Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Η δική μας πόλη", Σάββα Σαββίδη, σχετικά με την ύπαρξη υλικών αμιάντου σε διάφορα σημεία του δήμου Αγίας Βαρβάρας


Ενημερώθηκα από την τοπική εφημερίδα της πόλης μας "Προοδευτική" πως υπάρχουν για ακόμα μία φορά υλικά αμιάντου πεταμένα σε διάφορα σημεία. Φαίνεται πως οι αρμόδιοι του Δήμου δεν έχουν καταλάβει τι εστί αμίαντος, τι προβλήματα προκαλεί και πως πρέπει να μεταχειρίζεται παρά τις συνεχείς επιστολές μας και τις προτροπές μας. 

Συνεχίζουν να φέρονται αδιάφορα προς τους πολίτες και προς την ίδια τους την υγεία. Συνεχίζουν να απαξιώνουν το έργο των υπολοίπων μας ως δημοτικοί σύμβουλοι. Συνεχίζουν να μην δίνουν καμία σημασία σε κάθε πρότασή μας. 

Ήδη από τον Ιούνιο του 2020 η παράταξή μου "Η δική μας πόλη" σας έχει ζητήσει ενημέρωση σχετικά με την διαχείριση των υλικών του αμιάντου. 

Τόσους μήνες δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση στα ερωτήματά μας. 

Αφού, όμως, το πρόβλημα παραμένει, επιμένουμε στα ερωτήματά μας και αναμένουμε έστω και τόσο καθυστερημένα τις απαντήσεις σας, όπως επίσης και την πρωτοβουλία σας να μας ενημερώνετε για τις αποφάσεις και τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας, ώστε να μπορούμε  να συμβάλλουμε όλοι στην πρόοδο και την ανάπτυξή της.

Αγία Βαρβάρα, 23/11/2020

Σάββας Σαββίδης 

Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η δική μας πόλη»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου