Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Κωνσταντίνος Σάμιος: "ΜΑΖΙ ΘΑ αποδείξουμε οτι ΝΑΙ το Αιγάλεω μας μπορεί και πρέπει να γίνει ξανα Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... "





Μετά την ορκωμοσία στον δήμο Αιγάλεω ο κ. Κωνσταντίνος Σάμιος έκανε την εξής δήλωση στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

"Eνα οφειλομενο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ στους δεκαδες φιλους και φιλες-συνεργατες της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ που ηλθαν σημερα σε αυτ την ξεχωριστη ημερα για τον ΔΗΜΟ ΜΑΣ..
Την ημέρα της ορκωμοσίας μας ως μελη του δημοτικου συμβουλιου...

Τα συγκινητικα λογια τους η ανυποκριτη ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ αυτης της θητειας που θα παλεψουμε με καθε τροπο μεσα και εξω απο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, για να ειναι μια θητεια δημιουργικη και θα σημανει την πολυποθητη ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ γι αυτην και τους πολιτες της....

Ειμαστε βεβαιοι οτι θα σταθουν ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ προσπαθεια σε ΟΛΗ αυτην την θητεια και ΜΑΖΙ ΘΑ αποδειξουμε οτι ΝΑΙ το Αιγαλεω μας μπορει και πρεπει να γινει ξανα Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
Μια πολη ανταξια των οραματων και των ονειρων των προπατορων που μας την κληροδοτησαν...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΣΑΜΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.ΣΑΜΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου