Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Λάμπρος Σκλαβούνος: Μέτρα ανακούφισης για τους επαγγελματίες του δήμου Αιγάλεω




H Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με επικεφαλής τον κ. Λάμπρο Σκλαβούνο πρότεινε να παρθούν μέτρα ανακούφισης για τους επαγγελματίες του δήμου Αιγάλεω με την ακόλουθη επιστολή:

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Αιγάλεω, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων

"Μετά τις εξελίξεις που δημιουργούνται στην κοινωνία και στην αγορά λόγω της έξαρσης του κορωνoϊού στη χώρα μας, που επηρεάζουν και θα επηρεάσουν αρνητικά όλη την Ελλάδα και φυσικά και τη δική μας τοπική κοινωνία και μετά από τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των Εμποροβιοτεχνικών Ενώσεων της πόλης μας, προτείνουμε στη Διοίκηση του Δήμου μας σε συνεργασία με όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις, να πάρουμε αποφάσεις, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας αλλά και των δυνατοτήτων μας που να ανακουφίζουν, έστω και για λίγο, όσους πλήττονται.
Αποφάσεις π.χ. για μειώσεις των Δημοτικών Τελών ή απαλλαγή των Τελών Κοινοχρήστων Χώρων με τραπεζοκαθίσματα κ.τ.λ για να βοηθήσουμε την επιβίωση και τόνωση της αγοράς της πόλης μας στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Καλούμε τη Διοίκηση να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δούμε «τι μπορεί να υλοποιηθεί και πως» και ως Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσουμε ανάλογα.

Αιγάλεω 31-03-2020

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου