Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στον εορτασμό της εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ  ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στον εορτασμό της εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Καταδικάζουμε απερίφραστα την βάρβαρη δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής που με μανία επιτέθηκαν κατόπιν εντολής της Κυβέρνησης σε μια υποδειγματική συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, στις συμβολικές κινητοποιήσεις στον εορτασμό της ηρωικής εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 

     Η δικτατορία όποια διαταγή έβγαζε ήταν ΄΄νόμιμη΄΄, ο λαός όμως έκανε το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. 

        Έτσι κάνει τώρα και η Κυβέρνηση της ΝΔ.

        Οι λαοί δεν φιμώνονται. 

     Η επέτειος του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ τιμήθηκε παρά τον αυταρχισμό και τις απαγορεύσεις.

      Η άρχουσα τάξη, η κεφαλαιοκρατία, για να διατηρεί την εξουσία και τα κέρδη της διοικεί είτε με τον μανδύα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, είτε με Δικτατορία, Φασισμό, με την βοήθεια πάντα της Ε.Ε., των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ.

     Επομένως ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ δίχως πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία δεν νοείτε.

     Από αυτό άλλωστε θέλουν να απαλλαγούν όλες διαχρονικά οι Κυβερνήσεις για να μην δυσαρεστηθούν οι ΄΄σύμμαχοι΄΄ και για να το πετύχουν βρίσκουν πάντα προσχήματα όπως και τώρα με την πανδημία για την έξαρση της οποίας φέρνει ακέραια την ευθύνη η σημερινή Κυβέρνηση. 

     

Η ΦΗΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


ΤΟ Δ.Σ.  

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

 Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683 MAIL:ssikaegaleo@gmail.com "

                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου