Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Χαϊδαρίου - Με επιτυχία το 4ημερο αθλητικών εκδηλώσεων του «Ιπποκράτη»

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ημερο αθλητικών εκδηλώσεων του «Ιπποκράτη», από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, με την Πλατεία Δημαρχείου να κατακλύζεται από παιδιά.

Από τις 20 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανοιχτό τουρνουά βόλεϊ, στο οποίο όποιος ήθελε μπορούσε να συμμετάσχει, να αθληθεί και να χαρεί με το παιχνίδι. Παράλληλα στο χώρο υπήρχε και έμπειρη ανιματέρ, η οποία διασκέδασε και ενθουσίασε τους πιο… μικρούς φίλους. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά συγκεντρώνονταν και σχολικά είδη προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου (και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού), υπήρξε γνωριμία μαθητών με Ολυμπιακά Αθλήματα. Εκ μέρους της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Νίκος Σκιαθίτης (χάλκινο στην Αθήνα το 2004), μίλησε στα παιδιά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την ιστορία τους αλλά και την ευγενή άμιλλα.

Από την μεριά του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος τόνισε πως σημασία δεν έχει μόνο η διάκριση, αλλά και η συμμετοχή στον αθλητισμό, καθώς διδάσκει σημαντικές αξίες όπως η συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη και η συνεργασία, που αποτελούν πολύτιμες παρακαταθήκες.

Στη συνέχεια οι μαθητές γνώρισαν καλύτερα τα Ολυμπιακά Αθλήματα: Βόλει, Ράγκμπι, Ρόλερ και Σκέιτ. Όλοι τους τα δοκίμασαν, καθοδηγούμενοι από έμπειρους αθλητές.

Στις εκδηλώσεις του Ιπποκράτη παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Παναγοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ναουάφ Δαουάχερ και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Ντηνιακός και Βασίλης Τσίτσος. Παρευρέθηκε επίσης ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου