Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

1o Συμπόσιο1o φεστιβάλ μπίρας και φολκλόρ 29 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2019



Συμπόσιο ζύθου επί λίθου!
1o Συμπόσιο1o φεστιβάλ μπίρας και φολκλόρ μπίρας και φολκλόρ 29 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2019
  • Κεντρική πλατεία Γ. Γεννηματά, Ίλιον
  • Με την συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου
  • Με την υποστήριξη τουΚυκεών Folk Beer FestivalΕίσοδος Ελεύθερη

Kαλώς Ήρθατε στο 1o φεστιβάλ μπίρας και φολκλορ!

Welcometo the 1st folk beer festival!

Φίλες και φίλοι,
Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι εμπλουτίζοντας τους θεσμούς της πόλης μας και το πολιτιστικό πρόγραμμά μας με τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Μπίρας και Φολκλόρ, με σκοπό να αποτελέσει έναν ακόμη πόλο έλξης για το Ίλιον.
Το Φεστιβάλ, διάρκειας 4 ημερών, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία «Γ. Γεννηματά» με ελεύθερη είσοδο από 29 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2019, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Ζύθου, με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας – Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Σε αυτό θα παρουσιαστούν περισσότερες από 100 ετικέτες μπίρας, περιλαμβάνοντας παράλληλα ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις, συναυλίες, χορό και θεατρικές παραστάσεις, γεμίζοντας το Ίλιον με χρώματα, αρώματα και Ελληνικές γεύσεις.

Το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας και Φολκλόρ επιφυλάσσει σε όλους πολλές στιγμές διασκέδασης και σας περιμένουμε να συμμετέχετε στη μοναδική αυτή γιορτή αναδεικνύοντάς την σε άλλον έναν επιτυχημένο θεσμό για την πόλης μας. 
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Ο Δήμαρχος ΙλίουΝίκος Ζενέτος


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Ζύθου σας καλωσορίζει στο πρωτότυπο φεστιβάλ μπίρας και φολκλόρ ΚΥΚΕΩΝ Folk Beer Festival. 
Eις Υγείαν! Cheers!
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Ζύθου

Σ’ ένα ποτήρι αρχαίου Κυκεώνος ανακατεύουμε γεύσεις, πολιτισμό, μουσική και χορό. Ταξιδέψαμε στην Ιλιάδα, στην Οδύσσεια, στα Ελευσίνια μυστήρια, στην αγροτική ζωή και στα συμπόσια για να «ζωντανέψουμε» τον αρχαίο Κυκεώνα!Συμπόσιο ζύθου επί λίθου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου