Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ



Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 η συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Βλάχου, με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τον Δήμο Πετρούπολης, με σημαντικότερο την οικονομική ενίσχυση του Δήμου, προκειμένου να προβεί στην αποκατάσταση του 2ου ΓΕΛ Πετρούπολης που πλήγηκε από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019.


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος, δεσμεύτηκε για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου, ενώ η ανταπόκρισή του ήταν άμεση, αφού την 30η Ιανουαρίου 2020, υπογράφηκε Υπουργική Απόφαση για την επιχορήγηση του ποσού των 400.000 ευρώ στον Δήμο (αποκλειστικά για την επισκευή και αποκατάσταση του 2ου ΓΕΛ Πετρούπολης).

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πετρούπολης Χρήστος Πάλλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου & ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας.

Από το δήμο Πετρούπολης τονίσθηκε: Ευχαριστούμε Θερμά την Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, για την αρωγή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου