Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Πετρούπολης: Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά θα εξεταστούν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Πετρούπολης απέστειλε επιστολή προς τις Διευθύνσεις εξεταστικών κέντρων : 1ου ΓΕΛ, 2ου ΓΕΛ, 3ου ΓΕΛ, 4ου ΓΕΛ, 5ου ΓΕΛ και 1ου ΕΠΑΛ και στους Συλλόγους Γονέων των αντίστοιχων εξεταστικών κέντρων και την κοινοποίησε προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Τσιακίλο Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κο
Φιλίππου Θανάση, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ Αθήνας και το Υπουργείο Παιδείας, θρησκευμάτων & Αθλητισμού σχετικά με τις συνθήκες που θα εξεταστούν οι μαθητές κατά την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η επιστολή  έχει ως εξής:


-ΕΠΕΙΓΟΝ-


Αγαπητοί,

όλες οι μετεωρολογικές προγνώσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα μιλούν για οριακές θερμοκρασίες. Το ίδιο διάστημα οι μαθητές της πόλης μας, και όλης της χώρας περνούν την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά θα εξεταστούν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες και όχι σε τάξεις που βράζουν.

Θεωρούμε ότι οι διευθύνσεις των σχολείων που είναι εξεταστικά κέντρα έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες οι μαθητές να εξετάζονται σε κατάλληλες αίθουσες μόνο. Το θεωρούμε ως ελάχιστη απαίτηση ώστε οι μαθητές απρόσκοπτα να αφοσιωθούν στην εξέταση.

Παρακαλούμε τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων να εξετάσουν την κατάσταση και αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να μας ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ.


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
email: enosi.goneon.petroupolis@gmail.com
https://enosigoneonpetroupolis.wordpress.com
FB: Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Μαθητών Δήμου Πετρούπολης
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 8/6/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου