Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ένα, ακόμα, τριήμερο εκδηλώσεων με εκθέσεις, μουσική, βόλεϊ και Καραγκιόζη στην Πετρούπολη



Ένα, ακόμα, τριήμερο γεμάτο με εκδηλώσεις Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Πετρούπολη, με τμήματα του Δήμου μας να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και να πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων.

Την Παρασκευή (14/6) το τμήμα Φωτογραφίας έκανε, στον χώρο του, τα εγκαίνια της ετήσιας καλοκαιρινής έκθεσής του, με ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Το Σάββατο (15/6) στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης, «Ν. Παξιμαδάς», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αθλητική Άνοιξη 2024», πραγματοποιήθηκε η γιορτή του ελληνικού βόλεϊ, με φιλικό αγώνα ανάμεσα σε παλαίμαχους «αστέρες» και τη νέα γενιά του αθλήματος με «αστέρια» από τις εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών.

Την ίδια μέρα, στο Πνευματικό Κέντρο έγιναν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του τμήματος Αγιογραφίας.

Την Κυριακή (16/6) το Δημοτικό Ωδείο έκανε στο Πνευματικό Κέντρο την καλοκαιρινή γιορτή Μουσικής Προπαιδείας-Προθεωρίας, με τίτλο: «Όταν θυμάμαι... χαίρομαι».

Την τιμητική του είχε και ο Καραγκιόζης. Νέοι κάθε ηλικίας γέλασαν... με την ψυχή τους με τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα και της παρέας του από τον θίασο του Σωκράτη Κοτσορέ.

Το Σάββατο, στην πλατεία Θέτιδος, παρακολούθησαν το έργο: «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής» και την Κυριακή, στην πλατεία του Αγ. Δημητρίου, με τη συμμετοχή του ηθοποιού Τάκη Βαμβακίδη, απόλαυσαν το έργο: «Το φάντασμα του Σαραγιού».

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν ο Δήμαρχος, Βαγγέλης Σίμος, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» και Δημοτικός Σύμβουλος, Μάνος Συλλιγνάκης. 

 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου