Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία η εκδήλωση ΚΕΑΣΜ για τους νέους στην Eυρωπαϊκή Ένωση στο Δημαρχείο του Αιγάλεω






Για πρώτη φορά, λίγες μέρες πριν το κεντροδεξιό think tank νέων Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης κλείσει τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή του το 2015, πραγματοποίησε εκδήλωση για τους νέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την παρουσία του νυν και πρώην Προέδρου του έτερου φορέα ιδεών και αξιών της κεντροδεξιάς νεολαίας, την Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ).



Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Τρίτη 26 Μαρτίου στο Δημαρχείο του Αιγάλεω στις 19.00 στην οποία μίλησαν οι κ.κ.:

* Δημοσθένης Κόλλιας, Διευθυντής Αττικής και μέλος του ΔΣ του ΚΕ.ΑΣ.Μ.,

* Δημήτρης Μαραβέλιας, π.Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, πρ.Δήμαρχος Χαϊδαρίου

* Κώστας Δέρβος, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κ. Νίκος Υποφάντης.



Tο Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ.) είναι μια ανεξάρτητη φιλελεύθερη δεξαμενή σκέψης (think tank), που έχει ως σκοπό να διαμορφώσει και να προωθήσει πολιτικές προτάσεις στις βάσεις της ελεύθερης οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, του μειωμένου και αποδοτικού κράτους, του ιδεώδους της Ελευθερίας και των ιδιαίτερων αξιών και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.



Το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης παράγει εξειδικευμένες μελέτες (Policy Papers) σε μία σειρά πεδίων, που αφορούν την οικονομία, τις κοινωνικές υπηρεσίες (παιδεία-υγεία), τις διεθνείς σχέσεις και την συνταγματική αναθεώρηση. Πραγματοποιεί εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για την διάδοση και προώθηση αυτών των προτάσεών του ενώ διαμοιράζει τα πορίσματα των ερευνών του σε κοινοβουλευτικούς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς και φυσικά πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου