Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θανάση Σκαλιστήρα στην Πετρούπολη




Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πετρούπολη Ψηλά» του υποψηφίου δημάρχου Θανάση Σκαλιστηρα πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα.


Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική, γεγονός που δείχνει πως επιθυμούν την αλλαγή για την πόλη, μια αλλαγή που θα την απογειώσει προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης και την φυσική ομορφιά.



Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Μαυροειδακος, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών και τεως υπουργός Μιλτιαδης Βαρβιτσιώτης, οι υποψήφιοι βουλευτές δυτικού τομέα Αθηνών Μπαμπης Καουκης, Μπαμπης Καραθάνος, Γιαννης Λοβερδος, Αντωνης Πανουτσος και Δημήτρης Μαραβεγιας, . Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική κ.κ Μπαμπης Αλεξανδράτος, Ανδρέας Σπυράκος, Ειρήνη Μακριδου – Καραπιδακη, Χρυσα Αστρινάκη, Αντώνης Δουγερης, Μαίρη Αγγελοπουλου – Βασιλάκου, Ανδρέας Λεωτσάκος και Λάμπρος Κεραμίδας.



Μετά τον αγιασμό ακουλουθησε η ομιλία του κ. Θανάση Σκαλιστηρα, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να αλλάξει η πόλη, λεγοντας πως η
απλή αναλογική οδηγεί σε συνεργασίες κ συνέργιες, ερχεται το τελος των μίζερων διοικήσεων.



Ενώ έδωσε το κάλεσμα στην δημοτική αρχή να αφήσει στην άκρη την αλαζονεία και όλοι μαζί να κάνουν ότι προτάσει η Πετρούπολη, μια όμορφη πόλη προικισμένη με πράσινο και ανοιχτό ορίζοντα, όραμα του είναι να προβάλει αυτήν την ομορφιά και να κάνει ότι έκαναν και αλλά προάστια στην Δυτική Αθήνα.

Δηλαδη μια ανοιχτή πόλη, ένα προάστιο πρότυπο που θα πρωταγωνιστεί. Ενώ για όσους το αμφισβητούν, απαντάει πως προτείνει ένα λιτό και εφικτό πρόγραμμα.

  


*Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου