Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Θλίψη στο Αιγάλεω για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Στεφανάκου

Θλίψη και έκπληξη προκάλεσε η είδηση του πρόωρου θανάτου του Γιώργου Στεφανάκου. Συγκινητικά είναι τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα πολλών γνωστών και φίλων του.

Ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Γκίκας ανακοίνωσε:



Είμαι βαθύτατα συντετριμμένος με τον θάνατο του αδελφικού φίλου, συνεργάτη, συνοδοιπόρου και διευθυντή επί σειρά ετών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, Γιώργου Στεφανάκου.
Με καταγωγή από τη Μάνη, ο Γιώργος ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που αγαπούσε παθολογικά το Αιγάλεω, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του με πάθος και όραμα και προπάντων με ανιδιοτέλεια. Η απώλειά του είναι μεγάλη.
Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ιωάννης Κάντζος έγραψε:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ


Ο μαχητικός και άρτια καταρτισμένος, ο συμπολίτης μας Δρ. Ιστορίας Γιώργος Στεφανάκος, έφυγε για τον παράδεισο μετά των δικαίων!

Ο συμπολίτης μας Εκπαιδευτικός – Διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας και Διδάκτωρ Ιστορίας, γεννήθηκε το 1965 στο Αιγάλεω, Μανιάτης στην καταγωγή και πατέρας τριών παιδιών. 

Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Master στη Διδακτική της Ιστορίας και από το 2007 Διδάκτορας (PhD) Ιστορίας και Διδακτικής της Ιστορίας. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε ως Διευθυντής στο 8 ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, ενώ για 15 χρόνια είχε υπηρετήσει ως Δάσκαλος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω.

Τακτικό Μέλος της Εταιρείας Λακωνικών Σπουδών, Ιδρυτικό Μέλος της Εταιρείας Θεωρίας, Έρευνας και Διδακτικής Ιστορίας, Μέλος του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου στο Γύθειο και Μέλος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών. Επίσης συγγραφέας του βιβλίου “Η Πετραία Μάνη”.

Με πλούσια κοινωνική δράση ο Γιώργος Στεφανάκος, ήταν Γραμματέας & υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ” στο πλευρό του Γιάννη Γκίκα.
Με βαθιά θλίψη και συμπόνια ευχόμαστε στην ψυχή του την αιωνιότητα σε έναν παράδεισο γεμάτο ειρήνη! Στα παιδιά του, τον αδελφό του να είναι πάντα γεροί και δυνατοί και να τον θυμούνται με την αγάπη και την ζεστασιά που του αρμόζει! 

Καλό ταξίδι φίλε μας!
Δημοσιοποιούμε μερικά από τα μηνύματα από τα κοινωνικά δίκτυα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου