Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Έξωση, στην Πετρούπολη, σε 80χρονη με σοβαρά προβλήματα υγείας!...



Ενημέρωση από το δήμο για νέα απόπειρα έξωσης στην Πετρούπολη

 

Ακόμα και η λέξη ντροπή δεν είναι αρκετή ώστε να χαρακτηρίσει όσα κάνουν τράπεζες και funds, για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους αξιοποιώντας το αντιδραστικό νομικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις. Τα κοράκια επιχειρούν να πετάξουν στον δρόμο 80χρονη χαμηλοσυνταξιούχο στην Πετρούπολη, με σοβαρά προβλήματα υγείας!...
    
Με εξώδικη αναφορά δίνουν «περιθώριο» μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη στην 80χρονη ώστε να εγκαταλείψει το σπίτι (πρώτη κατοικία) της στην οδό Αγίας Γλυκερίας!!! Η ηλικιωμένη, η οποία είναι μόνη της χωρίς παιδιά και έχει χάσει τον σύζυγό της, ζει με μια σύνταξή χηρείας μόλις των 540 ευρώ το μήνα ενώ έχει και χρόνια προβλήματα υγείας!!

Να μην το επιτρέψουμε!! Τα σωματεία και οι φορείς της πόλης μαζί με τη Δημοτική Αρχή στέκονται στο πλευρό της ηλικιωμένης και δεν θα αφήσουν να πέσει το σπίτι της στα χέρια των αρπακτικών.

Θα συνεχίσουν να παλεύουν ενάντια στην πολιτική που δημιουργεί φτώχεια και ανεργία, που πετάει στον δρόμο συνανθρώπους μας για να κερδίζουν οι τράπεζες και τα funds.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου