Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Με σημαντική επιτυχία διοργανώθηκε το 16ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα των Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και Αγ. Βαρβάρας


 


 Στο ιστολόγιο του Σ.Ο.Αιγάλεω θα βρείτε μια ανάρτηση με τα αποτελέσματα του 16ου Διαδημοτικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωση Γονέων Αιγάλεω, με τη συμβολή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.


  Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν φέτος 171 μαθητές και μαθήτριες από 51 συνολικά σχολεία (4 Νηπιαγωγεία, 36 Δημοτικά, 9 Γυμνάσια, 2 Λύκεια), ενώ αρκετά σχολεία (2ο και 11 Δ.Σ. Αιγάλεω και 1ο Δ.Σ. Χαϊδαρίου) συμμετείχαν με διψήφιο αριθμό μαθητών! Είναι επίσης χαρακτηριστικό και ενθαρρυντικό ότι από τα 17 δημοτικά σχολεία του Δήμου Αιγάλεω εκπροσωπήθηκαν τα 16!

  Αναλυτικά ατομικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα και από το Chess-Results εδώ:


  (επιλέξτε την τάξη που σας ενδιαφέρει από τη λίστα στο πάνω μέρος της σελίδας)
 
  Επιπλέον τα πλήρη ομαδικά αποτελέσματα επισυνάπτονται σε αρχείο Excel αλλά είναι διαθέσιμα και εδώ:


  Τέλος, φωτογραφίες από τη διοργάνωση είναι διαθέσιμες εδώ:


  Η επόμενη σχολική σκακιστική διοργάνωση είναι το 6ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων για τους δήμους Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγ. Βαρβάρας, το οποίο προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 13-14/4/2019 με πιθανότερη ημερομηνία το Σάββατο 13/4/2019 το απόγευμα. Η αναλυτική προκήρυξη θα δημοσιευθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου