Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ





Την κοινωνική αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη έδειξαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Άρη και του Κεραυνού Πετρούπολης, την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019.

Οι βετεράνοι των δύο ομάδων “αναμετρήθηκαν” σε φιλικό αγώνα στο μεγάλο γήπεδο Αλκυών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για την στήριξη των συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, τα οποία μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας θα διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας, ενώ οι παλαίμαχοι υποσχέθηκαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες φιλικές αναμετρήσεις, με το σύνθημα “μαζεύουμε τρόφιμα, μοιράζουμε χαμόγελα”.

Μετά την λήξη του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον Δήμαρχο Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο στους παλαίμαχους, ως μία ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς τους όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό, αλλά και αντίστοιχα βραβεία από τους ίδιους στα μέλη τους.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο Πετρούπολης, ο επικεφαλής παράταξης Θεόδωρος Λάππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανώλης Ραγκούσης και Χρήστος Κυριάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου