Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Η Περιφέρεια Αττικής ακυρώνει όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσειςτου τριημέρου

  • Αιγάλεω - Αγίων Αναργύρων - Καματερού Πετρούπολή Αγ. Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Περιστέρι και Ιλίον


Ακύρωση όλων καρναβαλικών εκδηλώσεων στην επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ελλάδα.


Η Περιφέρεια Αττικής καλεί όλους τους δήμους ευθύνης της μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κοροναϊού, να προβούν για προληπτικούς λόγους σε ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι για το διάστημα ως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό ακυρώνονται και οι σχετικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής και τους δήμους Αιγάλεω - Αγίων Αναργύρων - Καματερού Πετρούπολή Αγ. Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Περιστέρι και Ιλίου στο Πάρκο Τρίτση για την Καθαρά Δευτέρα.

 Ο δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ακυρώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

Μετά από απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια αναβάλλονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα μεταξύ των οποίων και του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού.


  Ο δήμος Περιστερίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες,

με την σκέψη και την προσοχή μας πάνω στην Υγεία σας και την αδιαπραγμάτευτη περιφρούρησή της, είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε όλες τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις του τελευταίου εορταστικού τετραημέρου της Αποκριάς, από Παρασκευή 28/2 έως και Καθαρή Δευτέρα 2/3/2020.

Σύμφωνα άλλωστε, και με την σημερινή ανακοίνωση του αρμοδίου Υπουργού Υγείας, λόγω εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού και στην Αθήνα.

Σύσσωμος ο Δήμος Περιστερίου, οι Εκπρόσωποί του, καθώς και οι Υπηρεσίες του, παραμένουμε σε καθολική ετοιμότητα και στην αμέριστη διάθεση όλων των συμπολιτών μας και των αναγκών τους. Με πρώτιστη, την ανάγκη και την φροντίδα της Υγείας, η οποία είναι και μοναδική.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου