Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Η Δήμητρα Κορμπά εγκαινίασε το πολιτικό γραφείο της

EΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,
ME AΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ!!
Η υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα, Δήμητρα Κορμπά, τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Αιγάλεω ,Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ‘’ Δημοτικό Κέντρο Παιδιού’’, Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αιγάλεω και νυν Πρόεδρος της ‘’Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος του Αιγάλεω ‘’ και Γραμματέας της ‘’Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής’’, καθόρισε την θέση και την πρόθεσή της στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, σε όποιο χρόνο αυτές προκύψουν.

Η Δήμητρα Κορμπά προσκάλεσε στο Αιγάλεω, στην Ιερά οδό και Κερασούντος 2,δίπλα στο μετρό της πλατείας του Εσταυρωμένου, τους φίλους ψηφοφόρους, στις 18 Απριλίου το απόγευμα, προκειμένου να εγκαινιάσει το πολιτικό της γραφείο.

Προ των εορτών του Πάσχα, αισθανόμενη την ανάγκη να επικοινωνήσει τις προθέσεις της για αγώνες ανάταξης της κοινωνίας και λύσεων των πολλαπλών προβλημάτων, που συγκλονίζουν όλες τις κοινωνικές τάξεις της χώρας και ιδιαίτερα τις ευάλωτες παντού, αλλά πολύ περισσότερο στα δυτικά της Αθήνας, μέσα από το φιλελεύθερο ιστορικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αγκάλιασε και αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου και φίλους πολιτικούς και υποψηφίους σε όλα τα επίπεδα των πολλαπλών εκλογών.

Η Δήμητρα, της συνοικίας του Αι Γιώργη στον Κηφισό, συγκινημένη από το πλήθος των φίλων, έχοντας στοργικά στο πλάι της την μητέρα της , και σύσσωμη την οικογένειά της, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια τόσο τα δικά της, όσο και των κατοίκων της παρακηφίσιας περιοχής του Αιγάλεω, όταν οι χωματένιοι δρόμοι γίνονταν ποτάμια στις πλημμύρες , ξεκλήριζαν τα νοικοκυριά και έπνιγαν τον κόσμο. Είπε ,πως, αφού τέλειωσε τα σχολεία της συνοικίας, σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επέστρεψε στα ίδια σχολεία για να διδάξει. Δεν έφυγε ποτέ από την δυτική περιφέρεια. Αναφέρθηκε στον πόνο και τα προβλήματα των κατοίκων, στην ανασφάλεια, την ανεργία , την σύγχρονη μετανάστευση ,την απουσία υποδομών για την υγεία και την παιδεία, την κακή ποιότητα ζωής. Έδωσε μέσα από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας την ελπίδα για ανασύσταση της κοινωνίας με ανανεωτική πνοή, σε όλα τα επίπεδα της βίωσης, στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια, στην εθνική κυριαρχία.

Κοντά της, με πολύ θερμά λόγια ήταν ο Βουλευτής και τ. Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο τ. Δήμαρχος Χαιδαρίου και υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαραβέλιας, ο υποψήφιος Βουλευτής με την ‘’Ένωση Κεντρώων’’ Κώστας Αρμύρας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ, Τάκης Νικολακέας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω Κώστας Σάμιος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη, Μπάμπης Αλεξανδράτος, Ανδρέας Σπυράτος, Χρύσα Αστρινάκη, Bασιλική Γεωργάτζου. Παρευρέθηκαν ακόμα η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Μαρία Σαπέλα, η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Πειραιά και τ.Πρόεδρος Αγ. Βαρβάρας Σταυρούλα Κουμεντάκου , το μέλος της τοπικής Ιλίου Κώστας Πατακιάς, το τ. μέλος της Τοπικής της Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Φύκας, ο τ. Δ/ντής της τεχνολογικής εκπαίδευσης Αλεξανδρόπουλος Κανέλλος, ο τ. Σχολικός Σύμβουλος Παναγιώτης Νταβαρίνος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αιγάλεω, Γονιδάκης Δημήτρης, Ασημακόπουλος Νίκος, Καραμπίνη Πόπη, με ’’τη Συμμαχία για το Αιγάλεω’’, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αιγάλεω, Συρετίδης Σπύρος, Ανδριανού Λίντα, Χαρούλα Παρασκευιώτη, με την ’’Νέα Εποχή’’, ο υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Ψιμούλης Δημήτρης , με το ‘’Αιγάλεω Πρώτη Δύναμη’’, ο υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου με τον Νίκο Ζεννέτο, Σπύρος Μισθός ,η υποψήφια δημοτική Σύμβουλος με την ‘’Αγία Βαρβάρα Πρώτη ξανά’’ στην Αγία Βαρβάρα, Παπανικόλα Ευγενία, οι Διευθυντές, Θωμάς και Μαρία Ντάγκα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ‘’Νέα Παιδεία’’, ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω και γιατρός Γιώργος Δημητρίου,ο επίσης γιατρός Γαλανόπουλος Θανάσης, ο Πρόεδρος της’’ Δωρικής Αδελφότητος’’ Γιάννης Μπαλατσούρας, ο τ. Πρόεδρος της ‘’Ένωσης θυμάτων Ολοκατώματος του Αιγάλεω’’, Γιάννης Δούσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου ‘’Φίλοι της Αστυνομίας’’, Γιάννης Μαθιουδάκης και πλήθος κόσμου.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι κατά τον χαιρετισμό τους, αναφέρθηκαν στην Δήμητρα τονίζοντας ότι το όνομά της κοσμεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μίλησαν για το ήθος την ποιότητα του χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά της και εξήραν το έργο της στην εκπαίδευση, στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσο στην παιδεία, όσο και στους παιδικούς δημοτικούς σταθμούς, αλλά και στον πολιτισμό.

Είναι τέλος χαρακτηριστικό ότι την πλαισίωσαν φίλοι της από όλους τους Δήμους, από την βάση της Νέας Δημοκρατίας, από παλαιότερους ψηφοφόρους του κόμματος , που επανέρχονται, αλλά και από άλλους από τον ευρύτερο χώρο του κέντρου, που ακολουθούν νέα πρόσωπα, πιστεύοντας στην προσωπικότητα και το έργο τους.

Η σεμνή τελετή, την οποία έψαλλε ο ιερέας πατήρ Γερβάσιος, έληξε συνοδευόμενη με τον χαρακτηρισμό ‘’άξια’’ από τα χείλη των καλεσμένων. Η ίδια, συγκινημένη, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους, όσοι αγωνίζονται και ευχαρίστησε την οικογένειά της, τους συνεργάτες της Αγαθόπουλο Δημήτρη, Γιαννακοπούλου Σωτηρία, Παπαθεοδώρου Ντίνα, Παλιανόπουλο Μπάμπη, Ιωάννου Αγγελική, Γιαννοπούλου Γεωργία, Μάσκα Βαγγέλη και όλους τους φίλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου