Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Με ισχυρή δύναμη από Αιγάλεω, ο Πατούλης για Περιφέρεια

Μια από τις ισχυρές υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο
του Γιώργου Πατούλη για τη Δυτική Αθήνα αποτελεί ο Ιατρός Παθολόγος Ιωάννης Σπυρακόπουλος. 

Ο Γιάννης είναι γέννημα θρέμμα Αιγαλιώτης και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας.

Επιπλέον, είναι και γνωστός σκακιστής και κατέχει τον τίτλο του Μετρ, καθώς επίσης και τον τίτλο Προπονητικής FIDE Instructor. 

Για πολλά χρόνια έχει διατελέσει πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω, όπου συνεχίζει να αγωνίζεται κιόλας και έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σωματείου. 

Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση δεκάδων σχολικών πρωταθλημάτων, διότι πιστεύει ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού θα πρέπει να ξεκινάει από τη βάση του. 

Επίσης για περισσότερα από δώδεκα έτη είναι αιρετό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Αττικής, ενώ έχει διατελέσει και έφορος αγώνων. 

Γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της υγείας, που ξεκινούν από το νοσοκομειακοκεντρικό εθνικό σύστημα και την υποβάθμιση της σημασίας της πρόληψης των νοσημάτων. 

Πιστεύει ότι θα πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε, έτσι ώστε η Δυτική Αθήνα να αναβαθμιστεί περιβαλλοντικά και χρειάζεται ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη του όρους Αιγάλεω και του Ποικίλου όρους, όπου κυριαρχούν χρόνια προβλήματα που αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς κάποιων εκτάσεων, την παράνομη βόσκηση, την παράνομη υλοτομία, τις παράνομες χωματερές, την ανεπάρκεια των δενδροφυτεύσεων, 

Επιπρόσθετα, τονίζει ότι θα πρέπει άμεσα να τεθεί το θέμα του Ελαιώνα όπου θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ζώνες αστικού πρασίνου, ενώ θλίψη προκαλεί και η εικόνα εγκατάλειψης του Πάρκου Τρίτση. 

Ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων θα πρέπει να είναι η απομάκρυνση των στρατοπέδων στο Χαϊδάρι και στους Αγίους Αναργύρους, όπως και η ανάπλαση της παραλίας του Σκαραμαγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου