Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

«Β. Λώλος: «Διπλά υπερήφανοι που ο Χρήστου ανδρώθηκε στα «δικά» μας νερά!»

 


Τα θερμά του συγχαρητήρια στον ασημένιο Ολυμπιονίκη μας, γέννημα – θρέμμα της Δυτικής Αθήνας,  Απόστολο Χρήστου, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος.

Η δήλωσή του

« Το πρώτο πράγμα που μας διδάσκει ο αθλητισμός και μας το δίξαξε ο σπουδαίος Απόστολος Χρήστου είναι να μην τα παρατάς ποτέ. Το παράδειγμα του είναι το πιο φωτεινό για όλους τους νέους και νέες με όνειρα και φιλοδοξίες!

  •  Όταν πέφτεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Ο Απόστολος μετά την απώλεια του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ ύπτιο απογοητεύτηκε, σκέφθηκε να τα παρατήσει, όμως επέστρεψε πιο δυνατός από πριν και έγραψε ιστορία κατακτώντας το ασημένιο  Ολυμπιακό μετάλλιο στα 200μ ύπτιο.

Του αξίξουν πολλά συγχαρητήρια, έκανε χαρούμενους και υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Εμείς στην Δυτική Αθήνα είμαστε διπλά υπερήφανοι για τον Απόστολο γιατί για πολλά χρόνια κολυμπούσε σε «δικά» μας νερά.

  •  Γεννημένος στην Πετρούπολη, ξεκίνησε από το κολυμβητήριο της γειτονιάς του και όταν αργότερα διαπίστωσε ότι οι δυνατότητες του ήταν μεγαλύτερες, κολυμπούσε αρκετά χρόνια στο κολυμβητήριο της Χωράφας στο Περιστέρι, με τον πατέρα του να είναι πάντα δίπλα του άγρυπνος φρουρός.

Απόστολε, όλη η Ελλάδα  αλλά κι εμείς στην Δυτική Αθήνα καμαρώνουμε για εσένα!. Συγχαρητήρια για την ανεπανάληπτη επιτυχία σου!».

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου