Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Δήμος Ιλίου και η +2FEET σε ένα ξεχωριστό πάρτι στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας»




Ένα διαφορετικό πάρτι από τα άλλα, χωρίς φωτορρυθμικά, στρας και καθρεφτάκια αλλά με περίσσιο συναίσθημα και ανθρωπιά θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας στο Ίλιον. Ιθύνων νους και διοργανωτής ο Βασίλης Τσιγκούρας, ο άνθρωπος που με την οργάνωσή του +2FEET, άλλαξε τον τρόπο σκέψης απέναντι στα ζωάκια με ειδικές ανάγκες.





Κατασκευάζει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα που δε μπορούν να περπατήσουν, δίνοντάς τους ελπίδα και χαρά. Η δουλειά του έχει κάνει το γύρο του κόσμου αλλά τίποτε δε μπορεί να συγκριθεί μπροστά στο συναίσθημα που απολαμβάνει κάθε φορά που δίνει τη δύναμη σε ένα τετράποδο φίλο του να νιώσει ξανά ζωντανός.

Τώρα η +2FEET που έχει ιδρύσει ο Βασίλης σε συνεργασία με το Δήμο Ιλίου, ετοιμάζονται να δώσουν χρώμα στη Λευκή Νύχτα με ένα ξεχωριστό τρόπο, γιορτάζοντας τα 4 μοναδικά χρόνια λειτουργίας της. Σε ένα πάρτι με διπλό, ευγενή σκοπό: αφενός οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αφετέρου να βοηθήσουν με τροφές και φάρμακα, φιλοζωικά σωματεία καθώς και κηδεμόνες που δεν έχουν τη δυνατότητα να συντηρήσουν τα κατοικίδιά τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου