Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

 

Συνελήφθη και 44χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 1-9-2024 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- ημεδαποί, ηλικίας 56 και 31 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον συνελήφθη και 44χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

  • Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης και φαρμακευτικών δισκίων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Ειδικότερα ο 44χρονος κατελήφθη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2,6- γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 31χρονο.

Στη συνέχεια, οι ανωτέρω αστυνομικοί διενέργησαν έρευνα σε -2- οικίες των κατηγορουμένων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -34,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -110- φαρμακευτικά δισκία,
  • το χρηματικό ποσό των -5.200- ευρώ,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • -2- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου