Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Οι «Μικροί Βιβλιοεξερευνητές» έρχονται στην Πετρούπολη!



Ο Δήμος Πετρούπολης εγκαινιάζει μια νέα δράση με σκοπό να προάγει τη φιλαναγνωσία και να ενισχύσει τη σχέση των παιδιών με το βιβλίο.

Από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, για δύο Κυριακές τον μήνα, στις 17:00, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν διαδραστικές παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων.

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης «Αναζήτηση», «Γνώση» και «Pickabook», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μπουμπουλίνας 59 &Αθ. Διάκου), με ελεύθερη είσοδο.

Ο Παναγιώτης Κολέλης, Δημοτικός Σύμβουλος, Εντεταλμένος για θέματα Πολιτισμού, δήλωσε: «Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών, είναι σημαντικό οι γονείς να μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ποιοτικές δραστηριότητες.

Δραστηριότητες που δεν θα αποτελούν απλώς μια διέξοδο, αλλά θα χαράζουν νέους δρόμους στη δημιουργική απασχόληση, στη μάθηση και το παιχνίδι. Οι «Μικροί Βιβλιοεξερευνητές» έρχονται να καλύψουν αυτή την ανάγκη, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν νέους κόσμους μέσα από τις περιπέτειες ενός βιβλίου.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή τη δράση, που σχεδιάστηκε με αγάπη και φροντίδα για να προσφέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων».

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής

librarypetroupolis@gmail.com / 210 5025250








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου