Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Μιχαήλ Δημήτρης - Ο Αντιπρόεδρος εργαζομένων στο Δήμο Αιγάλεω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε !!!




Μια προσωπική επιλογή του επικεφαλής του συνδυασμού «Καθαρή Πρόταση» Σταύρου Τσιρμπα λόγω της μεγάλης εμπειρίας στη τοπική αυτοδιοίκηση



Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1980 στο Καματερό. Είναι παιδί του Κωνσταντίνου Μιχαήλ και της Άννας Μαστοράκη. . Είναι πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας.
Εργάζεται ως Δημοτικός υπάλληλος και είναι καθηγητής στα δημόσια  Ι. Ε. Κ. Πειραιά.

Είναι ενεργός συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Τρανούλη και έχουν δύο κόρες.

Στο Καματερο μεγάλωσε, πήγε σχολείο, έκανε φίλους, δραστηριοποιήθηκε στα μαθητικά συμβούλια και στους πολιτιστικούς συλλόγους.
 Έτσι γνωρίζει τα θέματα που μας απασχολούν ως δημότες κι έχει τον χρόνο και τη διάθεση να συνεισφέρει κι εκείνος στην κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου καθώς, θεωρεί υποχρέωση για τον τόπο που κατάγεται και μεγάλωσε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού).

 Σήμερα, με άποψη, ενδιαφέρον και αγωνία για την τύχη της πόλης, οραματίζεται να αναπτυχθεί ο τόπος μας, να αντιπαλέψει την κρίση, να γίνει πιο φιλόξενος, ανθρώπινος για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου