Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Αποστόλης Θεοφίλης: «Το Αττικό Νοσοκομείο» σημαντικός πυλώνας της υγείας των ΧαϊδαριωτώνΑποστόλης Θεοφίλης: «Το Αττικό Νοσοκομείο» σημαντικός πυλώνας της υγείας των Χαϊδαριωτών




Τη Δευτέρα 15-04-2019 συνοδεία στελεχών της Δημοτικής μας Παράταξης επισκεφθήκαμε  το Αττικό Νοσοκομείο  όπου στην κεντρική είσοδο, μας υποδέχτηκε η Υποδιοικήτρια κα Άννα Κρεμμύδα , οι Τομεάρχες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Ιωάννα Τασσιοπούλου και ο κ. Νίκος Τσαλουκίδης.

Η περιοδεία ξεκίνησε  από το γραφείο του Διοικητή και συμπολίτη μας κ. Κωνσταντίνου Δραγώνα όπου και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να λάβουμε ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το    «Αττικό Νοσοκομείο».  Στη συνέχεια συνοδευόμενοι από τους Τομεάρχες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας περιηγηθήκαμε  στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία όπου και διαπιστώσαμε ότι νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό ανταποκρίνεται με εξαιρετική επιτυχία στα καθήκοντα του παρά το καθημερινό μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα εξειδικευμένα ιατρεία δέχονται μεγάλο όγκο ασθενών από ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως είναι οι μετανάστες -πρόσφυγες Hot Spot/ Ρομά και τέλος, προγραμματισμένα ραντεβού  των ασφαλισμένων. Επίσης διαπιστώσαμε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της 3ης Παιδιατρικής Κλινικής υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας του Παιδιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και αρμόδιας διευθύντριας κα Βάνας Παπαευαγγέλου η οποία και μας ενημέρωσε ότι μπορεί να δέχεται καθημερινά περιστατικά έως 13.30 μ.μ ενώ στις εφημερίες η εξυπηρέτηση είναι 24ωρη. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στο τμήμα αιμοδοσίας -αιμοληψίας όπου και είδαμε απο κοντά την σημαντική προσπάθεια που καταβάλει ο προϊστάμενος του τμήματος κ. Νίκος Νιαρχάκος και οι συνεργάτες του. Η επίσκεψή μας, στόχευε στην ουσία της ενημέρωσης και όχι στη πρόκληση ανούσιων εντυπώσεων.

Για εμάς το Αττικό Νοσοκομείο αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα της προάσπισης της  υγείας των Χαϊδαριωτών και γύρω από αυτόν οφείλουμε να διαμορφώσουμε  ένα ολοκληρωμένο μοντέλο  παροχών  υπηρεσιών υγείας  με τον Δήμο μας να αναλαμβάνει την πρωτοβάθμια περίθαλψη των πολιτών. Το Χαϊδάρι Ψηλά και ο Αποστόλης Θεοφίλης, δηλώνουν την ειλικρινή στήριξη τους στο δύσκολο αγώνα για να κρατηθεί όρθια η Δημόσια Υγεία παρά τη δυσμενή οικονομική κρίση που ταλανίζει τη πατρίδα μας.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Θεοφίλης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου