Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Αντώνης Κακούρης, υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου: "Ένα από τα σοβαρά θέματα της πόλης είναι η εγκληματικότητα"


Το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου, κ. Αντώνης Κακούρης για να ενημερωθεί για τα προβλήματα της πόλης του από τον Διοικητή του τμήματος, κ. Σταύρο Καττή. 
 
Ένα από τα σοβαρά θέματα της πόλης που πρέπει να αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία, είναι η εγκληματικότητα.

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος, στο Α.Τ Ιλίου, «πρώτον, υπάρχει υποστελέχωση καθώς υπηρετούν 30 αστυνομικοί από την δύναμη των 67 που προβλέπεται για την περιοχή και 16 άτομα στην ασφάλεια αντί 24.
 
 Δεύτερον, το κτίριο όπου στεγάζεται το τμήμα δεν πληροί τις απαραίτητες συνθήκες τόσο για την εργασία τους, όσο και για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
 
 Τρίτον, επιδιώκουμε τη μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος σε νέο κτίριο ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες και να εργάζεται σε συνθήκες ασφάλειας το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. 
 
Τέταρτον, διεκδικούμε τη μεγαλύτερη στελέχωση του αστυνομικού τμήματος και την ενίσχυση της δίκυκλης αστυνόμευσης για τις γειτονιές της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου