Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Γιάννης Τσούνης: Να αναγνωριστεί και έμπρακτα η προσφορά και των εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α.

 


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω κ. Γιάννης Τσούνης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στο Δήμο Αιγάλεω, που στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κοροναϊού καλώντας την Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω να αναλάβει εμπράκτως πρωτοβουλία ως μια ελάχιστη αναγνώριση, θα δώσει δύναμη να συνεχίσουν σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες:

"ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ...

Ως εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στο Δήμο Αιγάλεω, είμαστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κοροναϊού.
Βάλαμε χωρίς απαιτήσεις και ανταλλάγματα σε πρώτη προτεραιότητα την προστασία τη Δημόσιας Υγείας χωρίς συντεχνιακή διάθεση χωρίς να θέσουμε προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις. 
Μόνη προϋπόθεση και απαίτηση η σχολαστική παροχή των ειδών ατομικής προστασίας που πρέπει να θεωρείται αυτονόητη.

Τιμούμε, σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε την υπερπροσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των δημοσίων νοσοκομείων οι οποίοι σήμερα είναι και στρατηγοί αλλά και οι στρατιώτες της μάχης για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Απροστάτευτοι και άοπλοι!!!

Συνεχίζουμε από το δικό μας μετερίζι, απρόσκοπτα και αδιάλειπτα να διατηρούμε καθαρή την πόλη και να εξυπηρετούμε τον πολίτη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.


Χρόνια παλεύουμε για τον Δημόσιο και Κοινωνικό Χαρακτήρα των Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αυτόν σήμερα υπηρετούμε.

Το ότι όμως δεν θέσαμε προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις δεν σημαίνει πως δεν αναμένουμε και την αναγνώριση της προσφοράς μας, έστω μετά την μάχη. Όταν αυτή κερδηθεί!!!

Σε αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες αιρετών που επιβραβεύουν την προσφορά μας και θέτουν θέμα, και μάλιστα με επίσημο τρόπο, να αναγνωριστεί και έμπρακτα η προσφορά και των εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. που βρίσκονται με κίνδυνο πολλές φορές της προσωπικής τους ασφάλειας, στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, είναι ασφαλώς ..."καλοδεχούμενες"!!!

Σε αυτή την κατεύθυνση και με αυτό το σκεπτικό, καλούμε και την Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω να αναλάβει εμπράκτως αντίστοιχη πρωτοβουλία ως μια ελάχιστη αναγνώριση, που θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου