Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για το Δυτικό τομέα της Β Αθήνας


Ανακοινώθηκαν τα τελικά ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, για το σύνολο των εκλογικών περιφερειών της επικράτειας.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ απαρτίζονται από συνολικά 421 υποψηφίους, όσοι και το μέγιστο των διαθέσιμων θέσεων.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η ανανέωση καθώς περίπου το 55% δεν έχει συμμετάσχει ξανά κατά το παρελθόν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ενώ μαζί με την ποσόστωση του 40% για τα δύο φύλα η οποία υπερκαλύπτεται, περίπου το 30% των ψηφοδελτίων απαρτίζεται από νέους κάτω των 40 ετών.

Στο Δυτικό τομέα της Β Αθήνας τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών έφεραν το ΚΙΝ.ΑΛ. στην 4η θέση με 6,22% (ΣΥΡΙΖΑ 27,53-ΝΔ 25,33-ΚΚΕ 8,93-ΚΙΝ.ΑΛ. 6,22). 

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, από τις έντεκα συνολικά έδρες που θα διεκδικήσουν τα κόμματα στον Δυτικό τομέα της παλαιάς Β΄ Αθήνας μετά την τριχοτόμησή της, οι ειδικοί προβλέπουν πως 8 θα διεκδικήσουν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.
Σύμφωνα με τους αναλυτές οι υποψήφιοι θα δώσουν γερή μάχη για μια θέση βουλευτού στα «δυτικά προάστια» που περιλαμβάνουν συνολικά επτά δήμους: Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου και Αιγάλεω.
 

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για το Δυτικό τομέα της Β Αθήνας είναι οι εξής:



ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΣΚΗΤΗΣ ΘΑΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

ΓΚΕΜΗ ΕΝΤΑ

ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΚΑΡΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΟΛΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ-ΔΑΜΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου