Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ανδρέας Λεωτσάκος: Προσφέρω για το επόμενο δίμηνο το ήμισυ του μισθού μου, ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, για την αντιμετώπιση του covid 19


Με προτροπή του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα κ. Ανδρέας Λεωτσάκος συμβάλει στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του covid 19 καταβάλλοντας για το επόμενο δίμηνο το ήμισυ του μισθού του. Ο κ. Λεωτσάκος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό:

Με κάλεσμα του Περιφερειάρχη Αττικής Giorgos Patoulis, που είναι ταυτόχρονα ένα κάλεσμα αλληλεγγύης, ευθύνης, συναίσθησης της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει βρεθεί η χώρα μας, με τις ανάγκες για την αντιμετώπιση του #covid 19 να είναι τεράστιες, συμβάλλω και εγώ με την καταβολή για το επόμενο δίμηνο το ήμισυ του μισθού μου ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του covid 19.
Είναι μια συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση γιατί σε κανέναν δεν περισσεύουν αλλά δεν πρέπει επ' ουδενί να λείπουν από τη μάχη που δίνουμε όλοι κατά του covid 19! Με την ευχή να βγούμε νικητές.
#west_side #περιφερεια_αττικης
#coronovirus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου