 2006 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο "Η καρδιά μου σελίδα γυρίζει", ένα πολυσυλλεκτικό δίσκο με υπογραφές σημαντικών δημιουργών. Το single "Δεν θα μείνω" σημειώνει τεράστια επιτυχία και ακολουθούν το "Χωρίζουμε απόψε" και το "Σύννεφα".
Τέλος καλοκαιριού 2006 ο Κώστας Καραφώτης κατατάγεται στο στρατό για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία μέχρι το καλοκαίρι του 2007.
Το Σεπτέμβρη του 2006 και ενώ υπηρετεί τη θητεία του, ταξιδεύει για συναυλίες στη Νότια Αφρική με την Έλενα Παπαρίζου. Την ίδια περίοδο και το χειμώνα του 2007 δίνει συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ συμμετέχει σε live tour στην Αμερική και τον Καναδά με το Βασίλη Καρρά.
Αυτό το διάστημα ηχογραφεί το νέο του album που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές φθινοπώρου.


ΚΑΡΜΑ
Αν το σύμπαν διέπεται από νόμους, οι οποίοι αποτελούν την έκφραση της Θείας βούλησης, τότε τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Ίσως το τυχαίο να είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να εκφράσει κάποιες αιτίες που παραμένουν σκοτεινές… Κάρμα, ο νόμος της ανταπόδοσης ή της αιτίας και του αποτελέσματος, ένας από τους συμπαντικούς νόμους.

Έτσι, δημιουργήθηκαν οι ΚΑΡΜΑ το 1998, όπου μέσα από αποτελέσματα προσωπικών βιωμάτων τους, ο συμπαντικός νόμος τους έσμιξε. Έπειτα από πολλές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε φεστιβάλ εκτός Αθηνών, άρχισαν να γράφουν δικά τους τραγούδια και να προετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Ο 1ος τους δίσκος κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του ’09 και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολυμορφικός. Κινείται μέσα σε δρόμους mainstream rock ακουσμάτων με κάποιες hard rock στιγμές. Αισθητή είναι η παρουσία των keyboards και loops, τα οποία δημιουργούν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των Κάρμα.

“Ένας Θεός με νευρική ανορεξία”, τραγούδι με στίχο κοινωνικο-πολιτικό και καυστικό, όπου συμμετέχει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, το τραγούδι πρωτο-ακούστηκε αποκλειστικά πανελληνίως από τον Nova Sport fm!

”Οι νύχτες που εκδικούνται” είναι άλλο ένα τραγούδι του ίδιου χαρακτήρα, στο οποίο συμμετέχει ο Διονύσης Κωτσάκης, το οποίο είναι και το 1ο βίντεο κλιπ των Κάρμα σε σενάριο-σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Γραμματόπουλου, το οποίο παίζεται στο Mad tv, Mtv καθώς και στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδας και Κύπρου.

Η μπαλάντα τους “Ποια θάλασσα σε κρύβει» έφτασε στο top 3 πολλών ραδιοφώνων Παννεληνίως και είναι το 2ο βιντεο κλιπ που θα αρχίζει να παίζεται και στα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας σύντομα.

Οι ΚΑΡΜΑ έχουν δώσει συνεντεύξεις μέχρι σήμερα σε ραδιόφωνα όπως Nova Sport fm, musicheaven.gr, talkradio.gr, Sport fm Κεφαλονιάς, radioLefkada, Cosmos Κεφαλονιάς, Cosmos FM 91.5 WNYE New York, στο Κόκκινο κ.α. , σε εφημερίδες όπως Athens Voice, record, βορεινή και έχουν εμφανιστεί ζωντανά στο mad day live.
Οι ΚΑΡΜΑ είναι:
Μανωλαράκη Άννα (φωνή, programming, πλήκτρα)
Δρακονταειδής Βασίλης (πλήκτρα, φωνητικά)
Ζερβός Άκης (μπάσο)
Ταβουλάρης Νίκος (ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα) 
Λογαράς Παύλος (ντραμς)



Θάνος Καλλίρης 
Ο Θάνος Καλλίρης είναι ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός της νέας γενιάς.
Γεννήθηκε στην Αθήνα, στα Πατήσια, στα μέσα της δεκαετίας του ’60. Τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο και σπούδασε πιάνο κιθάρακαι αρμονία δίπλα στον Κώστα Κλάββα. Ο πατέρας του είναι ο γνωστός κιθαρίστας Τίτος Καλλίρης.
Αφού απολύθηκε από το στρατό (μαυροσκούφης) και μετά από διάφορα γκρουπάκια με γνωστότερό τους το «BIJOUX», δημιούργησε μαζί με τον Βασίλη Δερτιλή τους «BANG».
Το 1987 εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Στοπ» και κατέλαβαν την 10η θέση. Έκτοτε ξεκίνησε μια θεαματική πορεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Συνεργάστηκαν με τους σημαντικότερους παραγωγούς και ηχολήπτες της εποχής όπως τον Shep Pettibone (Madonna, G.Michael, E.John etc), M. Hutchinson (Madonna etc), Bob Kraushaar (Johnny Hates Jazz, Erasure, M.Almond etc), Francois Kevorkian και άλλους.
Το βίντεο κλιπ του «Holding My Heart» γυρίστηκε στο Hollywood με διάσημους συνεργάτες όπως επίσης έκαναν και ένα Βίντεο κλιπ και μια μίνι περιοδεία στην Ιαπωνία.
Από το 1985 και μέχρι και τα μέσα του 1991 όπου και οι BANG σταμάτησαν, ένα τραγούδι τους το: «You’re the one» μπήκε στο Βρετανικό TOP75 και ένα άλλο το: «Holding My Heart» στο Αμερικάνικο HOT100.
Από το τέλος του 1991 και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 10 προσωπικούς δίσκους και πολλά singles που έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, έχει γυρίσει 39 βίντεο κλιπς και του έχουν απονεμηθεί πολλοί χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι. Στο ενεργητικό του υπάρχει επίσης και ένα διαχρονικό πια χριστουγεννιάτικο cd.
Τα περισσότερα τραγούδια του τα έχει γράψει ο ίδιος και έχει κάνει επίσης τις περισσότερες ενορχηστώσεις και τις εκτελέσεις οργάνων στους δίσκους του.
Το 1996 πήρε το βραβείο ΠΟΠΚΟΡΝ (μετέπειτα βραβεία ΑΡΙΩΝ) για την καλύτερη ερμηνεία στο τραγούδι «το νου σου κύριε οδηγέ» και το 1997 το βραβείο του καλύτερου τραγουδιστή.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς συναδέλφους του και έχει κάνει αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αυστραλία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος για 3 συνεχή χρόνια του φιλανθρωπικού συλλόγου «το χαμόγελο του παιδιού».
Από τις τελευταίες του επιτυχίες ως συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής και παραγωγός αποτελεί το (πρώτο για την καριέρα του) χρυσό single της Πέγκυς Ζήνα «Love is a wonderful thing».



Λουκιανός Κηλαϊδόνης
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (Θεσσαλονίκη), καθώς και στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο (Αθήνα), χωρίς ποτέ να ασκήσει το επάγγελμα του αρχιτέκτονα, αφού από πολύ νωρίς φαινόταν ότι θα τον κέρδιζε ολοκληρωτικά η μουσική. 
Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 γράφει τη μουσική για τη θεατρική παράσταση του έργου της Κωστούλας Μητροπούλου «Η Πόλη μας». Τα τραγούδια στον ομότιτλο δίσκο που κυκλοφόρησε ερμηνεύουν η Βίκυ Μοσχολιού και ο Μανώλης Μητσιάς. 
Ακολουθεί ο δίσκος «Κόκκινη Κλωστή» σε στίχους Νίκου Γκάτσου με την Δήμητρα Γαλάνη και τον Μανώλη Μητσιά. Το 1973 κυκλοφορούν σε κόκκινο βινύλιο τα «Μικρoαστικά» σε στίχους Γιάννη Νεγρεπόντη, όπου για πρώτη φορά ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ερμηνεύει δικές του συνθέσεις. Αυτή η δουλειά είναι σταθμός στην καλλιτεχνική πορεία του Λουκιανού, αλλά και στα μουσικά μας πράγματα, γιατί τα «Μικροαστικά» πριν εκδοθούν σε δίσκο κυκλοφορούν παράνομα στη διάρκεια της δικτατορίας και γίνονται σημείο αναφοράς για μια ολόκληρη γενιά. Επόμενη δισκογραφική δουλειά του είναι τα «Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας» πάλι σε στίχους Γιάννη Νεγρεπόντη. 
Το 1976 ο Λουκιανός γράφει την «Media Luz» τον μοναδικό του δίσκο με ορχηστρική μουσική, που είναι το soundtrack μιας υποθετικής ταινίας “Film Noir” . Από το 1978 και μέχρι το 1991 κυκλοφορούν πέντε απόλυτα προσωπικοί του δίσκοι : «Είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόϋ», «Ψυχραιμία Παιδιά», «Χαμηλή πτήση», «Τραγούδια για κακά παιδιά», «Γιατί θα γίνω μαραγκός» και ένας δίσκος με τραγούδια της δεκαετίας του ’50 με τίτλο «Fifties και ξερό ψωμί». 
Το 1993 κυκλοφορεί το διπλό του άλμπουμ με τίτλο : «Αχ! Πατρίδα μου γλυκειά» που είναι μια καταγραφή της μουσικής πορείας της Ελλάδας τα τελευταία 50 χρόνια. Στην δουλειά αυτή παρουσιάζονται δισκογραφικά για πρώτη φορά κατηγορίες τραγουδιών που ανήκουν στο χώρο της προφορικής παράδοσης. Όπως σχολικά, τραγούδια της γειτονιάς, του δρόμου, της κατασκήνωσης, του κατηχητικού, προσκοπικά και ακόμη επτανησιακά, καντάδες, ελαφρά και ρεμπέτικα. 
Παράλληλα γράφει θεατρική και κινηματογραφική μουσική. Για δέκα συνεχή χρόνια γράφει αποκλειστικά τη μουσική για το «Ελεύθερο Θέατρο» – «Ελεύθερη Σκηνή» (Μουσική από τις παραστάσεις αυτές κυκλοφορεί και σε διπλό άλμπουμ με τίτλο : «Πάμε μαέστρο») και είναι βασικός συνθέτης των παραστάσεων του «Θεσσαλικού Θεάτρου» της πρώτης περιόδου. 
Συνεργάζεται επίσης με το Εθνικό Θέατρο, με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με το Λαϊκό Θέατρο του Λ. Τριβιζά, καθώς και με την παιδική σκηνή της Ξένιας Καλογεροπούλου. 
Γράφει μουσική για τις ταινίες : «Οι κυνηγοί» και «Ο θίασος» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Παντελή Βούλγαρη και «Οι Αθηναίοι» του Βασίλη Αλεξάκη. Καθώς και μουσική για πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. 
Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια ο Λουκιανός κάνει πάρα πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Γνωστότερη από αυτές είναι το περίφημο «Πάρτυ στη Βουλιαγμένη», που έγινε το 1983 και που συγκέντρωσε περίπου 70.000 κόσμο. Το «Πάρτυ στη Βουλιαγμένη» θεωρήθηκε το ελληνικό “Woodstock” και ο Λουκιανός με αυτήν την εκδήλωση ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που έβγαλε τις συναυλίες από τα γήπεδα και τα θέατρα σε φυσικούς χώρους. Επίσης τα τελευταία χρόνια πλουτίζει τις συναυλίες του με πολλά θεατρικά και εικαστικά στοιχεία κάνοντάς τες περισσότερο μουσικές θεατρικές παραστάσεις, με αποκορύφωμα την παράσταση του «Αχ! Πατρίδα μου γλυκειά» στο Θέατρο Λυκαβητού το καλοκαίρι του 1993, που ονομάστηκε το πρώτο ελληνικό λαϊκό μιούζικαλ και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στην Κύπρο, τη Ρόδο και την Νέα Υόρκη με πολύ μεγάλη επιτυχία. 
Ακόμα σημαντικές του εμφανίσεις στο Λυκαβητό ήταν η «Σκοτεινή πλευρά» και το “Cocktail Party”. 
Άλλη θεατρική του δουλειά ήταν η παράσταση : «Τα καλύτερά μας χρόνια» σε κείμενο Βαγγέλη Γκούφα. 
Επόμενες δισκογραφικές του δουλειές το : «Νέα Κυψέλη – Νέα Ορλεάνη» που προήλθε από την συνεργασία του με το περίφημο συγκρότημα της Νέας Ορλεάνης Preservation Hall Jazz Band και «Τα φανταρίστικα», πάνω σε στίχους ανώνυμων φαντάρων. 
Το 1999 δημιουργεί μαζί με τη σύζυγό του Άννα Βαγενά τον δικό τους χώρο Θεάματος το «Μεταξουργείο», όπου δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα. 
Το καλοκαίρι του 2006 συνεργάστηκε με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής (ΚΟΕΜ) πραγματοποιώντας συναυλίες στην Ελλάδα, το εξωτερικό καθώς και στο Ηρώδειο από όπου προέκυψε ένα διπλό cd με τίτλο «Μ’ Αγιόκλημα και γιασεμιά». Οι συναυλίες συνεχίστηκαν και το καλοκαίρι του 2007. 
Είναι παντρεμένος με την Άννα Βαγενά, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.


Κόκκινα Χαλιά
Τα Κόκκινα Χαλιά είναι οι Αλέξανδρος Δημόπουλος, Φώτης Δεληνικόλας, Λευτέρης Γιαννόπουλος και Γιώργος Παπαδημητράκης.
Ο Αλέξανδρος Δημόπουλος γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Σπούδασε μουσική τεχνολογία και πιάνο. Έχει εργαστεί ως πιανίστας σε διάφορες μουσικές σκηνές, ενώ συνέθεσε τη μουσική για την θεατρική παράσταση "Misery".
Ο Φώτης Δεληνικόλας, σπούδασε μουσική τεχνολογία, έχοντας κάνει Master στην Αγγλία. Στην Αγγλία εργάστηκε ως ηχολήπτης. Έχει συμμετοχή σε ένα CD με ορχηστρικά κομμάτια, στα οποία παίζει μπάσο και κιθάρα.
Ο Λευτέρης Γιαννόπουλος σπούδασε μουσικός σε ωδεία στην Αθήνα και για 6 μήνες στη Βοστόνη. Παίζει ντραμς, κιθάρα, πιάνο και μπάσο.Έχει εργαστεί ως μουσικός σε διάφορα κέντρα και σκηνές.
Ο Γιώργος Παπαδημητράκης, γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον από Έλληνες γονείς. Είναι στο 4ο έτος τηw ΑΣΟΕΕ στο τμήμα Oργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει συνεργαστεί με τους: Γιώργο Αλουπογιάννη, Μαριάννα Γερασιμίδου και Δήμο Αναστασιάδη. Τραγουδούσε μαζί τους, έπαιζε κιθάρα και συμμετείχε σε stand up comedy στο "Σταυρό του Νότου".
Τα Κόκκινα Χαλιά πήραν την τέταρτη θέση στον τελικό του X Factor το 2009 και έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Sony Music. Το πρώτο τους cd αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ ήδη ο Γιώργος Θεοφάνους τους έχει δώσει το τραγούδι, "Χαρταετός".
Τον Φεβρουάριο του 2009 υπογράφουν με την Sony Music και το ταξίδι ξεκινάει με τον δικό τους "Χαρταετό", προάγγελο του άλμπουμ τους που υπογράφουν την μουσική ο Γιώργος Θεοφάνους και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου.
Τον Μάρτιο του 2009 ξεκινάνε τις εμφανίσεις τους στο club HOTEL στην Θεσσαλονίκη μαζί με το Νικόλα Μεταξά ενώ το πρώτο τους τραγούδι σκαρφαλώνει τις θέσεις των charts των ελληνικών ραδιοφώνων.
Στις 27 Ιουλίου του 2009 κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο παρθενικό τους CD single με τον τίτλο «Φύγαμε» με τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.