Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Δήμος Χαϊδαρίου - Συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αττικόν»



Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ναουάφ Δαουάχερ και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, συναντήθηκαν με τον διοικητή του Νοσοκομείου «Αττικόν» Σπύρο Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή Διοικητικού Οικονομικού Νίκο Σκαρπέλο, τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλη Κούρτογλου και την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ελένη Πισιμίση.

  • Στην συνάντηση τονίστηκε η μεγάλη σημασία που έχει το «Αττικόν» όχι μόνο για την Δυτική Αθήνα αλλά και για όλη τη χώρα, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες με μεγάλα προβλήματα υποστελέχωσης.


Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος τόνισε πως η Δημοτική Αρχή παλεύει μαζί με το λαό της περιοχής για ενίσχυση όχι μόνο του νοσοκομείου «Αττικόν» αλλά και γενικότερα του χώρου της Υγείας, με ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας, άνοιγμα κι άλλων νοσοκομείων (όπως το «Αγία Βαρβάρα» που έχει κλείσει το 2013) και ουσιαστική στήριξη των υπαρχόντων.

  • Υπενθύμισε πως η τωρινή Δημοτική Αρχή και στην προηγούμενη θητεία της την περίοδο 2014-2019, είχε στηρίξει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για ενίσχυση του νοσοκομείου ώστε να προσφέρει τις καλύτερες παροχές αποκλειστικά δωρεάν, και στο πλευρό τους συνεχίζει να βρίσκεται και σήμερα.

Επίσης ενημέρωσε πως η Δημοτική Αρχή έχει θέσει και συνεχίζει να θέτει το ζήτημα της δημιουργίας σταθμού ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι, κάτι το οποίο θα εξυπηρετήσει πολύ και τους χιλιάδες ασθενείς που κάθε μέρα επισκέπτονται το νοσοκομείο, που σύμφωνα με τον Διοικητή είναι 5.000 ημερησίως και 7.500 τις μέρες της εφημερίας.

  • Τέλος συμφωνήθηκε οργάνωση κοινών εκδηλώσεων και δράσεων, που θα είναι χρήσιμες για την τοπική κοινωνία αλλά και την κοινότητα του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου