Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση των Ενώσεων Γονέων του Δυτικού τομέα της Ομοσπονδίας Αττικής με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.






Στις 23 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης της Γ’ Αθήνας κο Στάμου Αδάμ και αντιπροσωπείας του Δυτικού τομέα της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής. 
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Ενώσεις Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Περιστερίου, Πετρουπόλεως και Αγίων Αναργύρων - Καματερού. 
Την Ένωση Γονέων Αιγάλεω  εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Βιργινία Γεωργοπάνου και Σταμάτης Σέρβος, μέλος του ΔΣ .

Στην συνάντηση ενημερωθήκαμε από τον κύριο Στάμου για τα θέματα που έχουμε θέσει το προηγούμενο διάστημα από κοινού οι Ενώσεις Γονέων της Γ' Αθήνας αναφορικά με κενά εκπαιδευτικών και παράλληλης στήριξης, κτηριακά προβλήματα,  ελλείψεις αιθουσών και θέματα με την δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή, ποιότητα και διαδικασία σχολικών γευμάτων, έλεγχοι και καταλληλότητα  αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των σχολικών μονάδων καθώς και θέματα σχετικά τα σεισμόπληκτα σχολεία των περιοχών μας.

Ειδικά τέθηκε θέμα ελέγχων των σχολικών κτήριων, αντισεισμικών ελέγχων ,  πυρασφάλειας κλπ.
Συνεχίζουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις Ενώσεις Γονέων των όμορων δήμων, την προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών και την διεκδίκηση της αναβάθμισης του επιπέδου παιδείας στα σχολεία μας. 

Στο πλαίσιο των κοινών μας δράσεων εντάσσεται και η προκαθορισμένη κινητοποίηση μας  19 Φεβρουαρίου στην ΚΤΥΠ με σκοπό την πραγματοποίηση ολοκληρωμένων ελέγχων στις σχολικές μονάδες της Δυτικής Αθήνας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου