Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

O Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος στο ανακαινισμένο 1ο πρότυπο γυμνάσιο Ιλίου

 

Στην τελετή εγκαινίων και  αγιασμού του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου παραβρέθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος.

 

Το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου μεταφέρθηκε φέτος σε πλήρως ανακαινισμένο κτίριο στην οδό Νιόβης και Ζίτσης. μετά από εντατικές εργασίες ώστε να είναι ασφαλές και λειτουργικό για να υποδεχτεί τις μαθήτριες και τους μαθητές με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Βασίλης Λώλος μετέφερε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά τις ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για μια γόνιμη και εποικοδομητική σχολική χρονιά. Επίσης συνεχάρη όλες τις υπηρεσίες που συνεργάστηκαν με έντονους ρυθμούς διασφαλίζοντας την ασφάλεια των μαθητών, την ποιότητα και την αισθητική.

 

Παραβρέθηκαν, η δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου Κουκουβίνου, οι Βουλευτές Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γιάννης Λοβέρδος και από την Περιφέρεια Αττικής, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαριάνα Τουμαζάτου, η Γραμματέας της Περιφερειακής Ομάδας Αθανασία Παπασπύρου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Χαράλαμπος Αλεξανδράτος.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου