Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Σ.Α.Π.:Ερωτηματολόγιο Προσβασιμότητας κατοίκων και επισκεπτών Δήμου Πετρούπολης

 

Ο Δήμος Πετρούπολης, συνεχίζοντας την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) για την περιοχή ευθύνης του, πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία «LEVER ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.», προκειμένου να λάβει υπόψη τις ανάγκες και τα προβλήματα των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής μας, ως προς το ζήτημα της προσβασιμότητας στο δημόσιο χώρο και ιδίως της πεζή μετακίνησης.

Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις κατοίκων και επισκεπτών αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιήσει ο Δήμος για έναν περισσότερο ορθολογικό και συμμετοχικό σχεδιασμό.

Το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο μπορείτε να το απαντήσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.office.com/e/EkQMMKEh0N?origin=lprLink

ή σκανάροντας το παρακάτω qr code:


Εικόνα που περιέχει μοτίβο, pixel

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Εκτιμώμενη διάρκεια έρευνας: 5 - 7 λεπτά

Περισσότερο υλικό σχετικά με το τι είναι και πού στοχεύει το Σ.Α.Π. του Δήμου Πετρούπολης, μπορείτε να βρείτε στον υπερσύνδεσμο: https://petroupoli.gov.gr/dimosia-diavoulefsi-sap/

Η εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2022, στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου