Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Δημόσιες πλέον οι μελέτες για τους επικίνδυνους για την υγεία ρύπους της Φυλής






Όπως είχαμε δημοσιοποιήσει προ ημερών Αίτηση προς τον Συνήγορο του Πολίτη κατέθεσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Δυτική Αθήνα Κρίτων Αρσένης, μαζί με μέλη του Δυτικού Μετώπου και ενεργούς πολίτες της Δυτικής Αθήνας, ζητώντας τη δημοσιοποίηση στοιχείων για την αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών στο ΧΥΤΑ Φυλής από τον οικείο Δήμο.

Στην εκπομπή Δήμο - Δήμο επίσης αναφέραμε το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα όλοι εμείς που κατοικούμε στη Δ. Αθήνα.
Σήμερα 28/1/20 ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Δυτική Αθήνα Κρίτων Αρσένης, ανακοίνωσε:

"Μεγάλη νίκη για τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας! Δημόσιες πλέον οι μελέτες για τους επικίνδυνους για την υγεία ρύπους της Φυλής. Μετά την καταγγελία μου μαζί με το Δυτικό Μέτωπο στον Συνήγορο του Πολίτη και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ενάντια στον Δήμαρχο Φυλής για την μη δημοσιοποίηση των μελετών, ο Δήμαρχος έδωσε σήμερα τις μελέτες στο Δυτικό Μέτωπο! Μια νέα εποχή για τη συζήτηση για το ΧΥΤΑ Φυλής ξεκινά. Η αδράνεια θα έχει από εδώ και μπρος ποινικές κυρώσεις. "

Όπως έχουμε αναφέρει η Περιβαλλοντική Μελέτη παραδόθηκε στο Δήμο Φυλής το 2015. Όμως έμεινε κρυμμένη στα συρτάρια του Δημάρχου Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου