Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Αγία Βαρβάρα - Γιώργος Καπλάνης: "προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων" - Λάμπρος Μίχος: "όλα στο φως"




Ανταπάντηση του Λάμπρου Μίχου στην απαντητική επιστολή του Γιώργου Καπλάνη προς τον ίδιο η οποία αφορούσε και τις εργασίες της Στέφανου Σαράφη που συνεχίστηκαν και παρατάθηκαν μετά από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Γιώργος Καπλάνης μίλησε για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων του Λάμπρου Μίχου με αυτές τις επιστολές.

Ο Λάμπρος Μίχος ο οποίος απάντησε άμεσα, έδωσε έμφαση στην καθυστέρηση των απαντήσεων του Γιώργου Καπλάνη  και ολοκληρώνει την απάντηση του τονίζοντας: "Από εδώ και στο εξής όλα θα γίνονται στο φως και εν γνώσει όλων των δημοτών, σε πραγματικό χρόνο."

  • Η  ανταπάντηση του Λάμπρου Μίχου  στις 7 Ιουλίου 2019
κε δήμαρχε

Οι προειδοποιήσεις μου ισχύουν στο ακέραιο και ξέρω πολύ καλά τί λέω.
Αν θέλατε να συνεργαστούμε και για τα παρελθόντα και για τα τρέχοντα και για τα μελλούμενα θα είχατε συμπεριφερθεί διαφορετικά, αν σας πόναγε, δηλαδή, πραγματικά η πόλη. Εδώ είμαι πάντως έτοιμος να λάβω από εσάς την ενημέρωση για τα θέματα που εξ αρχής σας ζήτησα. Περιμένω εδώ και καιρό να μου ορίσετε το χρόνο που θα το κάνετε.

Ως προς τα λοιπά υπεκφεύγετε.
 Δεν απαντάτε τί ακριβώς έχετε αποφασίσει να κάνετε με τη γέφυρα της οδού Σαράφη και τι κάνει ο Δήμος (όχι  άλλοι) για την αντιπυρική προστασία και για το συγκεκριμένο ποσό που λάβατε για το σκοπό αυτό.
Όπως και γιατί δεν υποβάλλατε αίτημα χρηματοδότησης για το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, για την αδράνεια του πλυντηρίου κάδων κλπ.
Ως προς τη δημοσιότητα των απόψεων του καθενός μας, πάρτε το απόφαση.
Από εδώ και στο εξής όλα θα γίνονται στο φως και εν γνώσει όλων των δημοτών, σε πραγματικό χρόνο.
Μια τελευταία παράκληση: να απαντάτε αμέσως, όχι μετά από ένα εικοσαήμερο για να μη μου πείτε στην ουσία τίποτα.
Με εκτίμηση



  • Η  απάντηση του Γιώργου Καπλάνη στις 5 Ιουλίου 2019






Η επιστολή του Λάμπρου Μίχου στις 24/06/2019:
Kρίσιμα θέματα της πόλης που ζητούν απαντήσεις και λύσεις
«κε δήμαρχε
Επειδή αρνηθήκατε να συνεργασθούμε και ακόμη δεν μου απαντήσατε για το πότε θέλετε να συναντηθούμε για να με ενημερώσετε προσωπικά (όπως ο ίδιος μου υποδείξατε) για τα θέματα του δήμου, οδηγούμαι στην ανάγκη να σας απευθύνω επιστολές.
Με την παρούσα επιστολή μου ζητώ:
1.- Να με ενημερώσετε εγγράφως για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το έργο της γέφυρας της οδού Στέφανου Σαράφη. Εδώ και πέντε χρόνια είναι κλειστή η οδός Στέφανου Σαράφη, με ανυπολόγιστη την πολλαπλή επιβάρυνση των συνδημοτών μας. Τα έργα υδροσυλλογής που προβλέφθηκαν, έπρεπε προ πολλού χρόνου να έχουν υλοποιηθεί. Το έργο επέκτασης ενός πέδιλου της γέφυρας, για λόγους προληπτικούς, έπρεπε ήδη να έχει υλοποιηθεί. Αντιλαμβάνομαι ότι νέοι άστοχοι χειρισμοί δημιουργούν νέα προβλήματα στην άμεση ολοκλήρωση του έργου. Επειδή διακινούνται ανεύθυνες γνώμες από αναρμόδιους, παρακαλώ να με ενημερώσετε και για τις αποφάσεις σας για την άρση των προβλημάτων και για τις ενέργειές σας για την άμεση ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση της πολύπαθης οδού στην κυκλοφορία.
2.- Βρισκόμαστε σε περίοδο καύσωνα και δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο αντιπυρικής προστασίας. Επειδή ο δήμος μας έχει λάβει το ποσό των 27.000 ευρώ για εργασίες και έργα πυρασφάλειας (αποψιλώσεις, καθαρισμούς κ.λ.π), αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια εκ μέρους του δήμου, με σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των ευαίσθητων περιοχών και το ποσό που δόθηκε για το σκοπό αυτό δεν γνωρίζουμε αν και πού έχει διατεθεί, ζητώ να με ενημερώσετε εγγράφως για το συγκεκριμένο θέμα.
3.- Με την πρώτη επιστολή, που σας απηύθυνα, σας προειδοποίησα να μην αναληφθεί καμία υποχρέωση, που δεν έχει τον χαρακτήρα του επείγοντος (όπως προβλέπει η νομοθεσία) και για την οποία δεν έχω συμφωνήσει. Επειδή διαπιστώνω ότι με αγνοήσατε, σας επαναλαμβάνω την προειδοποίηση, δηλώνοντάς σας εκ νέου ότι δεν θα αναγνωρίσω τέτοιου χαρακτήρα απευθείας αναθέσεις.
Y.Γ. Σας ενημερώνω ότι η παρούσα επιστολή θα δοθεί στη δημοσιότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου