Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Αιγάλεω - H 2η για το 2024

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η για το 2024 Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, στις 1 & 2 Οκτωβρίου, για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

 

  • Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή πολλών νέων παιδιών, τα οποία απέδειξαν έμπρακτα ότι οι αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς παραμένουν ζωντανές στις νεότερες γενιές.

Η ενεργή τους παρουσία μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν σπουδαία μαθήματα ζωής και ανθρωπιάς.

 

  • Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στο προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», για την άψογη και πολυετή συνεργασία, που εξασφαλίζει την επιτυχημένη διεξαγωγή κάθε αιμοδοσίας.

Στο κάλεσμα της κοινωνικής προσφοράς ανταποκρίθηκαν 111 συμπολίτες μας και ελήφθησαν 99 πολύτιμες μονάδες αίματος, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και δίνοντας ελπίδα και ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου