Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Γιάννης Γκίκας Δήμαρχος Αιγάλεω: Εντός του Σεπτεμβρίου 730.614 ευρώ θα κατατεθούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς των πληγέντων από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019 συμπολιτών μας


Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας ανακοίνωσε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της πόλης, με την 1889/27-8-2020 απόφαση του:


Έναν χρόνο πρίν, στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου.

 Μια από τις πρώτες έννοιες μας ήταν να αποζημιωθούν και να λάβουν έκτακτη οικονομική επιχορήγηση, οι πληγέντες συμπολίτες μας από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019.


Όλο αυτό το διάστημα προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καθώς και σε καίριες παρεμβάσεις, με τη σύνταξη και αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών, συμπληρωματικών εκθέσεων, ώστε να υλοποιηθεί η σχετική επιχορήγηση 730.614 ευρώ, για έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της πόλης μας, με την 1889/27-8-2020 απόφαση μου.


Είναι πολύ ευχάριστο, για μένα, ότι ικανοποιήθηκαν τα υποβληθέντα αιτήματα, των πληγέντων πολιτών και εγκρίθηκε η αντίστοιχη έκτακτη οικονομική ενίσχυση.


Άμεσα, εντός του Σεπτεμβρίου, οι υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν στην έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων και την κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς των δικαιούχων συμπολιτών μας.


Κάναμε αυτό που έπρεπε για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας, γιατί “Δεν υπάρχει στιγμή χωρίς καθηκον“, προσφορα και αφοσίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου