Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Η NEA Πορεία για το Περιστέρι μας, τιμά ιστορικά τους αγώνες των προγόνων μας





"Η ενότητα ενώπιον των κινδύνων και το εύψυχο φρόνημα του Ελληνικού Έθνους είναι το μόνο στοιχείο, που μπορεί να ερμηνεύσει τους ιστορικούς θριάμβους των Ελλήνων απέναντι στις τυραννίες.
 Το αξιακό σύστημα του ορθού λόγου των προγόνων μας πολεμά εδώ και χιλιάδες χρόνια και καταγάγει νίκες. Κράτησε την ξιφολόγχη στα ηπειρώτικα βουνά. Υπερασπίσθηκε διαχρονικά την ελευθερία του ελληνικού πνεύματος και τους καρπούς του, τη δημοκρατία, την πολιτική και τον πολιτισμό. 
Είναι το ίδιο στοιχείο, που ερμηνεύει τον διαρκή και ισχυρό σύνδεσμο των Ελλήνων όλου του πλανήτη με την πατρίδα, την εστία η οποία φυλάσσει το ιστορικό μας περιεχόμενο. Είναι ο χαρακτήρας της ελληνικής ιδιοπροσωπίας, που μας κρατά ενωμένους μετά από μεταναστευτικούς κύκλους εκατονταετιών, είναι ο ίδιος που μας επιτρέπει νίκες σαν αυτής της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου , στον προμαχώνα της υπεράσπισης των αξιών που γέννησαν τον διαφωτισμό και τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό. 

 Οι Έλληνες σε όλον τον κόσμο, εντός και εκτός εθνικών συνόρων, γιορτάζουμε μαζί την επέτειο του «ΟΧΙ», τιμώντας την Ελλάδα, που στα δύσκολα παραμένει αρραγής και ανταποκρίνεται, όπως πάντα, στον ιστορικό της ρόλο .

Η Δημοτική παράταξη «NEA Πορεία για το Περιστέρι μας» με βαθύ αίσθημα ευθύνης τιμά ιστορικά τους αγώνες των προγόνων μας , όπως την 28η Οκτωβρίου και υπενθυμίζει σ' όλους , ειδικά στους κατέχοντες δημόσιες θέσεις ότι όταν υπάρχει αγωνιστικό ανιδιοτελές φρόνημα κι ενότητα για επωφελείς δράσεις και στόχους η Πατρίδα και η Πόλη μας προχωρά μπροστά γράφοντας Ιστορία . Σ΄ αυτό το δρόμο του αγώνα πρέπει να βαδίσουμε όλοι."

 NEA Πορεία για το Περιστέρι μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου