Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Θεόδωρο Βάγια!

 


Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια επισκέφθηκε στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος.

Συζητήθηκαν θέματα για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και ανταλλάχθηκαν απόψεις για την Πολιτική Προστασία με επίκεντρο την Δυτική Αθήνα και τις «ευαίσθητες» λόγω καύσωνα περιοχές που χρειάζονται διαρκή επαγρύπνηση.



Σε δήλωση για την επίσκεψή του στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Βασίλης Λώλος αναφέρει τα εξής:

«Είχα τη χαρά  να συναντηθώ με τον Αρχηγό της Πυρσβεστικής, Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια και τον ευχαριστώ θερμά για την  υποδοχή και φιλοξενία. Του μετέφερα τις εγκάρδιες ευχές του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά για ένα ασφαλές και ήρεμο καλοκαίρι με απόλυτο σεβασμό στον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που δείχνει λόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα για την αποτελεσματική διαχείριση της θερινής περιόδου και φυσικά για τον καθημερινό αγώνα των πυροσβεστών μας  στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους συμπολίτες μας  από κινδύνους και φυσικές καταστροφές».


 


Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Θεόδωρος Βάγιας ξενάγησε τον Βασίλη Λώλο σε όλους τους χώρους του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων & Διαχείρισης Κρίσεων, εκεί δηλαδή που χτυπά η  επιχειρησιακή «καρδιά» της Πολιτικής Προστασίας.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου