Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ιωάννης Κυριακόπουλος: Εικόνες παρακμής και εγκατάλειψης στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Διδύμων και του πάρκου της Χωράφας στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Ανάρτηση του κ. Κυριακόπουλου για την κατάσταση στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Διδύμων και του πάρκου της Χωράφας στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:

Η εμφανής αδιαφορία του δημάρχου Περιστερίου , ο γερασμένος και οκνός τρόπος διοίκησης της πόλης , η διαπιστωμένη ανεπάρκεια των δημοτικών του συμβούλων και η ξεζουμισμένη διάθεση - αγγαρεία αυτών καθιστούν πλέον προβληματική  την διαχείριση των προβλημάτων.

Οι συνεχόμενες επικοινωνιακές φούσκες δεν λύνουν τα προβλήματα , το λιβανιστήρι και το γλύψιμο συμβούλων και δημοτών προς τον δήμαρχο είναι ξεπερασμένο και λίαν επιεικώς αδιάφορο , η πόλη μάταια αναζητά λύσεις στα προβλήματα της καθότι το μείζον θέμα είναι η υπεράσπιση της εικόνας ενός εγωκεντρικού δημάρχου.

Δυστυχώς οι εικόνες αυτές θα πολλαπλασιαστούν και τα προβλήματα θα μεγεθύνονται , η μωρία του ενός θα εξακολουθήσει να είναι η τιμωρία όλων , απλώς αναλογιστείτε όλοι οι δημότες της πόλης πόσο πολύ πλέον έχετε παραδώσει και παραδοθεί , κατά πόσο θα εξακολουθήσετε να είστε άβουλοι κομπάρσοι της κακόγουστης φάρσας που λέγεται διοίκηση Παχατουρίδη.












https://www.facebook.com/photo?fbid=2754011188201492&set=pcb.2754022218200389

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου