Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ





Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακού πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 24/1 σύσκεψη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου με τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης και τα προεδρεία των 15μελών μαθητικών συμβουλίων. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την χθεσινή Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης.

Όπως είπε ο Δήμαρχος ανοίγοντας την συζήτηση, σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής του Δήμου είναι ο καλύτερος συντονισμός ανάμεσα στην σχολική κοινότητα και στον Δήμο για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων των σχολικών υποδομών.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι εκπρόσωποι των μαθητών αναφέρθηκαν στα προβλήματα και τις ανάγκες κάθε σχολικού κτιρίου και διατύπωσαν προτάσεις για την αντιμετώπιση τους.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι συναρμόδιοι για τα θέματα της εκπαίδευσης Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις στα ερωτήματα που υποβλήθηκαν και κατέγραψαν όλα τα προβλήματα που τέθηκαν. Το αμέσως επόμενο διάστημα οι Διευθύνσεις των σχολείων θα ενημερωθούν για τον προγραμματισμό των ενεργειών του Δήμου για κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για την συμμετοχή τους και τους μαθητές και μαθήτριες για τις δικές τους επισημάνσεις και προτάσεις.

Ανάλογη πρωτοβουλία συνάντησης εργασίας θα αναλάβει σύντομα ο Δήμος και για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.




ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου