Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Α. Λεωτσάκου, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Θέατρο Πέτρας


Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Α. Λεωτσάκος, παρευρέθη χτες στο «Θέατρο Πέτρας», στον εμβληματικό αυτό χώρο της Δυτικής Αθήνας, στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προάσπισης της υγείας των πολιτών από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Α. Λεωτσάκος τόνισε:

Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Τι σου λείπει», μία εξαιρετική κωμωδία καταστάσεων του Χρήστου Γιαννακόπουλου, με τη σκηνοθετική πινελιά της Άννας Φόνσου και με απόδοση της Θεατρικής Ομάδας του Ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού». Στηρίζουμε έμπρακτα τέτοιας υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις, τους καλλιτέχνες και τους εργαζομένους στο χώρο του πολιτισμού. Ο Πολιτισμός ενώνει και δίνει φως και ελπίδα σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες που βιώνει ο τόπος μας. Είμαστε αρωγός στο πολιτιστικό αυτό έργο, αφού συμβάλλει στην ψυχική υγεία των πολιτών και δίνει πνοή στην κοινωνία μας, αξιοποιώντας πολιτιστικούς πολυχώρους, όπως χαρακτηριστικά αποτελεί το «Θέατρο Πέτρας».

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ενισχύει την πολιτιστική ταυτότητα της Αττικής, διότι ο πολιτισμός και η τέχνη πάντα μας εμπνέουν και μας γεμίζουν αισιοδοξία για καλύτερες μέρες, τηρώντας βέβαια όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου