Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Στο πάρα 5΄ αποφεύχθηκε η μετάθεση της παθολόγου γιατρού από το 3ο ΤΟΜΥ Αιγάλεω ανακοίνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ  ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ για παρ' ολίγον μετάθεση της παθολόγου γιατρού από το 3ο ΤΟΜΥ Αιγάλεω:


   " Στο πάρα 5΄ αποφεύχθηκε η μετάθεση της παθολόγου γιατρού από το 3ο ΤΟΜΥ Αιγάλεω για να πάει να καλύψει αντίστοιχη θέση στο Ιλιον.

   Η Κυβέρνηση και η 2η ΥΠ εφαρμόζοντας την γνωστή τακτική των συνεχών μεταθέσεων, από δω και από εκεί, σε όλες τις δομές υγείας για να καλύπτει τα τεράστια κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο στο σύστημα Υγείας, επιχείρησε και εδώ αυτή την μετάθεση. Κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες του προσωπικού, ασθενών του Κ. Υγείας και ΤΟΜΥ Αιγάλεω και του Δήμου πάρθηκε πίσω η απόφαση.

    Καλούμε την Κυβέρνηση άμεσα να προχωρήσει στη γενναία, κατ έτος, ενίσχυση του Δημόσιου συστήματος Υγείας με κάλυψη όλων  των κενών σε: Υγειονομικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, καθαρισμού προσωπικό, επαρκή υλικά για την εύρυθμη λειτουργία όλων των μονάδων υγείας.

    Να μην τολμήσει στο μέλλον να επαναλάβει τέτοιες ενέργειες, γιατί θα μας βρει μπροστά της."

                                             Το Δ.Σ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683

MAIL:ssikaegaleo@gmail.com

                                                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου