Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου!

 

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου πραγματοποίησε στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος, με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Αλεξάνδρας Πάλλη.


  • Τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Παύλος Μαντέλος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας Δήμου Ιλίου Γιώργος Θεοδόσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου να παρακολουθεί τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Δυτικής Αθήνας. Τονίστηκε επιπλέον η βούληση του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά να παράγονται συνεχώς νέες δυνατότητες στους εκπροσώπους του σύγχρονου επιχειρείν.


  • Στο επίκεντρο της συζήτησης, βρέθηκαν όλα τα προβλήματα και οι σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος  του Ιλίου στην καθημερινότητά του.

Ιδιαίτερα χρήσιμες ήταν οι κατευθύνσεις από την καθ’ ύλην αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Αλεξάνδρα Πάλλη για την πραγματοποίηση δράσεων που θα έχουν ως στόχο την τόνωση της εμπορικής κίνησης.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου