Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Ανδρεας Λεωτσακος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού τομέα Αθηνών: Πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές

 

Πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Φέτος, είναι ακόμα περισσότερο άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς η προετοιμασία τους ήταν πρωτόγνωρη λόγω #Covid19.
Ακόμη, αξίζουν συγχαρητήρια στο διδακτικό προσωπικό που συνέβάλλε στην προσπάθεια των μαθητών, αλλά κυρίως στις οικογένειές τους που ήταν δίπλα τους ηθικά και συναισθηματικά.
Ένα όμορφο αλλά και απαιτητικό ταξίδι γεμάτο γνώση μόλις ξεκινάει!
Στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών είμαστε υπερήφανοι για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), που συνδυάζει κύκλους σπουδών Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, αλλά και Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού· ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με προοδευτικό χαρακτήρα για επαγγέλματα σημαντικά και χρήσιμα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την κοινωνία.
Όσοι δεν εισήχθησαν σε κάποια σχολή να μην απογοητεύονται, αφού οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι η μόνη οδός προς την εκπλήρωση των στόχων. Άλλωστε, «χτίζεις στην άμμο και χτίζοντας και ξαναχτίζοντας κάνεις την άμμο πέτρα» (Jorge Luis Borges).

Ανδρεας Λεωτσακος  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού τομέα Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου