Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Μ. Συρεγγέλα από Χαιδάρι: Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι σημαντικό για τη σταθερότητα της χώρας


Για τα διακυβεύματα και τη σπουδαιότητα των επικείμενων Ευρωεκλογών έκανε λόγο η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα κατά την ομιλία της σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, παρουσία πλήθους στελεχών και φίλων του κόμματος.

«Οι Ευρωεκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι πραγματικά πολύ σημαντικές και δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν ως μία χαλαρή ψήφος» ανέφερε η Γραμματέας και πρόσθεσε πως «ό,τι γίνει στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τις εκλογές του Ιουνίου είναι πολύ μεγάλης σημασίας, για τη σταθερότητα της χώρας».

Η κυρία Συρεγγέλα θύμισε στις παρευρισκόμενες και στους παρευρισκόμενους την εικόνα που είχε η Ελλάδα το 2019, τότε που για πολλούς ήταν το μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη, λέγοντας πως: «Σήμερα είμαστε μια χώρα με εθνική αξιοπρέπεια» και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα του 2024 δεν έχει σχέση με εκείνη του 2019».

Επιπρόσθετα, στην ομιλία της η Γραμματέας αναφέρθηκε και στα επιτεύγματα που έχει καταφέρει η Ελλάδα την τελευταία πενταετία χάρις τις προσπάθειες και τη μεθοδική δουλειά της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε έναν Πρωθυπουργό που έφερε την Ελλάδα ψηλά» και πως η χώρα «πρέπει να παραμείνει ψηλά».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου