Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Έχασε βαθμούς και πέναλτυ το Αιγάλεω - Ήττα από τον Ασπρόπυργο





Ο Ασπρόπυργος πήρε το μεγάλο διπλό μέσα στο Αιγάλεω, 0-2 το Σίτι και μάλιστα από ημίχρονο. Ήθελε περισσότερο τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και έκανε

Πολλά λάθη από τους παίκτες του Σίτι. Μετά από ένα τέτοιο, στο 20' ο Γκατζολάρι με προβολή έκανε το 0-1. Το Αιγάλεω ξεκίνησε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο μετά το μισάωρο αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Είχε ένα σουτ του Τσίτσαρη αλλά αρκετά αδύναμο για να απειλήσει τον Γκίνη.

Ο Ασπρόπυργος σε αντεπιθέσεις έψαξε το δεύτερο γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ του Αιγάλεω έβγαλε μία τέτοια στο 35' αλλά ο Σρέτσκοβιτς νικήθηκε από τον Σικαλιά.

Και πριν φύγει το ημίχρονο απέκτησε σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Ο Ασπρόπυργος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντιαλό στον Ζώνα. Ο Σικαλιάς απέκρουσε την εκτέλεση του Γκατζολάρι αλλά ο Φράγκος ακολούθησε τη φάση και έκανε το 0-2.

Στο β' μέρος ο Ασπρόπυργος κλείστηκε για να προστατέψει το αποτέλεσμα. Ο Γκίνης κράτησε και το μηδέν σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσιλιγκίρης στο 55'.

Ενώ απάντηση, ο νεαρός πορτιέρο είχε και στο γυριστό του Μακρυγιάννη στο 74'.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Σπυρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Σταματάκης, Κάπος, Ντιαλό, Τσίτσαρης(68' Μαγκάκης), Μαρκολίνο(55' Γουερέ), Μακρυγιάννης

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Γκίνης, Φιλίποβιτς, Ζώνας, Ζγκούρη, Σρέκοβιτς, Φράγκος(85' Νικολακάκης), Σταγάκης, Κόσεβ, Κάκκο(70' Νικολάου), Μπαξεβάνος, Γκατσολάρι(75' Πολέτο)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου