Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤHΝIΑΚΟΣ, Δήμαρχος Χαϊδαρίου: Οργανώνουμε το δήμο βήμα βήμα - Παρά τις δυσκολίες



Στις άμεσες προτεραιότητες που έχει θέσει η νέα Δημοτική Αρχή στο Χαϊδάρι αναφέρθηκε ο νέος Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο web tv του aftodioikisi.gr.
Ήδη σύμφωνα με τον κ. Ντηνιακό έχουν γίνει θετικά βήματα στο πεδίο της ανακύκλωσης και της Καθαριότητας, ενώ στόχος του είναι να γίνει το Χαϊδάρι «πράσινη πόλη». Ως ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την περιοχή έθεσε το συγκοινωνιακό που όπως επισήμανε έχει ξεκινήσει η δημιουργία Δημοτικής συγκοινωνίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά του Δήμου ο κ. Ντηνιακός ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν δυσκολίες κυρίως λόγω των ανελαστικών δαπανών που έχουν να κάνουν με την μισθοδοσία, με αποτέλεσμα να κλείσει δύσκολα ο φετινός προϋπολογισμός.

Για την λύση του συγκεκριμένου θέματος προκρίνει μια έκτακτη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση λόγω και του hot spot που υπάρχει στον Δήμο και έτσι, όπως λέει, «μια βοήθεια είναι απαραίτητη».

Ένα ακόμα πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει είναι αυτό του φωτισμού της πόλης και έτσι όπως ανέφερε ο νέος Δήμαρχος είναι σχεδόν έτοιμη η μελέτη για να προχωρήσει νέος διαγωνισμός για τον ηλεκτροφωτισμό στο Χαϊδάρι.

Σε οραματικό επίπεδο σε αυτό που θέλει να δώσει προσοχή είναι το θέμα με την προβλήτα 4 που θα πρέπει κάποια στιγμή σύμφωνα με τον κ. Ντηνιακό να δοθεί στους δημότες του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος θα επιθυμούσε να γίνει αυτό παρά την παραμονή των προσφύγων, αλλά μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έμαθε πως η προβλήτα έχει δοθεί στην ΕΤΑΔ και έχει ενταχθεί στο πλάνο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση των Ναυπηγείων. Οι προσπάθειες πλέον έχουν επικεντρωθεί στην εξαίρεση της πλατφόρμας με σκοπό να δημιουργηθεί ένα υπερτοπικό πάρκο.
https://www.youtube.com/watch?v=xhX3vatKyFo&feature=emb_logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου