Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Κρέπαπας Θεοδωρος - ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ


¨ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΑΡΧΗ¨ αποκάλεσε τον ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ στην περιοδεία του στην Κρήτη (22-10-19), τον παρουσίασε σαν πολιτικό του πρόγονο και ότι όπως ήταν ο ¨προοδευτικός¨ πόλος στην εποχή του, έτσι κι αυτός σήμερα είναι η πρόοδος.

ΔΗΛΑΔΗ:

Αυτός ο εγκληματίας εκατοντάδων χιλιάδων σφαγιασθέντων και ξεριζωμένων συμπατριωτών μας στην ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ και τον Μεγαλοϊδεατισμό για την Ελλάδα των Δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών.

Αυτός που κυνήγησε ότι προοδευτικό υπήρχε εκείνη την εποχή με το ΙΔΙΩΝΥΜΟ, το Ρετσινόλαδο και τα ξερονήσια (κομμουνιστές, αγωνιστές, συνδικαλιστές, επιστήμονες) που πάλευαν για τα δίκια του λαού.

Αυτός που υπηρέτησε την πλουτοκρατία του τόπου και με φανατισμό τους Εγγλέζους ιμπεριαλιστές – δολοφόνους των λαών.

Αυτός που εδραίωσε τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ στη χώρα μας, όπου δεν υπάρχει δρόμος, πλατεία, σοκάκι, αλάνα, αεροδρόμιο, γέφυρα, κτίριο κ.λ.π. στο πιο μικρό χωριό που να μην υπάρχει το όνομα του, θέλοντας να τον τιμήσουν γι αυτά όλοι οι μετέπειτα ομοϊδεάτες του μέχρι σήμερα.

Εσείς που ακολουθείτε τον ΣΥΡΙΖΑ και όσοι θέλετε να γίνετε μέλη του έχετε και αριστερές ρίζες, αισθάνεστε απόγονοι του Ελ. Βενιζέλου;

Αν ναι τότε χάρισμά σας.

Αν όχι τότε συμπορευτείτε με το ΚΚΕ για την ανατροπή αυτού που εδραίωσε ο Ελ. Βενιζέλος, τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

Κρέπαπας Θεοδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου